Miroslav Macek: Zásadní otázka amerických prezidentských voleb - Komu fandí Monika Lewinská?

01.08.2016 16:02

Pondělní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Zásadní otázka amerických prezidentských voleb - Komu fandí Monika Lewinská?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Množství reportérů našich medií, které zajišťovalo přímé vstupy z četných protestů Němců proti Angele Merkelové vyráželo dech. Také jste si všimli?

Petr Fischer o jejím posledním projevu v HN:

„…politická sfinga, která se stejným výrazem stojí před evropským chrámem a hlídá ideje, jež jsme v něm za tisíciletí nastřádali…dokud stojí na svém místě, nemusíme se o Evropu tolik bát.“

Čtenář glos M. H. mi napsal:

O tu radost se prostě musím podělit i s Vámi - EU konečně našla recept na rozumnou imigrační politiku! Při zprávách dnes večer na Radiožurnálu jsem nevěřil vlastním uším, ale je to tak! Platit budou jednoduchá a přitom efektivní pravidla, cituji:

Třicet sedm invazivních zvířat a rostlin se od příští středy nesmí dovážet do Evropské unie. Na seznamu je třeba želva nádherná, skokan volský nebo některé druhy veverek. Na letištích v Česku, kam létají spoje z míst mimo schengenský prostor, by mohly kontroly začít 3. srpna. Když Státní veterinární správa takové zvíře objeví, pošle ho zpět do země původu, říká mluvčí veteriny Petr Pejchal: "Po dobu do zpětného návratu jsou zvířata umístěna na pohraniční veterinární stanici pod veterinárním dozorem. Veškeré náklady pak s tím spojené hradí dovozce. V případě nelegálního dovozu je krajním řešením i usmrcení zvířete. To je možné provést pouze za legislativou stanovených podmínek. Toto řešení se tedy bude posuzovat případ od případu." Zakázaná zvířata, která už v Česku jsou, budou moct jejich majitelé nechat dožít bez další reprodukce. Výjimku by mohly dostat třeba zoologické zahrady. Důvodem opatření je ohrožení původních druhů.

Zásadní otázka amerických prezidentských voleb: Komu fandí Monika Lewinská?

A jeden nekorektní na závěr:

Probudí se Hitler zpocený uprostřed noci.

Eva se ho ptá : “ Co se stalo Adolf, Rusové jsou v Berlíně ?”

„Ale ne, zdál se mi debilní sen o Německu v roce 2016: Kancléř je bába, ministr zahraničí je buzerant, v továrnách Daimler-Benz makají Turci, Německo platí dluhy za Řeky a Španěly, namísto nacistických průvodů ulicemi pochodují gayové , my platíme židům a plníme rozkazy nějakého amerického černocha! To ale není všechno! Nacisté nejsou v Reichstagu , ale v Kyjevě, Rusko válčí s Ukrajinou a my přesvědčujeme Rusko, aby neválčilo!”

“ Spi, to je jen blbý sen…"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …