Miroslav Macek: Zeman už se definitivně zbláznil

02.02.2018 11:39

Páteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Zeman už se definitivně zbláznil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Čína se v loňském roce poprvé stala nejdůležitějším obchodním partnerem Německa. Překonala tak Spojené státy, které se propadly na třetí místo za Francii. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na údaje spolkového statistického úřadu.
Němečtí putinovci, jak se zdá, táhnou Německo na východ…

***

Petr Štěpánek:
Zeman už se definitivně zbláznil. Včera jmenoval nové soudce a při té příležitosti jim říkal, že na souzené komunální politiky mají být hodní. Proč? Protože dle statistik 85 % z nich soudy osvobozují. Z čehož plyne, že byli/jsou onou policejní, prokurátorskou a justiční mašinérií vláčeni neoprávněně.
Takže, abychom tomu rozuměli: Nejvyšší ústavní činitel namísto toho, aby využil veškeré své prezidentské autority a nekompromisně pozvedl hlas proti zpovykaným policistům a státním zástupcům utrženým ze řetězu, kteří kriminalizují desítky a desítky komunálních politiků a ničí životy nejen jim, ale také stovkám jejich rodinných příslušníků, namísto toho, aby vedl ministra spravedlnosti a nejvyššího státního zástupce k odpovědnosti, protože co je moc, to je opravdu příliš, a 85% je opravdu příliš, prosí nové soudce, aby na ty chudáky byli hodní.
Tohle nevymyslíš!

***

Když pozorujete vývoj v Afganistánu, nemělo by se v rámci nějakého vojenského cvičení našim tamním vojákům promítnout video z opouštění Saigonu? Stále přece platí: praemonitus x praemunitus, tedy předem připraven, lépe vyzbrojen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

14:56 Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

Prezident Petr Pavel o sobě v minulých dnech dal vědět. Nemám na mysli jeho jakousi nehodu na motorc…