Miroslav Macek: Už se ministr Herman omluvil Němcům za atentát na Heydricha?

30.05.2016 15:48

Pondělní glosy Miroslava Macka:

Miroslav Macek: Už se ministr Herman omluvil Němcům za atentát na Heydricha?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Islám coby náboženství ke komunismu a nacismu přirovnávat rozhodně nelze. Islám coby státní ideologii ovšem v mnoha a mnoha ohledech ano. Někdo by to měl tureckému velvyslanci v ČR či Advokátní komoře připomenout, než posunou tento svět do ještě větší absurdity.

Už se ministr Herman omluvil Němcům za atentát na Heydricha? 

Z facebooku jihomoravského hejtmana Michala Haška:
Také dnes pokračuje pracovní výjezd premiéra Bohuslava Sobotky na jižní Moravě. Začínáme návštěvou krajské nemocnice ve Vyškově, kde jednáme o rozvojovém plánu nemocnice a připravovaných investicích, o aktuálních problémech zdravotnictví v ČR i regionu jižní Moravy. Doprovází nás mj. náměstkyně ministra zdravotnictví Lenka Teska Arnoštová, místopředseda Senátu Ivo Bárek, šéf zdravotního výboru Senátu Jan Žaloudík a můj náměstek Roman Hanák.
Dodávám:
Není nejvyšší čas konečně odstátnit zdravotnictví? (Neplést si s privatizací!!) Neměla by jednat o rozvojovém plánu nemocnice a připravovaných investicích její správní rada? Složená dle zásady „kdo platí, rozhoduje“? Dokud se budeme moci dočíst o zdravotnictví takovéto šílenosti, zůstane nadále bezednou černou dírou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …