Oldřich Pružina: Pevnost východní Evropa

25.09.2018 16:18

Stále více jsme v poslední době svědky toho, jak veškeré dění na planetě Zemi nabírá na obrátkách, jak se děje zrychlují, a hlavně jak se jednotlivé "klidné etapy" mezi horkými událostmi pořád více a více zkracují.

Oldřich Pružina: Pevnost východní Evropa
Foto: Archiv
Popisek: Země

Ač povrchní rozumáři mávají rukou, a říkají: "toto všechno už tu bylo, nic nového", člověk vnímavý a citlivý vidí, že je tu rozdíl: ano, jednotlivé druhy událostí tu jistě už v dějinách lidstva byly, ale nikdy zatím nedocházelo k jejich tak veliké kumulaci za jednotku času. A to, že se tak děje, je zcela nové a jiné, než bylo dříve. A ještě jeden veliký rozdíl tu je: dříve až donedávna se lidé dle svých názorů dělili do mnoha skupin, ale dnes se stále více začínají profilovat pouze dvě protichůdné skupiny, ať již předtím patřili do kterékoli z těch mnoha původních. Znamená to, že nějaký určitý tlak dnes všechny jakoby přímo rozděloval, a to jen na množiny "ano/ne, +/-, pro/proti, a pod", a na nic jiného. A tento děj se nám odvíjí přímo před očima a sílí. A co tedy vidíme?

Začíná veliké množství rozporů už v nejmenších lidských jednotkách: rozpadají se stará přátelství, manželství, rodiny a jejich děti, pracovní kolektivy... a tvoří se jiné, podle zákona přitažlivosti stejnorodého, právě v obou hlavních protichůdných skupinách. A stejné je to i ve velkém, ve vedoucích pozicích, ať už v profesních, tak i politických. Vidíme např. v našem parlamentu, že při téměř každém hlasovaní dochází ke stále stejné situaci: naprosto stejná /většinová/ skupina vždy hlasuje pro nadřazenost cizích /bruselsko-říšských/ zákonů nad zákony národními, českými. Dá se tedy říci, že lze jasně rozeznat skupinu odrodilců - světoobčanů, kteří pro osobní prospěch zahodili pojem rodná zem, a skupinu vlastenců, kteří nemohou jinak, protože to tak vnitřně cítí. Ta první skupina má zatím v rukách moc, protože disponuje velkým kapitálem, který pochází z velké části od cizích investorů, a který používá pro své cíle ke svým kampaním a uplácení vlažných a nerozhodných. Odkud pocházejí a kdo jsou tito investoři, a co vlastně chtějí?

Normálnímu člověku se stačí rozhlédnout a bezohledně sbírat informace ze všech zdrojů, aby si nakonec udělal jasný obraz. Vlažní jsou zmítáni sem a tam, a často dají nakonec na vábení rozumu bez citu a vidinu větší pozemské moci. Kdo ale naslouchá vnitřnímu hlasu svědomí, vidí jednoznačně: Svět se začíná dělit na dvě části, a není to rozhodně tak, jako to bývalo za studené války. Na dvě části se dělí i lidé v jednotlivých zemích, ale vidíme, že výsledkem je, že v různých částech světa převažují lidé s jedním, nebo druhým názorem. V důsledku svého chtění pak určují to, co se v dotyčné zemi děje. A působením přírodních zákonů se pak toto chtění stále více zesiluje, a celá země/stát se obrací na jednu, nebo druhou stranu.

Když si pro zjednodušení odmyslíme vliv Spojených států amerických na dnešní situaci v Evropě, tak jsou to především západoevropské státy, které pro cíl své moci založily tzv. Evropskou unii, kterou ovšem dnes můžeme zcela správně nazývat bruselskou říší, protože s původními ideály demokracie nemá již nic společného, ač to právě neustále lživě vykřikuje do světa. Cílem lidí, stojících v pozadí tohoto projektu, je vznik jediného superstátu na kontinentu Evropa, s jediným centrem vlády, a jemu naprosto podřízených regionů, bez vlastní vůle. Toho nelze docílit, pokud v Evropě existují národní státy, založené na vlastenectví a normálních rodinných svazcích. Proto tito globalisté vymysleli šílený plán, jak toho dosáhnout: Zničit národní státy a rodinné svazky. To první lze dosáhnout řízenou invazí směsí barbarských migrantů z jiných kontinentů do všech evropských zemí, to druhé zase povýšením úchylných a zvrhlých sexuálních praktik na roveň přirozených. A toto vše z moci uzákonit jako legální.

Kdo nesleduje pouze globalisty zmanipulovaná média, tak vidí, jak to již vypadá v různých zemích, kde tito "euromocní" zavádějí tyto své zákony. Chaos, kde barbarští cizáci přebírají celé části měst, úchyláci se zmocňují malých dětí, a školy vychovávají ty větší k tomu, že toto je krásný nový pokrokový svět. A do toho přicházejí stále nové a nové oddíly negramotných nájezdníků, zatímco jejich elitářští evropští vítači sedí tiše za zdmi svých pevných paláců, a své vlažné poddané ujišťují: "My to zvládneme." Ale každý den se v jejich rozvrácených městech a obcích dějí strašlivé zločiny, vraždy, znásilnění, mrzačení, vyhrožování... se kterými policejní moc nedělá nic, protože jejich páni to tak chtějí. A co chceme my?

Chceme také, aby se podobné věci děly i v našem státě, v naší zemi? Zatím ještě máme šanci, i když se i množství našich politiků snaží vydávat tyto skoro zničené západo-bruselské země za náš vzor s tím, že se tam absolutně nic špatného neděje, a kdo něco takového říká, tak je extrémista a vyvrhel. Proto musíme naopak tyto odnárodnělé probruselské extrémisty odstavit od moci vládnout a zneužívat média, a to co nejdříve. V nadcházejících volbách máme příležitost, a pak stále v dalších. Jde o naše bytí a nebytí, to nejsou fráze, ale holá skutečnost. Protože jestli se to podaří, a podaří se to i v dalších zemích kolem nás, kde ještě nenastal temný rozklad, tedy v zemích V 4 a kolem nich směrem na východ a jih, pak můžeme /a musíme/ vytvořit hráz PEVNOST VÝCHODNÍ EVROPA, a uzavřít svoje hranice směrem na západ, a bránit je všemi prostředky, aby zlo, dnes tam již působící, nemohlo přijít i k nám. Vidíme přece už teď, jak se bruselská globalizační moc snaží zcela nedemokraticky a diktátorsky zničit suverenitu Maďarska, které se jednoznačně odmítá jako celek podvolit rozkazům euromoci, a otevřít své hradby afroarabským útočníkům. To nesmíme dopustit, a naopak musíme maďarské hradby rozšířit do všech směrů, odkud nám hrozí invaze. Je to naše povinnost k naší zemi, a lidem, kteří zde žijí a budou žít!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…