Oldřich Rambousek: Pomatená učitelka Štěpánová obnažila krutou realitu českého školství

03.03.2016 12:29

Paní učitelku není za co pochválit, ale v žádném případě se jí také nemůžeme smát. Ona odsunula oponu toho, co si mnoho z nás ani neuvědomovalo. Veřejně ukázala, jakým způsobem jsou cíleně deformovány už malé děti ve škole.

Oldřich Rambousek: Pomatená učitelka Štěpánová obnažila krutou realitu českého školství
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná učebna

Na úvod bych rád poznamenal, že se nám v minulosti ten socialismus tak nějak nepovedl a to z příčin objektivních, ale i smyšlených. Kdyby západ nechal východní blok socialistických zemí v klidu žít a rozvíjet se, tak by byl obrázek socialismu diametrálně odlišný od toho, co jsme zažili. V mnoha ohledech nesou vinu za klopýtání socialismu i sami komunisté. Vytvořili si totiž zcela v rozporu s učením Marxismu ve společnosti jakousi třídu privilegovaných elitářů, kteří zneužívali své postavení a moc. Šlo tedy o odklon od programové podstaty budování beztřídní společnosti. Že to bylo stále více vidět víme všichni.

Je otřesnou ostudou, že učitelka vysloví nesmysly o tom, jak si ona a její žáci přejí, aby ten komunismus už skončil. Devadesát procent společnosti dobře ví, že žádný komunismus nebyl. Muselo by totiž dojít ke změně společenského řádu. To se nikdy nestalo. Nepřekvapuje mě, že se bláboly paní učitelky líbí panu Štětinovi-tomu se líbí vše, z čehož může mít jakýkoliv profit. Tento bezpáteřní komunistobijec, oportunista, řiťopich a hlupák, jenž byl v KSČ a studoval v Moskvě, to nemá se svou psychickou poruchou skutečně jednoduché. On chce peníze a díky nim ztratil rozum tak, že neví kam patří. Nedovedu si představit, že tento člověk vystudoval vysokou školu, protože neví zhola nic anebo cíleně veřejně lže.

Paní učitelka lže také, ale tam je to mnohem horší. Důsledky jejího počínání odnášejí děti zkresleným pohledem na svět a na lidi. Není to však problém této jediné učitelky. Ono se takto víceméně učit musí. Mám tři děti a mám se školou mnohé zkušenosti. Mnohokráte jsem protestoval proti účelovým výkladům určitých událostí a věřte mi nebo ne-bylo mi sděleno, že učitelé vědí, že to bylo jinak, ale učit se daná věc musí právě takhle. Je to tak nařízeno a pravda se říkat dětem nesmí. Vůbec tedy neplatí slova-NEJSME JAKO ONI. Vy jste ještě horší páni demokrati. Ta psychicky narušená učitelka ve své zabedněnosti národu ukázala, jak je to s naším školstvím a jak jsou křiveny naše děti. Mainstream a propaganda masírují už malé děti, protože tyto lehce podlehnou, neb nemají znalosti a zkušenosti. Není tedy ostudou jen paní učitelka, ale ostudné je školství jako celek. Jsem přesvědčen, že se najdou tací, kteří veřejně přiznají, že se s těmito postupy již setkali.

Nejvíce mě však zarazila tvrzení, že svět od nacismu osvobodily USA. Že je to lež a klam je jasné, ale v konečném důsledku jde o popírání Ruských obětí v boji s nacismem. Rusů zemřelo 27 milionů-tedy o 21 milionů více než židů. Toto tvrzení je horší, než popírání holocaustu a to je tedy odporné. Kolik zemřelo Čechoslováků, kteří postupovali z Ruska s rudou armádou!! Tady se veřejně plive i na vlastní oběti v boji proti nacistům, plivete na generála Svobodu. Jistě-osvobodili nás Američané!

Paní učitelko-běžte se léčit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …