Norbert Naxera: Úvaha o demonstracích 17. listopadu

23.11.2016 9:43

Úvaha proč je velká část naší politické scény paralyzovaná po volbách v USA, jak ukázaly demonstrace 17. listopadu.

Norbert Naxera: Úvaha o demonstracích 17. listopadu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oslavy 17. listopadu 2016

Na demonstracích 17. listopadu jsem bohužel nebyl, neboť jsem byl nemocný. To že vlastenecké demonstrace neskončily úspěchem se dalo čekat, protože jsme po volbách rozhádaní a mnoho lidí je otrávených a nechce se angažovat a především místo jedné velké demonstrace byla řada malých neboť každý samozvaný Vůdce národní opozice, jako například Karel Janko musí pořádat vlastní demonstraci. Co na tom že mu na demonstraci přijde méně lidí než na menší rodinou oslavu rodiny Lakatošových, hlavní je že on je Vůdce a užije si svých pět minut slávy, když může řečnit na tribuně před hrstkou svých příznivců.

Je ale překvapivé, že Havlisté nedopadli o mnoho lépe, přestože jsou jednotní, mají řádově více peněz než my a podporu všech prolhaných vlastizrádných médií včetně České televize, tak na jejich demonstraci to nevypadalo o mnoho lépe než na vlasteneckých demonstracích a když se sečte celkový počet účastníků, ani jich nebylo o mnoho více. Žádný týden občanského neklidu ani budíková revoluce proti Zemanovi se tedy nekonala a komedianti jako Bartoška, Dyk, Menzel, Štěpánová či Halík se spíše znemožnili.

O tom jak řečnili na prázdných náměstích se můžete dočíst v této skvělé reportáži na protiproudu.

Relativní úspěch z let 2014 a 2015 tedy ani zdaleka nezopakovali. Čím to asi bude? Ukazuje se že Havlisté jsou intelektuálně impotentní a organizačně nemožní bez pokynů z velvyslanectví USA. A vzhledem k americkým volbám zatím z Tržiště žádné pokyny co dělat dál nepřišly. Homosexuální protektor Schapiro ví že končí, kdo bude novým velvyslancem se ještě neví a řadoví pracovníci velvyslanectví nechtějí nikoho naštvat, aby náhodou nepřišli o svá teplá místečka, tak raději nedělají vůbec nic kromě každodenní agendy velvyslanectví. Oni dobře ví, že Zeman jako jeden z mála evropských politiků podpořil Trumpa či před volbami a dá se čekat že Trump mu to nezapomene. Proto je americké velvyslanectví paralyzované, alespoň do února či března, dokud nepřijdou z Bílého domu nové rozkazy. A tím je paralyzovaná i nemalá část naší politické scény, nejen pražská kavárna ale i většina parlamentních politických stran, nejvíce asi TOP 09 a lidovci, ale všechny strany snad s výjimkou KSČM, SPD a Úsvitu si chodí pravidelně na Tržiště pro rozkazy, a ani u třech posledně jmenovaných stran si nejsem jistý.

Tito vlastizrádci, podobně jako jejich kolegové v Německu či jinde na západě si už odvykli samostatně myslet a čekají jen na rozkazy amerického Protektora. A když rozkazy najednou nepřicházejí, tak jsou bezradní, stejně jako komunisté v roce 1989. To je pro občany dobrá zpráva a této situace by se dalo využít, kdyby ovšem my, členové vlastenecké opozice jsme nebyli stejně neschopní jako oni a k tomu ještě rozhádaní.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …