Oldřich Rambousek: Nejlepším dárkem pod stromečkem byl samopal nebo pistole

03.01.2016 17:32

Vánoce jsou fuč a zůstaly už jen vzpomínkou. Doufám však, že mnozí z nás na tyto Vánoce jen tak nezapomenou, když jim Ježíšek nadělil pistoli, samopal či brokovnici. Jedná se totiž pro dnešní dobu o velmi užitečný dárek.

Oldřich Rambousek: Nejlepším dárkem pod stromečkem byl samopal nebo pistole
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Darovat se dá ledacos, od blbostí až po věci s vyšší užitnou hodnotou. Zbraně jsou dnes tím nejlepším, co si můžeme pořídit s ohledem na užitnou hodnotu, ale také proto, že se jedná o investici do naší budoucnosti, protože policie ani armáda nás nebudou schopny ochránit před vetřelci, kteří jsou cíleně a s jasným záměrem směrováni do Evropy. Nutno však připomenout, že vetřelci nejsou jenom imigranti. Pakliže naši vysocí představitelé podepíší smlouvu TTIP tak se můžeme těšit na další a možná mnohem horší vetřelce. O smlouvě TTIP se všeobecně moc neinformuje a mnoho z toho, co proklouzlo ven, je vytrženo z kontextu a je poměrně nesnadné si dát podstatné záležitosti do souvislostí. Přijde mi, že imigrační vlna a smlouva TTIP spolu mohou docela dobře souviset, protože imigranti rozvášní davy a ty si ani nevšimnou, že jejich vlády podepsaly vazalskou smlouvu s USA, bez možnosti cesty zpět. Nutno také podotknout, že zásadní body smlouvy TTIP ještě zveřejněny nebyly a jejich znění zná jen hrstka vyvolených, protože zatím je tato smlouva vedena v režimu-TAJNÉ.

Možná to budete těžko chápat, ale TTIP je smlova, která má za hlavní prioritu rozšíření studené války především proti Rusku a Číně. Otevírá totiž prostor Americkým nadnárodním společnostem vstoupit plnohodnotně na Evropský trh a ovládnout jej. Evropa se má stát vazalem USA v ekonomickém směru a více méně oddálit kolaps dolaru jakožto universální měny. Doložka smlouvy dokonce určuje pravidla, kdy Americké nadnárodní společnosti mohou kdykoliv zažalovat jednotlivé státy Evropy za zmaření možné budoucí ivestice a zisku. Tedy nejde o nic jiného, než o Americkou snahu dostat Evropské země pod diktát Amerických monopolů. TTIP vytvoří jakousi imaginární hranici vlivu USA a Ruska. Toto dění navazuje na TTP- Pacifická dohoda. Vezmeme li do rukou mapu, tak zjistíme, že se jedná o obchvat Ruska a Číny. Ekonomický rozměr těchto dohod je druhotný. Prvořadým rozměrem je geopolitická situce a snahy o izolaci Ruska a Číny. Bruselská administrativa, jakožto nástroj Americké diktatury nebude klást odpor, ale bude se snažit do tohoto vazalství Evropu vmanévrovat a roztrhat jakékoliv vazby s Ruskem a Čínou. Ekonomicky tato dohoda Evropským zemím nikterak nepomůže, protože Evropský trh a ekonomiky jsou USA už dávno otevřeny. Kdo spoléhá na větší tvorbu pracovních míst, tak to je pouhá iluze. S tvorbou pracovních míst nemá TTIP nic společného. Při přistoupení na TTIP můžeme spíše očekávat problémy, protože mnohé komodity z USA neodpovídají Evropským standartům a normám. Lze proto předpokládat, že náš trh bude zaplavován brakovým zbožím z USA, potravinami s geneticky upravovaných rostlin, toxickými plasty atp.

Hlavní problém je však v oněch nadnárodních společnostech na které nedosáhne právní systém v USA natož v Evropě. O ČR v tomto směru je lepší se ani nezmiňovat, protože justice i státní orgány jsou prolezlé korupcí a nechají se kdykoliv koupit. V tomto ohledu Vás mohou tyto struktury kdykoliv připravit o dům, či pozemky a nebudete mít žádného dovolání. Jak asi všichni víte, tak pro normálního občana je již dnes vymahatelnost práva značně obtížná a ovládnou-li nadnárodní struktury Evropu, tak to bude ještě horší. V jistém smyslu to bude jakási reminiscence na Václava Havla, který kdysi také sliboval-nebojte se zdražování, nebojte se nezaměstnanosti-nic takového nebude-tím budou strašit jenom komunisté.Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ale čí láska a nad jakou nenávistí-to už neřekl a on dobře věděl proč! Výsledky Havlova počínání jsou viditelné a hmatatelné-co si budem nalhávat.

Tedy právě pro shora uvedené, nám zbraní bude třeba jako soli. Bez nich bychom byli bezbranným stádem ovcí. Jestli to budou migranti nebo Americké prase je zcela lhostejné. Bránit se musíme oběma a to zcela bez ohledu na to, co říká naše vláda nebo parlament. Jim se už věřit nedá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…