Miroslav Macek: Netušil jsem, že se Miloši Zemanovi podařilo zlanařit Magdu Vašáryovou

07.11.2016 16:30

Pondělní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Netušil jsem, že se Miloši Zemanovi podařilo zlanařit Magdu Vašáryovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Premiér Sobotka:

Bojujeme na poli, kde vítězí především všehoschopný marketing a mediální i veřejná komunikace. Naším hlavním konkurentem není rovnocenná politická strana, ale mediálně průmyslový konglomerát s obrovskými penězi, oddanými zaměstnanci a nekonečným mediální vlivem. Sama podstata takového střetu je nestandardní a z definice nerovná.

Tak proč jste se, proboha, s Babišem paktovali a paktujete? Divíte se, že schizofrenikům lidé nedůvěřují?

Netušil jsem, že se Miloši Zemanovi podařilo zlanařit Magdu Vašáryovou. Jak to udělal , nevím, ale je zřejmé, že každou její veřejnou promluvou jeho protikandidát Horáček ztrácí. Je totiž zřetelným symbolem politického neúspěchu, nafoukaného elitářství a odtržení od reality.

„V čase velkých otázek je třeba dávat velké odpovědi, v čase ztráty orientace dávat orientaci. Řád je to, co lidé ve světě bez řádu očekávají," řekl asi devíti stovkám delegátů bavorský poslanec Markus Blume, který je za nový program bavorské CSU nazvaný Die Ordnung (Řád) zodpovědný.

Už v pátek strana schválila usnesení, jímž se vymezila vůči politickému islámu, který podle ní přinesl v posledních desetiletích tolik násilí, ničení a destabilizace jako žádné jiné ideologické hnutí. Je třeba proti němu bojovat na všech úrovních a bránit napadené hodnoty. CSU se také jasně staví proti vzniku multikulturní společnosti, tedy společnosti s kulturami založenými na jiných hodnotách než ke kterým se hlásí většinová populace. „Nesmí existovat paralelní společnost, může existovat jen jedna společnost," konstatoval Blume.

Konečně, dodávám.

V souvislosti se zahájením zkušebního provozu EET se v médiích objevila překvapivá informace. Zatímco „normální“ hotely, restaurace a další pohostinské a ubytovací podniky budou muset evidovat tržby elektronicky a každou vydanou účtenku posílat ke kontrole finančnímu úřadu, jídelnám a bufetům v parlamentu se tato povinnost vyhne.

Ovšem nejvíc vás dostane vysvětlení ministerstva financí: jde o subjekty hospodařící se státními prostředky a nelze zde tedy předpokládat motivaci ke krácení tržeb!

Babiš, Krnáčová, Vašáryová - všichni přicházejí z východu. A pak prý směřujeme na západ!

Podle Rady Evropy Česko utiskuje Romy. Kdyby jenom to! Dokonce je urážíme sociálními dávkami!

Novinář Jiří Kubík na facebooku:

"Já už chci mít klid, nezlobte se," odmítl Jiří Bartoška mou žádost o rozhovor. Necelý týden poté, co vyhlásil týdny "občanského neklidu". To bylo rychlý…

Češi jsou smějící se bestie:

V Táboře se srazilo pět pandurů. Měli by pustit Dalíka, bude potřeba koupit nové.

Matematický příklad pro české školáčky:

Pokud jedna škodovka dokáže vyřadit pět Pandurů, kolik je třeba škodovek na to, aby znemožnily české armádě bojové nasazení?

Poslední projev Donalda Trumpa, jeho odpověď na Obamova slova, že jeho zvolením by nastal konec světa, který známe (přeložil Tomáš Haas):

Naše hnutí je o náhradě krachujícího a zkorumpovaného politického establishmentu novou vládou, kontrolovanou vámi, americkým lidem. Washingtonský vládní establishment a finanční a mediální korporace, které jej financují, existuje jen pro jedno: aby obohacovali a ochraňovali sami sebe. Establishment má v těchto volbách ve hře triliony dolarů.

Ti, kdo drží páky moci ve Washingtonu pro globální ekonomické zájmy, nejednají ve vašem zájmu.

Naše kampaň pro ně reprezentuje opravdovou existenciální hrozbu, takovou, jakou nikdy dříve nepocítili. V těchto volbách nejde jednoduše o příští čtyři roky. Je to křižovatka v historii naší civilizace, křižovatka, která rozhoduje o tom, jestli "my, občané" znovuzískáme kontrolu nad naší vládou. Politický establishment, který se nás snaží zastavit, je tatáž skupina lidí, která nese odpovědnost za naše katastrofální obchodní smlouvy, za masivní ilegální imigraci, za ekonomickou a zahraniční politiku, díky kterým naše země krvácí.

Politický establishment je odpovědný za destrukci našeho průmyslu, našich továren a našich pracovních míst, které mizí, aby se objevily v Mexiku, Číně a dalších zemích celého světa. Je to globální politická struktura, která je odpovědná za ekonomická rozhodnutí, která oloupila naše pracující, obrala naší zemi o její bohatství a dala je do kapes hrstky velkých globálních korporací a politických skupin. Jde o boj o přežití našeho národa, a toto je naše poslední šance jej zajistit.

Tyto volby rozhodnou o tom, jestli jsme ještě svobodný národ, nebo jestli již máme jen iluzi demokracie a vládnou nám ve skutečnosti globální partikulární zájmy, které podrývají náš systém - a náš systém je podrytý. To je realita. Víte to vy, ví to oni, vím to já a dnes už to docela dobře ví celý svět.

Clintonovic mašina je v centru této mocenské struktury. Viděli jsme to potvrzeno ve Wiky-Leaks dokumentech, které dokazují, že se Hillary Clintonová tajně setkává s mezinárodními bankéři a spolupracuje na zničení americké suverenity ve prospěch ještě většího obohacení svých přátel a sponzorů. Opravdu by měla skončit za mřížemi.

Nejsilnější zbraní v rukou Clintonových jsou korporátní media, tisk. Udělejme si jasno v jedné věci: korporátní media v naší zemi už dávno nedělají žurnalistiku, představují vlastní politický zájem, který se neliší od zájmů lobbistů finančních korporací, které mají vlastní polickou agendu a jejich agendou není váš, ale jejich vlastní prospěch.

Každý, kdo se postaví jejich kontrole, je prohlašován za sexistu, rasistu, xenofoba.

Lžou, lžou, lžou a ještě jednou lžou, a dělají ještě něco horšího. Udělají pro svůj prospěch vše. Pamatujme si: Clintonové jsou zločinci. To je spolehlivě doloženo a establishment, který nad nimi drží ochrannou ruku se dopouští masivního krytí jejich kriminálních aktivit ve State Departmentu a v Clintonově nadaci proto, aby je udržel u moci. Věděli, že proto musí zasypat mně a mou rodinu lživými výmysly. Věděli, že se nesmí štítit ničeho. Ale já jsem ochoten to vše strpět. V zájmu našeho hnutí, v zájmu toho, aby se vláda naší země vrátila do našich rukou. Vím, že se to jednou stane, otázkou je jen kdy. A věřím, že americký lid se pozvedne a bude volit budoucnost, kterou si zaslouží.

Jediné, co může zastavit tu zkorumpovanou mašinerii, jste vy.

Jediná síla schopná zachránit naší zemi jsme my.

Jediná síla schopná volbami odstavit tento zkorumpovaný establishment, jste vy, americký lid.

Naše civilizace dospívá do bodu zúčtování.

Nikdy jsem nechtěl dělat to, co dělám, věřte mi. Vybudoval jsem velkou společnost a žil jsem nádherným životem. Mohl bych i se svou rodinou sklízet ovoce roků tvrdé práce a úspěchů v byznysu. Nemusel jsem absolvovat tuto horrorovou show lží, výmyslů a zlovolných útoků. Kdo by si to pomyslel...

Dělám to proto, že mi má země tolik dala, a já velmi silně cítím, že je mou povinností dát něco zpět své zemi, zemi, kterou miluji.

Dělám to pro vás, pro naše hnutí a pevně věřím, že Amerika bude opět skvělou zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…