Oldřich Fischer: Vpřed, za úplnou rovnoprávnost

11.10.2016 10:12

Podle posledních představ našich představitelů by mělo být například v parlamentu alespoň čtyřicet procent žen. Na vedoucích místech, snad všeho, taky. Teď, když se schyluje k ovládnutí společnosti islámem, neměli bychom zapomenout též na rovnoprávnost žen. Teď, kdy muži budou moci mít i tři ženy, bylo by v pořádku a rovnoprávné, aby též alespoň čtyřicet procent žen mělo tři muže. Ti by chodili tři kroky za nimi a měli by burky. V souladu se zákonem, by klidně alespoň jeden z nich, byl dvanáctiletej. Doufám, že naše představitelky zvláště ve vládě, parlamentu, senátu, ombudsmanu a i všechny primátorky nám půjdou příkladem. VIP pracovnicím bych se přimluvil i za čtyry manžely.

Oldřich Fischer: Vpřed, za úplnou rovnoprávnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pravidelné interpelace na premiéra Bohuslava Sobotku ve sněmovně

Pořádek v rodině by mohly udržovat i fyzickými tresty. Podle snad saracénské demokracie.

Snad by pro to mohly i fasovat bejkovec a kdyby to bylo málo, tak by mohly mít i devítiocasou kočku. Přesto pořád lepší, než kdyby se naši zákonodárci zhlédli v jiných společenstvích. Jako například – včelín. Zatím to vypadá, že 99 % a 97 setnin procenta  vedoucích žen, které jsou připuštěny, aby se mohly vyjádřit v televisi a ostatních sdělovacích médiích, se úplně třese na dobu islámu. Už včera bylo pozdě.

Ani si nedovedeme představit další náklady. Budou manželové jezdit ve stejné limuzíně s vip - manželkou? Budou za ní jezdit  v jedné, nebo dalších limuzínách? A stejné, nebo jiné značky? Kolik metrů za ní? Nebo ty limuzíny budou zapojený tyčí? Co kdyby se jí ztratili? To bude potřeba ošetřit novými zákony. To zas bude hafo práce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…