Miroslav Macek: Pokakanost vedení knihovny před zapšklými babami

09.11.2015 18:17

Pondělní glosa Miroslava Macka:

Miroslav Macek: Pokakanost vedení knihovny před zapšklými babami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

V knihovně Akademie věd skončila po čtyřech dnech výstava fotografií Karla Richtra, neboť ji Genderová expertní komora a Kongres žen označily za sexistickou.

Na této zprávě nepřekvapí aktivita feministických spolků, ale pokakanost vedení knihovny, která těm zapšklým babám, které svoje trvalé poruchy osobnosti a identity povýšily na ideologii, vyhovělo.

***

Finanční úřad pro hlavní město Prahu uložil Nemocnici Na Homolce pokutu téměř tři miliardy korun. Sankci nemocnice čelí za to, že obcházela zákon o veřejných zakázkách tím, že si pořizovala veškerý zdravotnický materiál přes svoji dceřinou společnost Holte Medical. Částka představuje cca roční obrat nemocnice.

Tady se zřejmě někdo zbláznil!

***

Eurokomisařka Cecilie Malmströmová chce dramaticky omezit držení střelných zbraní občany. Určitě stojí za to připomenout jí několik historických citátů:

„Nejhloupější chyba, kterou bychom mohli udělat, je dovolit podrobeným rasám držet zbraně. Historie ukazuje, že všichni dobyvatelé, kteří dovolili podrobeným rasám držení zbraní, si tím připravovali vlastní pád.“ (Adolf Hitler)

„Jeden člověk s puškou je schopen kontrolovat sto neozbrojených...provádějte plošné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte.“ (V. I. Lenin)

„Veškerá politická moc pochází z hlavně pušky. Veškerými zbraněmi musí vládnout komunistická strana, aby takto žádné zbraně nemohly nikdy být použity proti straně.“ (Mao C´ Tung)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …