Oldřich Rambousek: Panu Alexi Švamberkovi leží v žaludku hudební skupina ORTEL

30.11.2015 10:16

Je mi Vás líto pane Švamberku, když nedokážete vydýchat, že skupina ORTEL má pravděpodobně více příznivců než vy s vašimi alibistickými kecy. Fakt, že se tato skupina umístila na druhém místě v Českém slavíku, je pouze díky lidem.

Oldřich Rambousek: Panu Alexi Švamberkovi leží v žaludku hudební skupina ORTEL
Foto: www.ortel.cz
Popisek: Skupina Ortel.

Osobně se o muziku příliš nezajímám, protože mým středem zájmu je politika, ale vím, že hudba může ovlivňovat jak politické, tak společenské klima. Bohužel jsme za posledních dvacet let spíše svědky toho, že naše politická reprezentace a společenské rádobyelity morálně rozložily společnost daleko více, než nějaká hudební skupina. Díky Vám a Vám podobným se vytrácí z Českého národa jeho hrdost. Díky zbabělým, alibistickým a řiťolezním politikům se z pojmu vlastenectví stává pomalu trestný čin.

Nedávno jsem si poslechl od skupiny ORTEL píseň-Zůstaň mým domovem. Řeknu Vám, že text této písně mi doslova a do písmene mluví z duše. Nenašel jsem v celém textu nic fašizujícího, či xenofobního a to, že píseň vybízí národ k sebrání zbytků své národní hrdosti kterou jste nám vy-mocipáni uzmuli-to je naopak zcela správné. Dokonce si dovolím říci, že nutné, protože to může vést k poznání, že cosi děláme špatně, že při volbách volíme špatně a necháme si od politiků a mocipánů kálet na hlavu. Je nejvyšší čas tomuto stavu udělat rázný konec a kolaborující politiky nakopat s odpuštěním do prdele.

Jak jsem již řekl, tak hudba není zrovna mým šálkem kávy, ale myslím si pane Švamberku, že by nebylo marné Vás a Vám podobné vysadit někde v Sýrii na území ovládané ISILEM. Oni by Vám dozajista lépe ukázali své představy o demokracii a věřte, že byste rychle začal chápat, až by Vám zaživa uřezávali hlavu.

Zmínil jste milý pane cosi o panu Schwarzenbergovi a jeho tvrzení, že naše společnost se odchyluje od odkazu první republiky a stále více se přibližuje Moravcově kolaborantské protektorátní vládě. Víte-u pana Schwarzenberga mě takové bláboly nepřekvapují, vždyť je to senilní dědek nad hrobem, ale vy byste měl velmi dobře vědět, že je to lež a urážka ČESKÉHO NÁRODA. Navíc říká li toto člověk /Schwarzenberg/, JEHOŽ RODINA A PŘEDCI JSOU S NACISTY SPOJOVÁNI MI PŘIJDE PŘINEJMENŠÍM ÚSMĚVNÉ. Cožpak vážený pane a vysokoškoláku neznáte historii nebo máte již úplně vygumováno?? Domnívám se, že obojí a že patříte mezi příznivce imigrace bez ohledu nato, že tímto přístupem je cíleně rozvraceno kulturní a společenské zázemí Evropy.

Psal jte ve svém komentáři také o tom, že by společnost měla jasně ukázat hranice, kde už jsou jisté věci nepřekročitelné. Ano souhlasím s Vámi a máte stoprocentní pravdu. Společnost by měla dát jasně najevo, že už si nechce nechat kálet na hlavu od nekalých politiků nebo diktátorky Merkelové. Už dlouho společnost mlčela a nechala si líbit omezování svých práv, postupné zavádění systémů globální kontroly, kde je sledován každý a to ve dne i v noci. Už dlouho společnost mlčí vládě mafiánského kapitalismu a politických intrik. Opravdu je načase tyto hranice vytyčit a takové jako jste vy hnát bičem.

Vážený pane Švamberku-lidé už vystřízlivěli a v demokracii věří už jen blbci. Demokracie platí jen pro elity a obyčejní lidé musí držet jenom hubu a krok. Dnes je stav společnosti morálně mnohem horší než před rokem 89 a mohou za to vyčůraní politici a mluvkové jako vy. Víte komunisté alespoň národ scelovali a to v odporu proti nim samotným, lidé drželi spolu, ale dnes je národ rozeštvaný a každý si musí dávat pozor na každého. Vy národ vědomě zabíjíte. Chce se mi z Vás už jen blít.

Pro ukázku přikládám odkaz, kde si můžete poslechnout opravdu skvělou písničku ORTELU. Jen tak dál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…