Oldřich Rambousek: Je ovce chytřejší než občané Evropy? Jak jsou na tom Češi?

14.08.2016 9:22

Někdy si říkám, vážení čtenáři a spoluobčané, že to snad ani není možné, cože lidé jsou schopni akceptovat, k čemu bezútěšně mlčí a s poslušností ovcí sklopí svou hlavu. Je to projev beznaděje a nebo hlouposti? Kdo mi odpoví?

Oldřich Rambousek: Je ovce chytřejší než občané Evropy? Jak jsou na tom Češi?
Foto: Karel Bárta
Popisek: Tázající se důchodkyně

Většina z nás se bojí války a slušný člověk by si ji nikdy nepřál, ale my dopouštíme stav, kdy se z našich politických elit stávají váleční štváči, pracující na rozkladu základních společenských a morálních hodnot, čímž nás všechny v přeneseném smyslu slova do války vhánějí. Je dílem politiků, že národy jsou rozpolceny, lidé rozeštvaní nenávidíc jeden druhého. Je zde absence jakýchkoliv idejí či filozofie, i když projekt multikulturalismu se ideou nazvat dá, ale pro jeho zvrácenost jej tak nazývat nechci. 
 
Čím se projevuje národní úpadek? Především úpadkem morálním! Nebo si snad myslíte, že je vzorem morálky a národní síly, když se do politiky cpou lidé, schopní onanovat na veřejnosti, nebo pornoherečka kandidující za  KDU-ČSL? Plebejci typu Stropnického, lháři jako je Kalousek, podvodníci jako Sobotka s Nečasem atp? Tito lidé nemají žádnou morálku a pošlapávají, ba dokonce zneucťují jakékoliv křesťanské hodnoty. Nepřijde Vám trochu hloupé ve volbách je, a jejich politické strany volit? Vždyť všichni ti, kdož volí tento lidský odpad doslova a do písmene zabíjí mladou generaci své děti nevyjímaje. Je jen jejich vinou, že se legitimizují hnusoty, perverznosti, lži, podvody a násilí které vedou k morální degeneraci mladé generace. Což nevidíte, jak se mladá generace staví k životu? Mnozí žijí doslova jako parazité, přisátí třeba do 40 let na své rodiče!! Proč také ne, když vidí parazitické poslance ve sněmovně, kteří parazitování legitimizují. Poslanecký přístup k práci stojí též za povšimnutí, protože zde převládá polovičatost a neodbornost a v některých případech i blbost. Mnozí mladí se právě takto, jako poslanci, staví k práci. Normální to tedy není.
 
Dalším velmi podstatným bodem národního úpadku, je úpadek kulturní. Všimli jste si prosím, že původní Česká tvorba skomírá?? Dá se říci, že kulturní úpadek je na všech stranách kulturního života-tedy na poli filmovém, divadelním, hudebním i uměleckém. Ano vysílají se nekonečné seriály jako je Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě, ale tato tvorba je plytká, omezená, nemajíce žádnou zásadní kulturní hodnotu. Je to jen ukázka ubohosti národa, přičemž mustr k těmto prázdným seriálům byl pravděpodobně převzat z Amerických odrhovaček typu Dallas nebo Krok za krokem. Kde jsou ty krásné seriály obohacující národ kulturně, vědomostně a historicky. Seriály jako F.L.Věk, Sňatky z rozumu nebo Synové a dcery Jakuba skláře. Tomu se říká kultura. Navíc výkony herců v těchto starých seriálech jsou mnohonásobně kvalitnější a kulturně bohatší. Dá se říci, že dnešní herci jsou doslova trapní idioti oproti takovým jménům jako byli: Smolík, Marvan, Burian, Hlinomaz, Štěpánek, Vojta, Medřická, Brabec, Lukavský, Menšík, Kemr, Větrovec, Bek,Krampol, Munzar a mnoho dalších, přičemž tito staří herci oproti těm dnešním pracovali za drobné, za almužnu, ale jejich výkony byly procítěné, bohaté a lidské. Dnešní herci jsou jen trapná banda komediantů přeplácená mocipány, přičemž na kulturní zážitek se kašle. Jde jen o to vypírat lidem mozek pro zištné zájmy elit. Dnešní herci jsou nedílnou součástí mainstreamu a pracují na procesu oblbování prostých lidí, na tom, aby bylo zapomenuto naše kulturní dědictví a aby člověk neměl čas racionálně myslet. Hanba Vám herci, že se k takovému hnusu propůjčujete. Stejná situace se projevuje i na poli hudebním. V televizi, či rozhlase nemá původní Česká tvorba moc místa. Jedině díky televizi Šlágr se původní Česká tvorba může určitým způsobem zviditelnit. Nevšiml jsem si, že by někdy vysílala veřejnoprávní televize třeba vystoupení Veselé trojky nebo Zmožka s Márou, přičemž jejich tvorba je veřejnost oslovující, vycházejíc s Českého tradicionalismu. Totéž se dá s určitou dávkou rezervovanosti říci o skupině ORTEL.Tato skupina je mediálně diskriminována, když na základě zcela účelových tvrzení některých mainstreamových rádoby odborníků byla zařazena mezi závadné, nacionalistické, fašismus propagující uskupení. Že je to nesmysl je zřejmé. Pánům nahoře však vadí, když si kdosi dovoluje obnažovat jejich hloupost, zaprodanost, zhýralost a pokrytectví. Vlastenectví a národovectví je považováno za zločin, protože nevyhovuje aplikované politice zločinné EU. Vlastenectví odporuje programu postupného zotročování a postupného likvidování národního cítění na jehož pilířích každý národ stojí.
 
V sociální oblasti je situace doslova katastrofální. Každý přivandrovalec z Islámského světa má větší hodnotu, než původní obyvatel Evropy. V ČR je to tak, že náklady na jednoho přivandrovalce dosahují výše okolo 60000 tis. měsíčně placených z daní Českého daňového poplatníka, přičemž ten je rád, když jeho mzda za práci dosáhne alespoň třetiny nákladů na uprchlíka. Nepřijde Vám to divné??? Bohužel a to je už zrůdné-je,že hodnota Českého dítěte vychází průměrně až 15 krát nižší, než hodnota přivandrovalého dítěte z Islámské země. To už je odporné. S většinou cikánského obyvatelstva je to obdobné. Ptám se tedy-kdo je tady diskriminován??? Je to bílý Čech, dělník platící daně!
 
Svou roli na devastaci národa má i církev. Ta se odklání od prvotních křesťanských hodnot a víru zneužívá k oblbování lidí, přičemž je zcela v rozporu s biblí poměrně zásadní politickou a ekonomickou silou. Katolická církev se daleko více než lidem věnuje hromadění majetku, politické činnosti a různým kšeftům. Papež olizuje nohy Islámským uprchlíkům, čímž se dostává do rozporu s biblí a křesťanstvím. Halík-ten neznaboh a Jidáš vítá uprchlíky taktéž, přičemž našim lidem lže jak červený pes. Duka - hamižný špekoun s otevřenou náručí přivítal církevní restituce, přičemž jde o krádež století a svatokrádež v rozporu s biblí. Církev chce mamon a mamon je falešná modla nemajíce s vírou nic společného. Co je to za církev?? Má na srdci blaho národa?? Nikoliv-zajímá jí jen její blaho a bibli překrucuje jak Sobotka politiku.
 
Co tedy vy-lidi chcete? To, co chcete je ve vašich rukách, ale musíte otevřít oči, naslouchat jeden druhému a myslet. Když budete volit prasečí strany, politická prasata tak nemůžete chtít nic jiného, než prasečí systém, prasečí politiku a vládu. Volíte li strany a lidi bez morálky, nedočkáte se morálního systému a politiky. Je to stejné, jako když si koupíte zkažené maso k obědu. Budete mít zkažený oběd a navíc jako bonus se ještě poserete. Co je na tom složitého. Víte-socialismus nebyl ani zdaleka dokonalý, ale kapitalismus ve spojení s parlamentarismem a fiktivní demokracíí je zločin páchaný na lidech. Je to obludný podvod a je třeba se mít velmi na pozoru před politiky, kteří hovoří o demokracii. Ona ta současná demokracie slouží hlavně k tomu, aby jste vy-lidé mohli být co nejvíce okrádáni a podváděni. Neukázal Vám to Kožený, Junek, Krejčíř či Bakala dostatečně? Chcete být blbí dál a zbytečně platit? Nebuďme už ovce-buďme také vlky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Stanislav Hošek: Jak to asi může pokračovat

12:12 Stanislav Hošek: Jak to asi může pokračovat

Představitelé deseti zemí NATO souhlasí s tím, že Ukrajinská armáda může jejich rakety delšího dolet…