Oldřich Rambousek: CIA se svými partnery rozehrává svou špinavou hru proti Rusku a Putinovi

27.02.2016 16:55

Otázka vnitřního nepřítele je otázkou, která nikdy nezmizí a v politice, či mocenských bojích to platí dvojnásob. Pakliže vnitřní nepřítel v potřebnou dobu chybí, tak je nutno jej vytvořit. Toto nyní dělá CIA v Rusku.

Oldřich Rambousek: CIA se svými partnery rozehrává svou špinavou hru proti Rusku a Putinovi
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda - ilustrační foto

Existuje mnoho těch, kteří zakroutí hlavou a budou se tázat proč! K čemu by asi bylo USA a CIA vytváření vnitřního nepřítele v Rusku. Demokratická země takovéto věci přeci nedělá. USA Rusko k ničemu přeci nepotřebuje. Opak je pravdou. Demokracie, jak již mnozí pochopili, v dnešním světě de facto neexistuje a ani nemůže, protože demokracie je ve zcela zásadním rozporu s doktrínou kapitalismu. V Rusku se na podzim budou odehrávat volby a kapitalistická doktrína bez ohledu na jakékoliv demokratické principy potřebuje destabilizovat politický systém v Rusku a nejlépe zbavit se úhlavního nepřítele-PUTINA. Důvodů k odstranění Putina existuje celá řada, ale ve své podstatě jsou tyto důvody smyšleny a určeny k vytváření zástěrky skutečně věcné podstaty.

USA a západ potřebují jediné. Rozložit politický systém v Rusku, poštvat lidi proti sobě a vytvořit podhoubí k vzájemným střetům mocenských skupin, čí národností. Destabilizovaný politický systém se pak dá snadno obsadit lidmi, kteří budou loajální s USA a jeho zájmy. Destabilizace politického systému by měla pravděpodobně za následek další štěpení Ruské federace, což USA potřebují. Otevřela by se tímto cesta k nerostným surovinám a územím, ale především by se radikálním způsobem omezil politický a ekonomický vliv Ruska na světové scéně. Dále by byla značně omezena síla a operativnost Ruské armády, čímž by USA vlastně dosáhly toho, že by se zbavily svého úhlavního nepřítele a jediné světové protiváhy proti imperialistickým choutkám NWO. Evropu by již neměl kdo chránit před vetřelci a byli bychom vydáni napospas Americkým žoldákům. V kontextu uvedených cílů se CIA se svými spojenci, BIS nevyjímaje a zaprodanými médii konče snaží vytvářet negativní obraz Ruska a Putina na mezinárodní scéně a uvnitř Ruska zvyšují svou činnost agenti, jejichž úkolem je zvyšování vnitřního napětí ve společnosti. Tyto procesy probíhají neustále, ale nyní před volbami jsou ještě více aktivizovány. Podpora protistátních živlů je samozřejmá.

Pro Putina a vládnoucí struktury v Rusku to znamená jediné. Jako protiváha musí zapůsobit kontrarozvědka a musí eliminovat protistátní hnutí podporované západem. Národy žijící v Rusku se musí semknout, a i když se jim třeba nedaří nejlépe, tak stát za SVÝM PUTINEM. On jediný je může ochránit před zotročením imperialisticko-kapitalistickými strukturami USA a NWO.

Jsou to naši slovanští bratři, a navíc osvoboditelé od nacistů

Přijde mi poněkud trapné, že někteří Čeští politici zesměšňují a ponižují Rusy. Jsou to naši slovanští bratři a navíc osvoboditelé od nacistů. Vinit je za rok 1968 a údajnou okupaci, je dezinterpretace dějin. Vstup vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968 na naše území a následné setrvání do roku 1991 nebyl akt z vůle Rusů, ale vyžadovala si jej mezinárodní politicko - vojenská situace. Opět v tom měli namočeno Američané. Navíc, když mají ti někteří čecháčci tolik řečí, proč si nevšimnou toho, že Německo je dodnes okupovanou zemí Americkou armádou a to již od roku 1945. Němci nemají svobodnou volbu, a jsou pod diktátem USA dodnes.Cožpak to nevidíte a nebo nechcete vidět??? Spojené státy nám dostatečně ukázaly jak to s ostatními národy myslí viz. Irák, Libye, Jugoslávie,Sýrie, Jemen a další. To jste ještě nepochopili, že Američan je to největší prase a vrah na světě???

Osobně si nedělám velké iluze o lidech a domnívám se, že to za tento článek pěkně slíznu od proamerických loutek nebo Havlových pohrobků, ale budiž. Někteří budou opět vykřikovat kolik že rublů mi za psaní Putin platí. Inu stačí mi to-nemohu si stěžovat.

Rusům lze vzkázat jediné. Chraňte svého Putina a buďte rádi, že jej máte. Šmejdům jako byl Gorbačov, či Jelcin se za špinavé dolary téměř podařilo rozvrátit Rusko. Neposlouchejte kecy černého Obamy, hloupé Merkelové, kolaborujícího Sobotky či Štětiny. Věřte svému prezidentovi. Nedopusťte rozvrácení Ruska, neb vás Američan a jeho spojenci zotročí a nebo vyženou z vašich domovů. Být svobodným národem něco stojí. My Češi už víme jaké to je, když jsme kolonií Německa!!! Nás naši politici v čele s jakýmsi Havlem prodali a nyní otročíme Reichu.

K ČERTU S EU ---- K ČERTU S NATO. ČEŠI CHTĚJÍ SVOBODU. PO BOKU PUTINA SNAD.....

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 354. Karel Kryl – Titulkář

16:40 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 354. Karel Kryl – Titulkář

Každý zná Karla Kryla jako písničkáře, ale už méně jako básníka, natož autora drobnějších próz, psan…