Oldřich Rambousek: České politické strany aneb Septik po okraj plný sra*ek...

24.09.2016 14:46

Jak jen se k této problematice postavit, jak nalézt správné řešení a správnou volbu? Samozřejmě, že tato záležitost je především o lidech. Bohužel doposud jsme svědky toho, že se ke korytům cpou ty největší svině, a když se k nim dostanou, jsou ještě horší. Je škoda, že ti někteří šmejdi nemají na čele napsáno POZOR JSEM SVINĚ.

Oldřich Rambousek: České politické strany aneb Septik po okraj plný sra*ek...
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Z mého pohledu je největším problémem parlamentaristický systém vládnutí, kde i na slovo vzatá jelita mohou žvanit do všeho a tvářit se jako největší odborníci na všechno, ale bez jakékoliv odpovědnosti za cokoliv s pojistkou poslanecké imunity. Zlobte se na mě nebo ne, ale takto nastavený systém vede pouze ke společenskému úpadku.

Cesta vpřed a budování lepší společnosti s kvalitativním vzestupem života dělnické třídy a seniorů je nemožná. Tento systém totiž přímo vybízí k politickému postoji URVI CO MŮŽEŠ A PO MĚ POTOPA. Veškeré politické subjekty se především klepou na to, kolik že jim hloupí voliči dají hlasů a s rukou nataženou ke státní kase čekají na tučný vejvar z kapes daňových poplatníků. Za tyto peníze pletou i bič na plátce daní a ten trouba plátce si ani neuvědomuje, že si tento bič jenž je na něho, sám zaplatil a platí. V kostce řečeno: v tomto ohledu si jsou všechny politické strany ve sněmovně rovny. Nikde jsem nezaznamenal, že by některá z těchto stran měla byť sebemenší snahu takovýto systém zlikvidovat. Chápu, byl bych asi moc naivní kdybych si myslel, že si korýtko bezpracného zisku dají dále od svých nenasytných rypáků.

ODS svou předvolební kampaň vyšperkovala sloganem JE ČAS NA GENERÁLNÍ ÚKLID. No to si ti gauneři dělají z lidí snad pr*el. Ten bordel a chaos, co ODS v naší zemi natropila, těch zlodějen a podvodů? Nebo, že by chtěli uklízet sami po sobě? No i to je možné, protože zamést nějaké kauzy pod koberec je jisto jistě ještě zapotřebí. Ano, potřebujeme v zemi uklidit a v rámci tohoto úklidu je třeba vymést na smetiště celou ODS s Fialou, Bendou a dalším odpadem.
 
TOPKA zase tvrdí, že svoboda a odpovědnost je pilířem zdravé společnosti. Na billboardech se na nás vyšklebuje Leoš Heger. Co je ale TOPKA?  Vždyť je to strana složená z neschopných politiků, které už nechtěla ODS nebo Zelení a Lidovci! Je to bezpáteřní strana složená vysloveně z odpadu společnosti i politického života. Kalousek coby ministr financí vedl Českou ekonomiku ke kolapsovému stavu. Heger, ten zašlapával zdravotnictví do země a teď si dovoluje se nám smát. S Drábkem, bývalým ministrem MPSV cárem papíru uzdravili nemocné invalidy tak, že příkladně i beznohým lidem byl odebírán či krácen invalidní důchod. Jestli si TOPKA takto představuje svobodu a odpovědnost, teda fuj a nevolit je.
 
KSČM - Práce a sociální jistoty - požadavky které splníme. Ptám se jak? Toto heslo mluví tak, jako by již komunisté byli u moci. Jenže pozor, jsou současní komunisté opravdu komunisté? Nejsou. Když už i Babiš mluví o spolupráci s komunisty jakožto velkopodnikatel, to je co říci a značí to, že z komunistů dnešního typu nejde strach pro jejich ideologickou pevnost a přesvědčení. Bohužel jsou schopni spojit síly asi s kýmkoliv a dokládá to i událost staršího data, kdy takový Kalousek taktéž silně zvažoval spolupráci s komunisty.

,Skutečných komunistů je bohužel málo a je jim dáván minimální prostor k činnosti. KSČM není stranou komunistickou a z jejího názvu by slovo komunistická mělo být vypuštěno, neb mate voliče a zneužívá historického významu tohoto pojmu. Dnes jsme ve stavu, kdy se za pomoci Vojtěcha Filipa, Soni Markové, Jiřího Dolejše a dalších KSČM zrušila sama a transformovala se na tým druhé ligy ČSSD, kde razí umírněnou levicovou politiku. Mimo jiné přesně toto bylo důvodem mého vystoupení z této strany cca před čtyřmi lety. Abych neměl tento názor zcela sám, tak přikládám jednu malou citaci Zdeňka Zbořila, která vyšla v Parlamentních listech za kterou i já rebel Rambousek stojím.

KSČM už se zrušila a ani Štětiny k tomu nebylo zapotřebí

„KSČM se – podle mého názoru – už sama zrušila, a to dokonce bez pomoci Jaromíra Štětiny. Co je na nich ještě komunistické? Ty třešně komunardů, o kterých už skoro nikdo nic neví? I té rudé hvězdy se bojí jako svěcené vody. Komunisté kdysi chodili pro svou víru do vězení a na smrt. Dnes nasednou do svých na dluh obstaraných automobilů a zapisují poslanecké náhrady a diety a dojedou sem tam na nějakou schůzi. Ale raději do Bruselu a rozhlédnou se tam, jak vypadá ‚evropská levice‘. Ale většinou nám to neřeknou. Proto si myslím, že mohou spolupracovat nejen s Andrejem Babišem, ale i s Miroslavem Kalouskem, který se jim už jednou nabízel. Když s ním unisono vyjí sociální demokrati, proč by se nemohli přidat i komunisté?“ poukazuje pro ParlamentníListy.cz Zdeněk Zbořil.

ČSSD-Lidé si zaslouží jistoty. Věru krásné a všeobjímající heslo jako smrt. V hubě ČSSD by však i kaviár měl příchuť hovna. Ano jedinou jistotou je smrt a tu našemu národu ČSSD svým postojem k migraci přibližuje. Dá se totiž objektivně očekávat, že s postupem času se dostaneme za horizont událostí a obyvatelé naší země jakožto křesťané a ateisté budou systematicky vyháněni ze svých domovů a vyvražďováni stejně tak, jako jsou křesťané a ateisté likvidováni v Sýrii, Iráku, Libyi, Alžírsku, Egyptě a v dalších enklávách. ČSSD zde očividně plní směrnice světových elit, které vedou k nastolení NWO a likvidaci křesťanské Evropy. Spolu s nimi se na tomto procesu podílí i jiné politické subjekty, sluníčkáři a pohrobci Václava Havla a je jim úplně jedno, že vedou politiku proti vlastnímu národu. Tohle bahno se prostě volit nedá.

ANO   Chceme lepší Česko. Pro koho pane Babiš pro Vás, pana Hlavatého a další soukmenovce nebo pro občany?? Důchodci dostanou průměrně přidáno o 308 Kč. Kdo napraví škody způsobené důchodcům a invalidům Kalouskem, Hegerem a Drábkem??? Stále jsou důchody většiny důchodců pod úrovní důstojného života. Tabulky pro uznávání invalidity jsou nadále šikanou pro chronicky nemocné, přičemž invalidé jsou nejvíce odíranou skupinou na trhu práce. Lepší Česko-zatím jen kecy ve stylu ala Kalousek. Kdyby mělo být Česko lepší, tak by Kalousek musel sedět na Mírově.

Jak tedy dál Vážení přátelé. Nechci vyznít populisticky, ale volil bych ty subjekty, které mají za svůj cíl zásadní změny politického i společenského života. Volil bych ty, kdož se tvrdě vymezují vůči migraci a postupné islamizaci Evropy bez ohledu na to, zda je migrace legální či ilegální, protože tato ohrožuje naši kulturu i bytí na této zemi. Nechci se dožít doby, kdy naše děti budou podřezávány jako ovce, což je bohužel v muslimském světě zcela běžné. Tento fenomén se již vkradl do Evropy a vlády ani restriktivní složky nekonají. Spíše naopak-tají zločinnost muslimů. Volil bych ty, kdož chtějí postavit islám mimo zákon, protože islám porušuje zcela zřetelně lidská práva a svobodu. Volil bych ty, kdož volají po trestní odpovědnosti Kalouska, Nečase, Drábka, Klause, Dyby, Ježka,Dienstbiera a dalších nepřátel Českého lidu.

CO MYSLÍTE, LIDI, NENÍ NEJVYŠŠÍ ČAS KOPNOUT ZPROFANOVANÉ POLITIKY DO P*DELE? DEJME ŠANCI NOVÝM A NEOTŘELÝM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty