Miroslav Sládek: Co na tohle řeknou voliči ANO a kolik koblih bude potřeba, aby tohle strávili?

18.01.2016 7:35

Reakce na vyjádření manželky ministra obrany České republiky paní Veroniky Žilkové k silvestrovské agresi přivandrovalců:

Miroslav Sládek: Co na tohle řeknou voliči ANO a kolik koblih bude potřeba, aby tohle strávili?
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

V popředí žebříčků popularity se neustále drží hnutí ANO a jeho předseda pan Babiš. Ten naoko zastává, hlavně na televizní obrazovce, „nekompromisní“ postoj vůči přivandrovalcům, jejichž čluny by nechal potápět hned u břehů Afriky. Zatím však členové jeho hnutí provádějí naprosto odlišnou praktickou politiku, lákají do naší země stále více přivandrovalců a připravují pro ně nejen ubytování a všechny sociální výhody, ale i převychovávají nejmladší generace v duchu multikulturalismu.

Nyní však překročili všechny meze. Členka školské komise za hnutí ANO a manželka ministra obrany pana Stropnického, také herečka, Veronika Žilková prohlásila, že znásilňování žen v Německu bylo jen projevem přirozeného pudu a že by ve školách měl být zaveden nový předmět „Výchova k multikulturalismu“. Nic odpornějšího bytost ženského pohlaví neprohlásila za celé období psané historie lidstva. To, co tato osoba hlásá, je směsicí ignorantství, nedostatku vzdělání a lidské zpustlosti.

Jestliže představitelé hnutí ANO žijí ve zpustlých vztazích a vyžívají se v promiskuitě, ke které vedou i svoje potomky, je to jejich soukromá věc, jestliže však chtějí omlouvat znásilnění pudovou potřebou, je zapotřebí se s nimi i s celým jejich hnutím radikálně rozloučit. Příště by totiž mohli uzákonit pedofilii jako veřejně uznávanou a respektovanou formu ukájení sexuálního pudu. A co by následovalo dále ve snaze těchto osob totálně znemravnit a zničit naši společnost a náš národ?

Další stinnou stránkou je i to, jak mohou vládnout v České republice tak zaostalé a naprosto nevzdělané osoby. Jak může být ve školské komisi někdo, kdo zřejmě chyběl na každé hodině dějepisu, po celou dobu školní docházky? Jak může někdo při smyslech prohlásit, „tak, jako jsme kdysi my způsobili pád Říše římské“, proboha, vždyť v té době naši prapředkové na našem území ještě nebyli a dokonce tady nebyli ani Římané, kteří končili na řece Dunaji. My, ani naši prapředkové jsme s pádem Říma neměli nic společného.……. darmo mluvit.

V lepším případě je to "my" v podání paní Žilkové pouze metafora a myslí tím, že za pád Říše římské mohou lidé podobní těm kteří tvoří dnešní hnutí ANO.

A vrcholem všeho je, že vedení tohoto hnutí ANO asi nejsou ženy, ale pouhé samice, které si časem k novým samcům najdou samy cestu. Jestliže ta herečka je samicí hledající skupinové povyražení s novými samci, tak ať si jde i s manželem užívat do Arábie.

Do srdce Evropy a do České republiky něco takového vůbec nepatří.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …