Oldřich Rambousek: Lidi, tady je něco špatně. Američané nás sprejují chemikáliemi, ale vyhazují asi i pseudopolitiky, kteří z nás dělají šlapky

01.06.2016 13:36 | Zprávy

Copak asi zamýšlím oním nadpisem, že-zeptal by se největší zrádce Československa a národů Čechů, Moravanů, Slezanů a Slováků, do věčných lovišť odebravší se slizký had Václav Havel. Směřuji k tomu, že žiji v zemi, kde je moc hezky, ale debilové se jaksi přemnožili a v té naší krásné zemi dělají lidem peklo, ponižují je, nechávají zotročovat, okrádají a prodávají nás jako bychom byli ubohé šlapky a co víc-veřejně lžou a nestydí se ty své bláboly vydávat za slova odborníků a pravdu.

Oldřich Rambousek: Lidi, tady je něco špatně. Američané nás sprejují chemikáliemi, ale vyhazují asi i pseudopolitiky, kteří z nás dělají šlapky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vládní lavice ve sněmovně

Začnu pseudosoudruhem Vojtěchem Filipem. Nedávno se komunistický guru vyjádřil k panu Andreji Babišovi ve smyslu toho, že pan Babiš pohrdá naším parlamentním systémem a parlamentní demokracií. No, kdyby byl pan Filip skutečným komunistou, tak by jistě neplácal takové hovadiny, protože by musel vědět, že parlamentní způsob demokracie je tím nejhorším možným způsobem vládnutí.

Díky tomuto systému vděčíme za kauzy Kožený, Junek, Dalík či Bakala. Občany České republiky tyto kauzy stály miliardy z jejich kapes a proč? Problém je v tom, že ve sněmovně se všichni považují za odborníky a nebo se alespoň tak tváří, aby to nevypadalo tak blbě. Přitom sněmovna a vlastně i senát jsou jen ubohými krafárnami, kde si kdejaký idiot chlácholí své ego a přitom musí studovat na Plzeňské univerzitě-že? Nikdo z těch žvanilů nenese žádnou právní, morální a ani lidskou odpovědnost. Všichni ti elitáři si kryjí vlastní prdel za poslaneckou imunitu a také za zažité klišé, že pracují dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, přičemž dalším krycím mechanismem jsou i hlasování, kde rozhoduje většina a hlasování může být i tajné.

Každý poslanec je tedy, i když cokoliv zmrší, kryt hlasováním. Tím jeho odpovědnost zaniká. Namítnete - a co odpovědnost k voličům? Co to je? Volič je důležitý jen pro vhození hlasovacího lístku, ale pozor - nechá se mu zaplatit. Po volbách je volič opět hovnem jako před volbami. Líbí se Vám tento systém? Panu Filipovi jistě ano, což dokládá, že skutečným komunistou nikdy nebyl a není. Tento systém přináší žádoucí profit pouze samozvaným elitám, ale národ jako celek krvácí a platí.

Dalším problémem je i to, že nikdo nemůže zaručit, že poslanec skutečně pracuje dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Vždyť takový Schwarzenberg a s ním někteří další jsou při jednání sněmovny v bezvědomí! To si takový dělník nemůže dovolit ani náhodou. A svědomí? Mnoho lidí nemá žádné svědomí - tedy i tato oblast je diskutabilní. Jaké má třeba svědomí takový tahoun jako je třeba politický turista Kalousek? V kolikáté je už partaji? Vždyť říká stále něco jiného a otáčí se jako korouhvička. Tady není žádné svědomí. Tady jde o byznys. Nikoliv o lidi. Osobně si myslím, že tímto systémem nelze než opovrhovat a navíc - on k tomuto svou špatností přímo vybízí. Bohužel soudruh Filip se ho zastává. Já však dobře vím proč. Proto píši tento článek, aby věděl i občan.

Jako další exot a zrádce národa se projevil místopředseda sněmovny pan Gazdík. Pronesl toto: "Imigranty nutně potřebujeme a to z důvodu nízké porodnosti v naší zemi." No to je vrchol hnusu a ignorance. Pane Gazdíku - vy nejste schopen si připustit, že prorodinná politika je v ČR sto let za opicemi? Vy nevíte, že Čeští dělníci pracují za mzdy, které jim zajišťují jen ubohé přežívání z měsíce na měsíc? Z čeho by asi ti mladí děti živili? Bydlení pro mladé rodiny je taktéž z říše pohádek! Byty jsou pro valnou většinu mladých párů cenově nedostupné! Kam by tedy mohli děti přivést?

Dalším problémem je kolaborantská politika vlády, která nás účelově vhání do střetu s Ruskem, politika podřízenecká vůči USA a EU. Snažíte se podporovat politiku USA bez ohledu na to, že tato politika přímo ohrožuje Český národ. Je to politika militaristická, kdy chcete nutit naše občany, aby pod a pro cizí vlajku pozvedli zbraň proti bratrskému Ruskému národu, který je nedílnou součástí Slovanského etnika. Jenom blbec by za této situace chtěl mít děti! Do čeho by je přivedl? Jakou by tyto děti měli budoucnost?  

Pravděpodobně hodně mizernou. Chápu, že toto nechcete připustit, protože tím byste přiznali, že jako politici a vůdčí elity jste úplně k ničemu. Že nevytváříte občanům podmínky pro dobré žití ve své vlasti.

Vy páni politici ČR nepatříte do vlády, ale do kriminálu. Pro občany neděláte nic pozitivního. Jen parazitujete na jejich daních jako pijavice. Likvidujete účelově národ a jeho uvědomění. Osobně bych Vám přál-vy nenažrané držky, aby jste byli nuceni žít alespoň půl roku z minimální mzdy-to by se pak děly věci. No a jestli by Vám ani toto nepomohlo-tak zavřít na doživotí a makat s lopatou v dolech. Ona by Vás ta arogance a lhaní nakonec přešly.
 
Lidi, jestli budete při volbách opět volit zažité politické stvůry, tak budete mít podíl na zániku našeho národa.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

15:16 Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

Partnerství je dobré, pokud se jím nemyslí drancování.