Nový světový odboj: Absurdní hra s malováním vápnem po Václaváku nekončí

14.03.2017 11:52

Neuvěřitelné se stalo skutečností! Vy, kdo už několik let navštěvujete náš web nwoo.org?, jste už asi někdy zaregistrovali, že už od roku 2013 chodíme po soudech kvůli tomu, že jsme v létě 2012 napsali s pár dalšími lidmi na Václaváku protivládní hesla.

Nový světový odboj: Absurdní hra s malováním vápnem po Václaváku nekončí
Foto: Archiv IN
Popisek: Vlajka ČR na budově parlamentu

Nejdříve jsme vyhráli trestní soud, pak bylo promlčeno stíhání pro přestupek. Pak jsme byli obžalováni o náhradu údajné „škody“, ale tam jsme také po dlouhé době v říjnu loňského roku vyhráli. Technické služby města Prahy se však odvolaly k Městskému soudu. 

První jednání tam bude v úterý 14.3.2017 od 9:30 a je to na adrese: Spálená 2, místnost č. 333, III. patro. Pokud se rozhodnete se zúčastnit a podpořit nás, budeme jedině rádi. Když probíhal první, ale i druhý soud, tak jsme to ještě chápali, protože bylo užitečné objasnit všechny okolnosti.

Ale nyní, kdy už mají soudy vše k dispozici, nechápeme, že to musí ještě dál pokračovat. Jakýkoliv rozumný soudce by to totiž musel rozhodnout bez dalšího projednávání. Jak to tedy dopadne?

Informace k případu jsou například zde.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…