Oldřich Fischer: Opětovný zábor

14.10.2016 11:49

V televizi a novinách se nás i pan Kocáb snaží k smrti vyděsit. Těsně nad námi se prý opětně vznáší obsazení Rusy. To je naprosto schizofrenní sdělení. Rudá armáda od nás nikdy neodešla.

Oldřich Fischer: Opětovný zábor
Foto: Youtube
Popisek: Ruský tank T-14 Armata

Naopak se počet jejích vojáků mnohokrát zvýšil. Akorát momentálně nenosí uniformy. Na rozdíl od našich občanů mají českou republiku většinou perfektně zmapovanou. Jak pracují na nejrůznějších místech našeho státu v nejrůznějších profesích. Stavebníci, svářeči , zámečníci, recepce v zubní klinice ( snad obr z Kavkazu) atd. . Když jsem po roce 2000 pracoval ve fabrice, tak jsem měl na starosti dvě čety. V jedné bylo pět Slováků, čtyři Moraváci a šest Čechů. Druhá skupina byli v podstatě jen kluci z Milovic. I se svým velitelem. Jejich znalost prostředí je dokonalá. Když se například předělávala jedna budova v centru Prahy na banku, tak od té doby tam mají perfektní přehled od sklepního tresoru až po střechu.  Těžko hledat, kde nepracovali, a tudíž to tam neznají. Když jsem dělal vlastně vrátného v jednom luxusním činžáku v centru Prahy, tak tam bydlel, prý syn majitele Petrohradských loděnic. Občas před jeho bytem bylo asi 30 nejrůznějších pracovních bot. To ho navštěvovali jen známí?  

Kdyby měli Rusové zájem, tak personálně provedou u nás mobilisaci svých vojáků snad za dvě hodiny. I s veliteli. Těžko říci, kolik by to bylo divisí.

Jak jsme se mohli dozvědět z televise, tak prakticky komplet nábor ruských pracovníků a snad i většiny pracovníků, od nás na východ od Čech, má na starosti výhradně ruská agentura. Tak ta, v podstatě snad jediná, určuje, kdo smí jít do Čech dělat. Určitě si mezi zájemci vybere ty vhodné. Česká strana,  snad smí dát jen razítka, o povolení k práci, agenturou vybraným zájemců o práci.

Pan Kocáb byl řadu let v nejvyšších patrech pro řízení státu. To tento problém neviděl? Nebo nechtěl? Vždyť sám tento stav, jako člen vlády, pomáhal aktivně zavést. Tak co teď chce svým hrůzným strašením obyčejných lidí dokázat?  Zrovna tak i pan Kalousek. Ten byl dokonce velikánem i na ministerstvu obrany. Též ani tam si ani on, ničeho závadného nevšiml? Nebo nechtěl? Lze se domnívat, že teď, oba a i další, to mají dobré v NATO i v  NENATO.

Divím se, že pan Kalousek tak vehementně veřejně straní imperialistům. Jestli je pravda, co tvrdí fáma, že pan Kalousek po čtvrt století ve vrcholných funkcích státu, si nedokázal našetřit ani na svoje vlastní bydlení a musí i v jeho věku bydlet u mamimky, tak v sociálismu by jistě měl aspoň na chatu, nebo na nějakou vesnickou chalupu. Nebo všechny prachy ke kterým přišel, rozdal potřebným křesťanům? Takhle se dá zařadit mezi ty občany (párie), co nic nemaj. Je též – bezdůmovec.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…