Oldřich Fischer: Nákazy

25.11.2016 18:36

Když emigrovali naši lidé, tak to byli hlavně umělci a vědci. Když odešel automechanik, tak v Americe koukali, co všechno neumí. Nejen vyměnit převodovku u jednoho typu auta, ale uměl komplet opravit celou škálu nejrůznějších typů aut. V pětadvaceti letech. Nebo vrcholoví sportovci. Většina z nich byla i nadstardardně jazykově vybavena. Když emigroval náš učitel matiky a kreslení s celou rodinou do Německa, tak v červnu skončil v české škole a v září začal vyučovat v německé škole. Zároveň byl zpěvákem v prestižním pěveckém souboru. Byl akademickým malířem. Jako sportovec- boxer.

Oldřich Fischer: Nákazy
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Většina uprchlíků ze Súdánu se představuje jako Mohamed

Tenkrát dostal za svůj obrázek v Čechách  200 Kč a v Německu 200 Marek. Nebyl, jako asi dvacet (dle mého pozorování) asi Arabů, prodávajících na Václaváku drogy. Stačí je spočítat v podloubí,  když trochu prší a oni se přijdou tam schovat.  Ať přijmeme jakýkoliv počet uprchlíků, tak bychom je měli přijmout i s těma loděma, co na nich přijeli. Budou to mít jednoduší, až po Labi poputují dál. Leda že bychom jim tady uchystali nadstandartní ráj.

V podstatě zaměstnáváme desetitisíce „emigrantů“ z Ukrajiny. Jak to, že se to vůbec nepočítá? Ti vlastně berou všechnu práci, kterou by mohli vykonávat Romové. Všichni ti , co pořád křičej : dejte nám práci. Zrovna tak neustále chybí plno pracovníků v bezpečnostních agenturách. Tam nabízejí i ubytování. Tak jaképak zle. Můj kolega pracoval i přes 500 hodin měsíčně. (Než ho odvezli rovnou z pracoviště do Bohnic i s pistolí.) I skladoví dělníci chybí. Tak jakápak nezaměstnanost. Já jsem též místo konstruktéra dělal vrátného.  Na co tedy hromady jakýchsi úředníků pro iluzorní „začleňování“ . Kdo se rozhodne, tak práci sežene. I když se mu nelíbí. Nic nevím o tom, že by tací „ začleňovací“ úředníci svou práci získali ze seznamů nabídek na  Úřadu práce. Nejstrašnější scénář pro začleňovací úředníky by byl, kdyby se dařilo. Jejich jediným finančním zájmem je, aby počty nepřizpůsobilých stále rostly. Dle mne, jsou všechna tato úřednická místa korupční. A tak by s takovými  úředníky mělo být po právu zacházeno. 

Jak je zajištěno, že k nám imigranti nepřivážejí pro nás i smrtelně nakažlivé choroby? Jsou úplně všichni imigranti prohlédnuti doktory? Jaký je jejich zdravotní stav? Kolik dní jsou po příjezdu lékařsky sledováni v karanténě? Já, když jsem jel jako český montér české firmy, dělat do Slovnaftu Bratislava, musel jsem nejdříve do bratislavské nemocnice na oddělení " cizokrajných nemocí". Tam mě prohlédl celkově doktor. Asi jestli nemám TBC, nějaké plísně atd. Odebrali mi též asi dvě deci krve (asi na co?) Pak jsem musel k zubaři, jestli nemám nějaký zub zkažený. Abych nezatížil slovenské zdravotnictví nějakou plombou. Potom jsem podepsal , že jsem vše absolvoval dobrovolně. Pak jsem teprve směl pracovat na Slovensku.  

Jeden kolega montér pracoval pár měsíců v Indii, a i když se snažil dodržovat hygienu, tak onemocněl. Už za tři roky v nemocnici zjistili, co za sajrajt  do organismu si přivezl. Teď takové nemoci přijdou za námi samy. Z celého pásma kolem rovníku. V jednom českém filmu pacientovi dokonce lékař nařizoval , že musí extra desinfikovat každou stolici. Takové nemoci nejsou legrace. Mě stojí injekce jen proti klíštěti 800 Kč. Kolik stojí všechna očkování imigrantů a jejich případné následné léčení? Jak se stát stará a chrání naše obyvatelstvo před případnými nakažlivými chorobami? Kdo je za to trestně zodpovědný? Kolik za nicnedělání mohou zodpovědní pracovníci vyfasovat let ve vězení? Vždyť za to hygienicko – epidemiologičtí pracovníci berou takový prachy.

Jsou pro utečence též zřízeny kursy češtiny? Jak dlouho trvají? Jak je policií zajištěno, že partám (třeba 100 lidí) se nezalíbí k pobytu třeba břeh čisté řeky Želivky. Nebo jiných vodních toků též určených k zásobování obyvatelstva pitnou vodou?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …