Nela Lisková: České peklo made in USA...

29.11.2015 12:40

Putin bojuje proti terorismu a naše zločinecká vláda teroristy podporuje aneb 100 milionů Jordánsku a 700 milionů Turecku pro teroristy od Sobotky.

Nela Lisková: České peklo made in USA...
Foto: Archiv Nely Liskové
Popisek: Nela Lisková.

Mnoho již padlo oprávněně kritických slov na hlavu Sobotkovy vlády, ale nebylo to nikdy na úrodnou půdu. Slova dál padají a zločinecká banda pod taktovkou Sobotky se dál směje a denně nás přesvědčují o tom, že se svými zločineckými aktivitami a rozkrádáním našeho státu, aktuálně ve prospěch teroristů nehodlají skončit. Pokud tam ještě jsou, tak považují za nutné nám to tady, co nejvíce zdevastovat a naši zemi nevratně zničit!

My všichni to sledujeme jako horor na pokračování, bez vidiny změny k lepšímu. Naše vláda podporuje terorismus svými neustálými podpůrnými finančními injekcemi, tu 700 milionů Turecku, tu 100 milionů Jordánsku, do toho financuje a podporuje Porošenka a fašismus na východě Ukrajiny. A to vše už začíná být takovým koloritem, že nás to ani nepřekvapí. Nikdy jsem se víc nestyděla za naše politiky, jako právě teď!

Vladimír Putin systematicky činí kroky na potírání terorismu ve světě a naše vláda místo spojení sil s Putinem terorismus  z druhé strany financuje ! Podporovat tureckého prezidenta Erdogana a jeho kšefty s ropou a zbraněmi , to už Sobotka a jeho zločinecká  banda přehnali. Zvláště, když Erdogan a jeho rodina obchoduje s IS, takže všechny prostředky, které mu naše vláda věnuje skončí vždy v rukou teroristů!

Tady jasně vidíme souvislosti s neochotou uzavřít naše hranice, aby se zamezilo dalšímu přílivu teroristů do naši země. Sobotka se vyjádřil, že tyto kroky pro bezpečnost našeho státu neučiní. Je logické, když tímto způsobem financuje a podporuje terorismus, že nebude bránit jeho přílivu na naše území ! Ostatně vláda odmítla žalobu proti uprchlickým kvótám, takže nikdo již nemůže pochybovat, kam naše země politicky směřuje. Jen mě nenapadá slušný výraz, abych to mohla přesně specifikovat.

Všechno, co Sobotka činí do sebe perfektně zapadá. Ať už se jedná o neustálé útoky na našeho prezidenta nebo záměrně vyvolaný "humbuk" ohledně rozsvícení vánočního stromu, aby nás zastrašili pod falešnou záminkou  hrozícího teroristického útoku. To je další z kroků, jak z nás udělat vystrašené, poslušné hlupáky, kteří se za chvíli budou bát vyjít ven. Toto je účel všech dosavadních kroků, které vláda činí pro ztracení identity našeho národa. Nic ji není svaté a naše historie, národní hodnoty a zachování odkazu naši země pro další generace už vůbec ne.

Striktně odmítat "doporučení" USA naše vláda taky nemá v plánu. Cílem vlády USA v naši zemi je vyvolání chaosu a nepřehlednosti situace, což by mohlo vést k druhému Majdanu. Nepřekvapilo by mě, kdyby stejně jako si USA sami spáchali teroristický útok na "dvojčata" by naše vláda spolu s tajnými službami a především za účasti CIA spáchala teroristický útok u nás, jen aby podtrhli nebezpečnou a strach vzbuzující náladu v nás všech a tím, aby docílili našeho zcela odevzdání se a lepšího ovládání nás všech. Přesně se to nazývá "útok pod cizí vlajkou" . Mají přece tým odborníků na ovládání davu a vědí, co musí udělat a jak nás nejlépe obětovat, abychom ztratili poslední zbytek svobody a soudnosti a byli jen nástrojem k ovládání politického vývoje v naši zemi pro ně tím správným, tedy proamerickým, potažmo proteroristickým směrem... .

Tak se dělá politika v součinnosti a za plné účasti USA!

To je pravé peklo made in USA, kterému musíme hrdě a se zvednutou hlavou čelit a ne se bát například vyjádřit svůj postoj nebo se s ohledem na situaci schovávat v ústraní a očekávat, že naše problémy někdo za nás vyřeší. Protože to se nikdy bez naši přímé účasti nestane.

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty