Miroslav Macek: Jak je vidět, covid napadá i u německých sousedů hlavně mozek

17.02.2021 14:20

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Jak je vidět, covid napadá i u německých sousedů hlavně mozek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Kdybych byl tak cynický, jak se o mně říká, tak bych napsal, že nejlepším kandidátem na funkci předsedy ČSSD je staronový Miloš Zeman, neboť státní pohřeb vybudí na rozdíl od Hamáčka a Petříčka alespoň nějaké emoce.

 

Ohlušující hluk, zmrzlý zvířený sníh, který „seká” do obličeje, a nárazy větru. Tak vyháněl v sobotu policejní vrtulník stovky lidí ze zamrzlé plochy jezera Weissensee, které se nachází na okraji Berlína. Okamžitě nastala panika. Vyděšení lidé, křičící děti i štěkající psi se snažili dostat na břeh, píše server deníku Bild.

Jak je vidět, covid napadá i u německých sousedů hlavně mozek.

 

D. T. na facebooku:

Těšili jsme se, že zítra pojedeme na hory lyžovat- posílit imunitu, zlepšit kondici a radovat se z krásné zimy. Pak jsme situaci přehodnotili, a děkujeme vládě i hejtmanům, že vleky neotevřou, protože lyžovat v zimě je fakt pěkná blbost. Pojedeme radši MHD do Kauflandu a pak si v knihovně půjčíme nějakou hezkou knížku. Konečně otevřeli okénko a tím rozvolnili pohyb lidí v této covid době. Možná zajdeme i na úřad vyřídit si nové fotky na občanku, protože nás po tak dlouhé době bez kadeřníka státní orgán nepoznává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…