Miroslav Němec: V jakých autech mají jezdit čeští politici?

06.04.2017 7:36

Řada našich politiků se zejména před volbami chvástá, jak chrání naše národní zájmy, jak podporují naši výrobu, naše výrobky, a přitom jezdí v autech zahraniční provenience. Otázkou je proč?

Miroslav Němec: V jakých autech mají jezdit čeští politici?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Auto, kterým jezdil Václav Havel

Znalí lidé dobře vědí, že francouzští politici jezdí výhradně v luxusních vozech francouzské výroby, značky Peugeot, výjimečně i v nejluxusnějších francouzských vozech Citroen, němečtí politici jezdí výhradně v prestižních vozech německé automobilky Mercedes-Benz, výjimečně v německých vozech zn. Audi či BMW, ruští politici v domácích vozech starší provenience ZIS, a nebo, v novějších vozech ZIL, švédští politici jezdí výhradně v domácích vozech Volvo, američtí politici v domácích vozech Cadillac, Chrysler, popř. Dodge či Jeep, a to právě proto, že jsou právem hrdí na svoji národní - domácí značku, kterou tím také náležitě propagují.

Podíváme-li se však na mnohé naše politiky, zjistíme, že tito dnes stále ještě jezdí většinou ve vozech německé výroby, značky Audi, BMW, a nebo Mercedes- Benz, ač dnes již máme vysoce kvalitní a dostatečně reprezentativní vozy domácí značky Škoda Superb, které jsou opravdu krásné, ale které i přesto dnes fakticky používá snad jen náš pan prezident Miloš Zeman, který tím také naši domácí značku Škoda – Auto náležitým způsobem propaguje a podporuje, ač by měl také nárok jezdit v prestižním voze Mercedes-Benz třídy S, o obsahu 5000 či 6000 ccm, či ve speciální úpravě Maybach, ale vzhledem k tomu, že je to skutečně „lidový prezident“, jezdí ve vozech výhradně české výroby.

Jak je vidět, mnozí politici si to zcela zjevně neuvědomují, ale i toto je ukazatelem toho, jak to ten který politik chápe, jak podporuje naši domácí výrobu a naši českou značku, která právě i tím, že ji používají nejvýše postavení politici, roste. A pokud by se snad vyskytl nějaký politik, který by snad pohrdal naší prestižní českou značkou Škoda – Auto, dejme mu to ve volbách najevo, neboť nepropaguje-li český politik ani prestižní české značky, neměl by být českým politikem.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …