Oldřich Rambousek: Amíku, táhni si domů. Řiťolezení, kecy, nažerte se...

17.03.2015 18:11

Dříve sporadické a miniaturní pohyby vojsk na našem území-dnes se však tyto akty ztráty naší suverenity stávají větší a mohutnější. Ještě že mám dostatek vajec a snad i pukavců na to, až vlezou ty imperialistické hyeny na naše území, aby dostaly nějaký ten zásah alespoň tím vejcem.

Oldřich Rambousek: Amíku, táhni si domů. Řiťolezení, kecy, nažerte se...
Foto: army.cz
Popisek: vojáci v akci

Je pravdou, že již dříve se jednotky NATO pohybovaly na našem území, ale bylo to ve velmi malých počtech. Bohužel vláda ani parlament se neobtěžovali informovat veřejnost z čehož je vidět komu vlastně slouží a komu pochlebují. Je to ostudné a triviální. Současná vláda sice informuje, ale nestydí se vpustit na naše území vojska agresorů, i když-co se vlastně divím, když jsme se též museli do NATO vecpat a jsme tedy součástí této zločinecké organizace. Ta tam jsou plky Havla, že již nikdy do žádného vojenského paktu nepůjdeme. Ta tam jsou plané kecy o tom, že již žádný voják cizí armády nebude na našem území.

Jen kecy to byly a hlavně vědomé lži a podvod národa. Pan Havel nás vmanévroval svou úlisnou politikou do role agresora a nepřítele Ruska. Přitom bylo od počátku známo, že NATO stále vede proti Rusku nenávistnou agresivní politiku. Neznamená to však, že se musí současná vláda podělat a Amíka k nám vpustit. Tím provokováním si říkáme již nyní o otevřený konflikt a nedivím se Rusům, že na naši vlast nasměrovali jaderné nosiče. Přitom je jasné, že Američané na náš národ a naši vlast kálí z vysoka. Pro ně je důležité připravit si Evropské bojiště na válku, kterou záměrně vyvolávají. Přitom spoléhají na fakt, že jim se válka opět vyhne, protože jsou za oceánem. Jen se divím Merkelové a Hollandemu, že to Obamovi žerou, protože budou umírat EVROPANÉ, tedy i Francouzi a Němci.

Je ostudné řitolezení Zaorálka a Stropnického. Jsou černou skvrnou na vlajce České republiky, protože díky jim bude zneuctěna. V určitých ohledech lze toto dění srovnávat s děním v roce 1968. Jedná se o záměrnou demonstraci síly a vzkaz Českému národu aby držel hubu a uvědomil si, kdo že jim teď skutečně vládne. Dost možná si nabubřelý Amík myslí, že se poděláme všichni, ale ošklivě se mýlí. Já osobně bych proti Rusům zbraň nepozvedl.

Tímto vyzývám ty, kdož nesouhlasí se vstupem imperialistických vojsk na naše území, aby si připravili dostatek vajec, shnilých rajčat či exkrementů v igelitovém pytlíku a přivítejme agresory na našem území jak se patří. Ať se nažerou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …