Miroslav Macek: Opakovaný vtip opravdu není vtipem, ale trapností nad trapnost

22.02.2017 11:17

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Opakovaný vtip opravdu není vtipem, ale trapností nad trapnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

David Rath, který je sám už pět let vyšetřovaný pro korupci, tvrdí, že má závažné důkazy v kauze Babišova Čapího hnízda. S informací přišel zpravodajský web Seznam. "Mohu hrát roli klíčového svědka,“ prohlašuje Rath.
Zdá se, že by se v kosteleckých uzeninách mohlo záhy objevit skutečné maso…

***

Opakovaný vtip opravdu není vtipem, ale trapností nad trapnost:
Pokud Řecko nedostane dalších 7 miliard eur, zbankrotuje…

***

V Barceloně ukradl švédský občan nákladní auto plné propan butanových lahví a řítil se do centra. Byl zastaven policejní střelbou. Určitě byl psychicky narušen. Zda je to Olaf nebo Muhamed policie nesdělila…

***

Deset tisíc Kosovanů dorazilo jenom během letošního ledna do Maďarska, za jehož hranice utíká stále více ilegálních migrantů. Z Kosova přitom odcházejí nejen mladí muži bez závazků, ale i celé rodiny s malými dětmi. Přechod srbsko-maďarské hranice je pro ně nejkratší cestou na západ, kde, jak doufají, najdou práci a lepší život. A já se doposud domníval, že po osvobození Kosova od srbské nadvlády Severoatlantickým paktem tam nastal počátek ráje na zemi! Ale možná jdou ti Kosované do západní Evropy jen poděkovat svým osvoboditelům…

¨***

Favorit nizozemských parlamentních voleb Geert Wilders na mítinku prohlásil:
„Ačkoliv nejsou všichni Maročané odpad, je v Holandsku mnoho marockého odpadu.“ Informaci o tom přineslo včerejší Právo s titulkem WILDERS O MAROČANECH PROHLÁSIL, ŽE JSOU ODPAD. Klasická novinářská sviňárnička.

¨***

NASA uspořádá velkou tiskovou konferenci o „objevu přesahujícím hranice naší sluneční soustavy“. V rámci akce má dojít k odhalení významných informací o exoplanetách, neboli planetách, které obíhají kolem jiné hvězdy než Slunce a patří tím pádem do jiné sluneční soustavy. NASA bude konferenci vysílat živě ve středu od 19 hodin středoevropského času.

***

Vlastníci lesů budou povinně odvádět poplatky do nového lesnicko - dřevařského fondu, který chystá ministerstvo zemědělství a který má zlepšit jejich image a nabádat občany ke spotřebě dřeva.
Bolševizace státu neutěšeně pokračuje…

***

Ještě se Švédové ptají Trumpa, co měl na mysli, když mluvil o nepokojích ve Švédsku, kterou jdou na vrub imigrační politice?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…