Oldřich Rambousek: Multikulturní diktatura, fašismus, totalita a ztráta svobody. To se děje v Evropě

20.03.2016 15:17

Nic nového pod sluncem viďte? Můžou za to jistě migranti, jak mnozí řeknou. Ovšem každá mince má rub a líc a proto se zkusme na věc podívat jaksi zevnitř- z vlastních řad. Možná budete výsledkem překvapeni!

Oldřich Rambousek: Multikulturní diktatura, fašismus, totalita a ztráta svobody. To se děje v Evropě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Napadení Evropy islámskými přivandrovalci je skutečně značným nebezpečím a i když ne třeba bezprostředně, tak se dotýká každého z nás. O faktu, že migrační vlna je cílenou a dobře promyšlenou akcí mainstreamu už víme dávno, ale je stále velmi mnoho lidí, kteří to nepochopili. Migranti se stali politickým nástrojem. Ano, jsou nástrojem, který slouží k potlačování občanských práv a svobod původního Evropského obyvatelstva. Všimněte si prosím, jak veškeré Evropské státy, krom světlých vyjímek utahují skrze legislativu šrouby lidské svobodě a jakýmkoliv náznakům demokracie.Proti migrantům není povoleno se vymezovat, natož informovat o jejich zvěrstvech a doslova perverzitě. Nesmí se informovat o jejich trestné činnosti a to jak srze policejní složky, tak skrze média. Nikdo se nesmí nesouhlasně vyslovovat k Islámu nebo Koránu. Porušujete li tyto principy, tak budete trestáni, či omezováni na svobodě. Omezována je zásadním způsobem svoboda slova, ale také dostupnost práva,které v určitých aspektech přestává fungovat. Postupně jsou likvidovány Evropské kulturní tradice a zvyky. Je rozkládána postupnými kroky společnost morálně, tak i sociálně, ale i ekonomicky. Proč to? Vše je činěno ve prospěch nové-multikulturalistické ideologie, která má vyvolat celospolečenské střety ve smyslu redukce lidské populace a vytvoření nové nahnědlé rasy, která bude vycházet z doslova barbarského přístupu k člověku a intelektuálně bude velmi jednoduchá-tudíž lépe ovladatelná. Inteligentní, morální a myslící lidé tak dobře ovladatelní nejsou - ti musejí být vyhubeni.

Nejde tedy o nic menšího, než o závádění globální diktatury a fašismu, které jsou směřovány proti bílé rase. Bílá rasa je šikanována a umenšována. Její práva jsou přehlížena jakožto i kultura. Kdo toto vytváří? Migranti? Ne! Ti kdož vytvářejí prostor k utlačování bílé rasy a k fašismu jsou samy vlády Evropských národů pod taktovkou Bruselské administrativy, která zas plní dikci NWO řízeného z USA. Je totiž zřejmé, že kdyby národním vládám a Bruselu záleželo na Evropských národech tak jsou již dávno hranice chráněny a lodě s uprchlíky potápěny. Kolik desítek miliard EUR už Evropu stála migrační krize a výsledky jsou nulové.

Konstruktivní řešení s jasnými dopady žádné.Přitom Evropa měla dost času na to, aby své vnější hranice zabezpečila. Není však zájem a to především ze strany Bruselu. Turecku jsou posílány miliardy na uprchlíky, kde de facto my Evropané financujeme migrační vlnu proti sobě. Turci migranty stejně pustí a navíc je tu i hrozba u hranic Súdánu, kde na uvedení do pohybu čeká okolo čtyřech milionů migrantů. Ony promrhané miliardy Eur měly být prvořadě použity k ochraně hranic a ne je dávat fašistovi Erdoganovi, který nechává masakrovat Kurdy.

Občané-nebuďte naivní. Nevěřte mainstreamu nic-je to jen propaganda, která má ještě více oslabit národy. Neposílejte peníze nadacím a neziskovkám na uprchlíky-předplácíte si tím vlastní smrt. Žeňte všechny sluníčkáře od svých domů klackem a naložte jim po hrbu. Kupujte raději zbraně, protože až budeme nuceni jako národ povstat, ať nemáme holé ruce jako v roce 1989. Až to přijde tak abychom mohli na jednoho mrtvého Čecha odečíst alespoň deset kolonizátorů. Na policii a armádu se zatím spoléhat nemůžeme. Tito budou chránit své chlebodárce, ale na svůj lid, na svůj národ kašlou. Chrání tu islámskou svoloč a zajišťují jim větší práva než máme my sami. Stejně nám jako národu nezbude nakonec nic jiného, než se bránit sami. Nebo si snad myslíte, že Stropnický sedne na koně a pojede v čele svých vojsk bránit Českou zem?

Multikulturalismus je novodobý fašismus postavený proti původním bílým občanům Evropy.

Národe Český, národe Slovenský, Evropané - DO ZBRANĚ

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…