Občané 2011: Taťána Fischerová je příkladem člověka s vysokým morálním kreditem

20.08.2012 9:28

Paní Táňa Fischerová-kandidát hnutí Občané 2011 na post prezidenta ČR

Občané 2011: Taťána Fischerová je příkladem člověka s vysokým morálním kreditem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Táňa Fischerová

Chystáme se zvolit na začátku roku 2013 prezidenta České republiky. Naše politické hnutí Občané 2011 se podílelo na občanských iniciativách spojených především s Holešovskou výzvou. S touto iniciativou jsme prožili chvíle občanské solidarity, ale také okamžiky plné negativních emocí. Naše hnutí prošlo touto zkouškou úspěšně a v současné době zaměřuje svou politickou činnost na přípravu podzimních voleb v kraji Severomoravském.  Ke změně současného systému jsou zaměřeny naše programové  priority související právě s přímou volbou prezidenta, všeobecným referendem a možností odvolat z postu zastupitele, kteří zklamali své voliče. Naším zájmem je rovněž aktivní podpora paní Taťány Fischerové ve volbách na post prezidenta České republiky.

Paní Taťána Fischerová je příkladem člověka s vysokým morálním kreditem. Svou společenskou angažovanost projevuje již řadu let především v oblasti nadační a humanitární činnosti. Kromě své herecké profese se již léta podílí na  realizaci adventních koncertů a dalších akcí pořádaných ve prospěch našich postižených dětí i občanů. Svou občanskou vyspělost projevila již v letech 2002-2006 jako poslankyně v PS Parlamentu České republiky. Její profesní a občanské chování je konzistentní a nebojí se projevit své názory i na fórech kritizujících současnou ekonomickou i politickou situaci v naší vlasti. Je ji vidět všude tam kde  jde o hájení zájmů prostých lidí. Věříme že stejně uvažuje také mnoho našich spoluobčanů a jistě se zúčastní petice na podporu kandidatury paní Fischerové na post prezidenta České republiky. Její osoba dává záruku vysoké prestiže a důvěryhodnosti v očích občanů naší vlasti.Věříme že také pohled ženy je zárukou uplatnění sociálních demokratických zásad pro další život naší společnosti. Jistě také přinese nový vítr do našich zákonodárných sborů a změní současnou verbální neurvalost politiků při prosazování politických zájmů.

Paní Taťána Fischerová je naší kandidátkou na prezidentský post a je jistě zárukou zlepšení současných mezilidských vztahů a politických poměrů v naší vlasti. 

Ludvík Adámek    
Předseda politického hnutí „Občané 2011“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Občané 2011

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Česká věda potřebuje reformu jako prase drbání

10:14 Zbyněk Fiala: Česká věda potřebuje reformu jako prase drbání

O směřování univerzit rozhodují pouze zaměstnanci a studenti v akademických senátech, nikoliv správn…