Miroslav Macek: Dej blbci funkci…

11.08.2016 9:05

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Dej blbci funkci…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Prajednoduchý komentář k poslednímu průzkumu preferencí politických stran:
ODS chybí výrazné osobnosti a výrazný program.

Maastrichtské kritérium, že deficit státního rozpočtu nesmí překročit 3% HDP, bylo za sedmnáct let jeho existence porušeno 165 krát. K čemu takové kritérium je, odpovězte si sami…

Německý časopis Manager Magazin zveřejnil, že 30 největších německých firem zaměstnává z 1,2 milionu běženců, kteří přišli do Německa minulý rok, pouze 54 osob, z toho jich 50 třídí dopisy u Deutsche Post. Koncern Daimler, jehož šéf Dieter Zetsche v minulosti po boku Angely Merkelové opakoval, jak německý průmysl migranty potřebuje, nezaměstnal doposud ani jednoho.

Majitelka obchodu s chovatelskými potřebami na pražských Vinohradech otevřela v horkém letním dnu dveře svého obchodu a dala ven misku s vodou pro kolemjdoucí psy. Městští strážníci jí otevřené jednokřídlé dveře i misku vytkli, neboť se podle nich jednalo o nedovolený zábor veřejného prostranství a uložili jí pokutu.

Dej blbci funkci…

Vladan Krásný na facebooku:

Tupost našich zákonů je nepřekonatelná!

Na táboře a jiných zotavovacích dětských akcí musí být zdravotník. Zdravotníkem se stane ten, kdo absolvuje kurz Červeného kříže trvající 40 hodin. Ovšem absolvent/ka čtyřleté zdravotnické školy, ukončené maturitou (v příslušném oboru), zdravotníka dělat nemůže. Až po dalším 3 letém studiu na diplomovanou sestru. Není to kouzelné? Takže s touto logikou je 40 hodin studia rovno sedmi letům studia.

Kdyby si Lionel Messi zlomil nohu o zadek Jennifer Lopez, tak by celková výše pojistného plnění přesáhla státní rozpočet Slovenska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pokles? Kdepak! Růst … potíží

13:57 Jiří Paroubek: Pokles? Kdepak! Růst … potíží

Na zemědělství se hodí stařičký vtip, že potíže růstu vystřídal růst potíží. Ty staré jsou stále nal…