Miroslav Macek: To bude řev! Co se nestalo, prokázat se pochopitelně nedá

29.04.2016 13:03

Páteční glosy Miroslava Macka:

Miroslav Macek: To bude řev! Co se nestalo, prokázat se pochopitelně nedá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Jak čas plynul, naše zahraniční politika pomalu přestávala dávat smysl. Logika byla nahrazena hloupostí a arogancí, což vedlo k mnoha zahraničně politickým katastrofám. Od chyb v Iráku přes Egypt, Libyi až po prezidenta Obamu ležícího v písku Sýrie,“ prohlásil na tiskové konferenci o zahraniční politice USA Donald Trump a dodal, že tohle všechno začalo s nápadem, že země na východě chtějí západní demokracii.

„A tenhle nápad způsobil mnoho smrti, občanských válek, neštěstí, pomohl k vzestupu Islámského státu a dalších teroristických organizací a vlastně ani nikde onu západní demokracii úspěšně nezaložil. Naše zahraniční politika je naprostá a úplná katastrofa. Žádná vize, žádný cíl, žádný směr, žádná strategie.“ 
To bude řev! 

Erik Best:
Firma Martina Nejedlého Lukoil Aviation Czech musí zaplatit státu 27,5 mil. Naštěstí je to jen pravomocný rozsudek.
Nechápu, proč chce zaplatit, na to je přece ještě spousta času než „vyčerpá všechny zákonné prostředky“…precedens jako hrom tu je, dodávám.

Miloš Zeman si opět nevidí do huby: při návštěvě Čapího hnízda prohlásil, že politici by si neměli hrát na vyšetřovatele a vždy vyčkat na konec vyšetřování. A tak jsem si vzpomněl, jak o mně v době, kdy byl ve funkci ministerského předsedy v televizi prohlásil, že jsem vytuneloval Knižní velkoobchod.
Skončilo to tak, jak to skončit muselo: policie po dlouhém vyšetřování nikdy nic takového neprokázala, protože co se nestalo, prokázat se pochopitelně nedá a Zeman se mi musel pravomocným rozhodnutím soudu v televizi omluvit.

Jarda Polanecký na facebooku:
Co má Dopravní podnik organizovat to, aby nějací šumaři vrzali v metru? Zaprvé o to nestojím a zadruhé DPP by měl především pořádně organizovat a provozovat dopravu. Vrzaly, seznamovací vagóny a další zhulenecké krávoviny k přetahování hipsterského elektorátu ať si platí Krnáčová z partajních peněz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty