Novinky PartyLite: Najděte si svou Signature osobitou vůni a nastartujte svou kariéru. Najděte své Já - Doma. V životě

21.10.2016 14:45

Více individuální, více exkluzivní a sofistikované vůně i design jednotlivých produktů vedou k lepším pracovním příležitostem. Proto PartyLite na podzim přichází s řadou novinek. Podzimní sezóna se na PartyLite rozjede s představením několika nových inovací, které společnost připravuje v rámci své globální sítě poradců již několik posledních měsíců.

Novinky PartyLite: Najděte si svou Signature osobitou vůni a nastartujte svou kariéru. Najděte své Já - Doma. V životě
Foto: Archiv PartyLite
Popisek: Najděte si svou Signature osobitou vůni a nastartujte svou kariéru.

Najděte si svou osobitou Signature vůni - Doma. V životě.

Společnost PartyLite prošla v nedávné době reorganizací, díky které dosáhla nových možností, které mimo jiné odráží i aktuální trend individualizace, a to jak z hlediska nabídky nových produktů, tak i jedinečných pracovních příležitostí:

"S naším novým konceptem “Najděte si svou osobitou Signature vůni- Doma. V životě.”, nabízíme našim zákazníkům možnost vytvářet své vlastní osobité vůně pro jejich domov. Nejen, že jsme upravili náš “party koncept”, tak aby byl více vzrušující, více individuální a interaktivní, ale také jsme rozšířili naši pracovní strategii o fantastické pracovní příležitosti a pracovní místa pro naše konzultanty či pro nové uchazeče o zaměstnání,” vysvětluje Martin Köhler, prezident společnosti PartyLite.

Nová interaktivní “party koncepce” znamená, že konzultanti nyní působí spíše jako moderátoři a méně jako produktoví poradci či odborníci. Klíčovými hráči jsou hosté, kteří mají plné ruce práce při tvorbě svých osobitých vůní. Výsledkem každé prezentační party tak bude jedinečná vlastní vůně, která vyzdvihne individualitu a emoce daného hosta. "Jsme přesvědčeni, že nový koncept umožňuje jednotlivcům, aby se stali poradci v naší organizaci," zdůrazňuje Köhler.

Individuální a různorodý: Vytvořte si vlastní vůni i byznys

Trh s vonnými svíčkami, domácími vůněmi a dekoracemi stále roste. A protože současným trendem je individualizace, společnost PartyLite se soustředí na to, aby se tento trend odrazil i v její rozmanité nabídce produktů.

20 aromat PartyLite - 400 osobitých kompozic vůní

Designérům PartyLite se podařilo dosáhnout něčeho fantastického. V rámci nového “party konceptu” bylo vytvořeno 20 různých aromat, které lze kombinovat tak, že již z pouhých dvou lze vytvořit na 400 individuálních kompozic vůní. Součástí nabídky PartyLite však zůstává i stálá nabídka produktů PartyLite. Cílem této atraktivní propagační kampaně PartyLite je mimo jiné podstatné ulehčení práce konzultanta.

Host prezentační party se stává tvůrcem parfémů: Hlava, srdce a základ

"Jádrem našich party je vášeň pro vysoce kvalitní vonné svíčky, pokojové vůně a dekorace, které dělají domov domovem. S kampaní “Najdi své Já” jsme dosáhli toho, aby naši hosté mohli stejně jako skuteční tvůrci parfémů dát svému domovu jedinečnou a osobitou vůni,“ vysvětlil prezident Prezident PartyLite, který si je jistý, že nový koncept sklidí úspěch.

Kvalita a rozmanitost: Čtyři PartyLite katalogy za rok

Pro následující období plánuje PartyLite vydat čtyři katalogy ročně. Nabídka se tak bude měnit celkem čtyřikrát, a to v závislosti na ročním období. Díky tomu bude zaručen ještě větší výběr produktů a doplňků.

Nová řada produktů je výhrou pro PartyLite konzultanty

Na 35.000 konzultantů v Evropě může těžit z nových vonných svíček a vylepšené řady doplňků. "Nyní jsme však základ nabídky pro naše konzultanty ještě rozšířili, což ještě více posílí vzájemné  a úspěšné partnerství s PartyLite. Pevně ??věříme, že nová produktová řada přinese obrovské výhody pro naše PartyLite konzultanty a pomůže jim dosáhnout dalšího úspěchu,” uvedl Köhler.

PartyLite Trading S.A.

PartyLite je světovým lídrem v oblasti přímého prodeje svíček, svícnů, vůní bez plamene a aromalamp, jakož i dekorativních a svátečních doplňků pro dům i zahradu. Zastoupený ve 23 zemích prostřednictvím nezávislých Poradců PartyLite. Dle novin Direct Selling News je společnost PartyLite na 31.místě v žebříčku 100 nejvíce ziskových společností přímého prodeje na světě. Kromě jeho přítomnosti v USA, Kanadě a Mexiku, můžeme exkluzivní výrobky PartyLite nalézt také v 18 Evropských zemí. S vášní pro podnikání a silnou vírou pro inovace, nabízí tato světová jednička každý den nové příležitosti pro jednotlivce, kteří je vyhledávají. PartyLite je členem asociace DAS (Direct Selling Association). A zároveň Evropská asociace přímého prodeje Seldia vybrala PartyLite jako Nejlepší Evropskou společnost přímého prodeje v roce 2014.  

Více informací naleznete na našich webových stránkách www.partylite.cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…