Oldřich Rambousek: Který bambula pozval Merkelovou do České republiky? Lidé, chystejte pukavce na přivítanou

22.08.2016 11:15

Přichází čas, kdy dostáváme možnost, abychom se mohli otevřeně vyjádřit k zlomyslné politice odporné frau Merkel. Můžeme se tímto vyjádřit i k choromyslné politice Bruselu a našich neschopných europoslanců. Využijme prosím tuto šanci. Nemusí nám být už v budoucnu dána.

Oldřich Rambousek: Který bambula pozval Merkelovou do České republiky?  Lidé, chystejte pukavce na přivítanou
Foto: bundeskanzlerin.de
Popisek: Angela Merkelová, německá kancléřka

Angela Merkelová je ztělesněním zla v té nejhorší podobě. Na jejich rukách lpí krev zavražděných Evropanů, kteří se stali obětmi šílených a krvelačných šelem z islámských zemí. Byla to ona, co s partou Bruselských idiotů zvala do Evropy islámské invazivní druhy, které však nemají v Evropě místo. Uvědomuji si, že Merkelová není prvotní příčinou migrace, ale je jejím propagátorem a legitimizátorem, což je v rozporu se zájmy Evropy a jejího obyvatelstva. Původci migrace jsou nadnárodní koncerny, které po desetiletí hrubě drancují Africké a Arabské země. Jsou jimi firmy jako např. IG Farben, Basf, Nokia a mnohé další. Pracují obdobným systémem jako u nás v ČR pracoval jistý Bakala, který vydrancoval OKD. Toto mohl činit pouze s politickou podporou takzvaných elit. Dnes onen Bakala sprostě zdrhnul a s horníky, které využíval a zneužíval si vytřel s odpuštěním prdel jako se státem, který nyní za peníze občanů musí čelit katastrofě.
 
Další příčinou jsou války, které jsou mnohdy vyvolávané zcela uměle Spojenými státy a to za účelem geopolitických změn a těžbě ropy. Tedy nic jiného, než honba za ziskem a touha po ovládnutí světa. Merkelová svým přístupem de facto podporuje zločinnou politiku USA a je jí lhostejné, že to odnášejí občané Evropy. Tyto principy jsou odsouzeníhodné a paní Merkelová jako jejich propagátorka, by měla stanout před mezinárodním soudním tribunálem spolu s těmi, kdož neurvale drancují země třetího světa, čímž v přeneseném smyslu slova nesou hlavní tíhu odpovědnosti za ohrožování křesťanského světa. Chápu, že Merkelová je v těžké pozici, když ještě dnes, je Německo okupovanou zemí armádou USA, ale jsem toho názoru, že dnes se nepíše rok 1945 ani 1968. Jsem toho názoru, že armáda USA měla opustit Německo v době rozpadu Varšavské smlouvy a odsunu Sovětské armády z východoevropských zemí. Jenže stal se opak a Američané skrze NATO plní expansionisticko-imperialistickou dikci za ovládnutí světa. Američané mají tedy plnou zodpovědnost za politickou nestabilitu Evropy a to spolu s takzvanými Evropskými elitami a politickými prostituty.
 
Žádný politik neměl tolik odvahy jako pan Farage, který veřejně deklaroval, že politika EU a NATO je zrůdná. Škoda. Ti naši kašpárci v Bruselu za tučný peníz tiše poklonkují a také mlčí, přičemž musí dobře vědět, že politika prováděná Merkelovou a jejími poskoky je schopna Evropu přivést do války o přežití. Toto je všeobecně známá věc a je mi tedy s podivem, který mamlas pozval Merkelovou do ČR! Vždyť je to výsměch občanům! Ono nestačí, že se nám zcela otevřeně Němci pošklebují, že pracujeme za žebrácké mzdy, přičemž musíme podávat větší výkony než oni? Já vím, že mají pravdu, ale také vím, že jsou to i oni, kdož zotročuje Český národ a to skrze politickou dikci Bruselu a skrze naši vlastní nemožnou vládu a parlament.
 
Domnívám se tedy, že bychom měli Merkelovou kopnout do pr... a vyhnat ji z naší země. Jsem toho názoru, že by Češi měli narovnat ohnutý hřbet a dát světu najevo, že už toho mají dost, že už nechtějí, aby jim takové zrůdy jako je Merkelová s odpuštěním s_aly na hlavu. I my Češi a Moravané jsme národ a nikdo nemá právo si s námi vytírat řiť. Totéž platí i pro naši zaprodanou politickou reprezentaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka