Oldřich Rambousek: Máme se chystat na český majdan? Rýsuje se nové politické směřování

03.11.2016 7:35

Je mi doslova s podivem, na co jsou občané České republiky schopní skočit a ještě to podporovat. Ano, mluvím o událostech minulého týdne, kdy se vše točilo v kruhu Zeman, Dalajláma, Brady, Herman, Sobotka, Zaorálek a pomatení umělci. Zaráží mě i to, že se pan Bartoška propůjčil k takové špíně, že vyzývá k občanské neposlušnosti pro ještě větší špínu.

Oldřich Rambousek: Máme se chystat na český majdan? Rýsuje se nové politické směřování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Bartoška

To, k čemu vyzývá pan Bartoška, bývalý pan herec, se nedá nazvat jinak než podvod a lež!! Vyzývá národ k obraně demokracie v ulicích. Nechápu však, o čem je řeč? Jaká demokracie? Ona tu v naší zemi někdy byla? Chcete bránit něco, o čem ani nevíme jak vypadá, vážení. Lidé v Česku ještě ani neměli možnost poznat, co demokracie vůbec je.

Jsme jen obklopeni vylhanou pravdou a láskou, o které nevíme, čí je a komu slouží!! Osobně jsem přesvědčen, že jde celkově o špinavou hru tajných služeb, která je financována zvenku a to jen proto, že Český národ se pomalu, ale jistě začíná probírat z letargie a je stále více těch, kteří se chtějí dopídit pravdy.

To mainstream těžko vydýchává, a tak je jeho snahou zahltit národ jakousi pseudokauzou, která zmate všechny okolo, čehož mainstream využije na upevnění svých pozic. Postavit však národ a lidi v něm proti sobě kvůli nějakému Bradymu a Hermanovi je doslova stupidní. Kolik jste zaplatili těm lidem, kteří šli v Praze demonstrovat s plakáty-My jsme západ!! Vážení-MY JSME HOVNO, MY JSME OTROCI ZÁPADU.

My jsme doslova nuceni držet hubu a krok. Ano, lidé by měli vyjít do ulic, měli by bojovat za nastolení demokracie a svržení nadvlády kapitálu, za svržení kolaborantské vlády a rozprášení prodejného parlamentu, za zrušení politické trafiky senátu. To, k čemu vyzýval a vyzývá pan Bartoška, není nic jiného, než placená akce s cílem vyvolání společenského neklidu, kde dostanou přes držku obyčejní lidé a to je špatně.

Přes držku tu má dostat vláda a parlament, kteří zneuctili odkaz 28. října a odkaz Tomáše G. Masaryka. Až přes ní dostanou, tak můžeme mluvit o boji za demokracii. Ten, kdo provokuje stylem pánů a dam, jenž si hrají na umělce a elitu národa, patří zpráskat bičem, protože vyvolává zbytečný společenský rozkol pro nic. My přeci nepotřebujeme Majdan v Praze. My potřebujeme vyhnat kolaborantskou vládu a poslance. Není potřeba, aby se dělnická třída řezala mezi sebou.

Mějme se na pozoru, co se za našimi zády v tichosti peče. Domnívám se, že při parlamentních volbách dojde k situaci, kdy se spojí ANO s KSČM a to je velice nebezpečná kombinace. Jistě v současné době je to dá se říci konspirativní, ale dost dobře možné. Už nyní tyto dvě strany vedou určité námluvy a dle pohybu preferencí to začíná být vidět. Pakliže se tyto subjekty dohodnou na kooperaci, bude to obchod roku, a to i přesto, že by to ideologicky znamenalo propojení subjektů, jež by měly být jako oheň a voda - tedy neslučitelné. To opravdu začíná smrdět. Oč v této hře jde, zatím nevím, ale budu se snažit rozmotat tento šmodrchanec. 

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

19:04 Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

Komentář k dnešní aukci dluhopisů slovenské vlády, která dopadla nad očekávání úspěšně.