Miroslav Macek: Pokaždé, když Babiš v Otázkách Václava Moravce řekne Kalousek, si dám panáka

14.02.2017 16:53

Úterní glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: Pokaždé, když Babiš v Otázkách Václava Moravce řekne Kalousek, si dám panáka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Vše směřuje k tomu, že „stát“ bude muset vyplatit majitelům domů miliony a miliony korun odškodného za regulované nájemné. Což by byla, pokud by to šlo ze státního rozpočtu, pěkná sviňárna, neboť daňoví poplatníci za to jednak nemohli a také na tom většina z nich nic nezískala. Řešení je nasnadě: mimořádná daň pro všechny, kteří se na regulovaném nájemném obohatili a drakonické pokuty pro ty, kteří to způsobili…

Data z Českého statistického úřadu poukazují na rozdíly ve výdělcích žen a mužů v ČR, ženy mají průměrný plat o více než pětinu nižší než muži, ačkoliv jsou vzdělanější.
Tolik zpráva. Pak ovšem nechápu, proč ti hloupí zaměstnavatelé nezaměstnávají jen a jen ženy! Vždyť by neuvěřitelně ušetřili. Nebo snad…

Jestliže jsou americké ženy tak pobouřeny tím, že prezident Trump používá vulgární slova, tak kdo si, ksakru, koupil těch 100 milionů výtisků Padesáti odstínů šedi?

Karel Kříž na Echo24.cz:
Já vůbec nevím, proč se ještě ČNB jmenuje „česká“ a „národní“. Ta banka není ani jedno. Mohla by se jmenovat třeba Mezinárodní banka pro vývoz kapitálu nebo, já nevím, Mezinárodní banka pro udržení kolonialismu ve střední Evropě.

Americký magazín Spectator, z článku „Trump, jak se to stalo“:
Stalo se to tak, že lidé, kteří mají pochyby ohledně migrace, nazýváte rasisty, ty co mají zbraň a nejedí zrní, nazýváte fašisty, označení „běloch“ jste proměnili z popisu v nadávku, s Obamovými kritiky zacházíte jako s extremisty, lidem se snažíte opravovat jejich názory namísto abyste jim pomohli najít práci, protože fízlujete jazyk lidí, kritizujete jejich rodičovské dovednosti, brečíte, když se někdo vysmívá koránu a smějete se, když se vysmívá bibli, protože stále lidem říkáte „nesmíš si myslet tohle, nesmíš říkat tamto, nesmíš dělat ono“, protože s lidmi zacházíte jako s póvlem a to lidé nemají rádi. Za Trumpa můžete vy! 

Tomáš Rektor na facebooku:
Přiznávám se, že soustavná štvavá kampaň proti panu ministru financí mi začíná vadit. Spousta věcí je přitom na něm dobrých. Třeba ty korunové dluhopisy. Prostě nemají chybu. 
Jen bych byl rád, kdyby pan ministr v rámci narovnání podnikatelského prostředí, kterým se tak rád ohání, znovu umožnil jejich vydávání. A samozřejmě se postaral, aby to bylo dostupné i pro malé firmy.
A mimochodem, rád bych si pár těch jeho šestiprocentních také koupil…

Češi jsou smějící se bestie:
Nehrajte hru "Pokaždé, když Babiš v Otázkách Václava Moravce řekne "Kalousek", si dám panáka."
Už v půlce pořadu byste byli v bezvědomí.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.