Oldřich Rambousek: Poslanci, vy jste ještě blbější, než jsme si mysleli

14.07.2019 21:56

Tento týden se v Poslanecké sněmovně projednávalo stanovisko ČR k možnému vstupu Severní Makedonie do zločinecké organizace NATO. Je to sice především rozhodnutí Severní Makedonie a následně její paštika, ale někteří naši čeští poslanci prostě musí čumák strkat úplně do všeho, ač tomu vůbec nerozumějí.

Oldřich Rambousek: Poslanci, vy jste ještě blbější, než jsme si mysleli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Neštítí se ani toho, aby neplivali na odkaz již dávno zemřelých velikánů, kteří dokázali mnohé, jako například Josip Broz Tito. Na tohoto člověka paní Langšádlová veřejně plivala a nazývala jej krvavým psem. Pan poslanec Výborný byl tak výborný, že takové blbosti opakoval, neznaje o tomto člověku nic. Vy dva, paní poslankyně a pane poslanče, nejste hodni ani toho, abyste mu směli vyčistit pochcané špičky polobotek!

Josip Broz Tito byl bojovník, revolucionář, politik, státník a neohrožený chlap, který se dokázal postavit na odpor samotnému Stalinovi a nikdy neskákal podle diktátu Ruska. Nedostal jej ani Hitler a jeho armáda, i když měl třikrát namále. Jeho partyzáni bojovali s nacisty celou válku a nebyli zničeni. Vadí vám, páni a dámy poslanci, že byl komunista? Vadí vám, že se nepodělal z velkých jmen a klidně šel do střetu? Vadí vám, že neprodal své lidi, jako to děláte vy od doby podvodného sametu? Vadí vám, že podporoval Pražské jaro a Dubčeka? Vadí vám, že jako jeden z prvních odsoudil veřejně vstup vojsk Varšavské smlouvy do naší země? Vadí vám, že v Jugoslávii nebyli žádní sovětští vojáci? Takovému člověku říkáte krvavý pes? Tedy, paní Langšádlová, vy asi budete ortodoxní komunistka nebo klient psychiatrické léčebny. Vy si dovolíte o tomto člověku veřejně šířit takové lži? Tohle učíte mladé lidi?

O Titovi by se nechal napsat román, jak byl jeho život bohatý. Co se týče politiky, tak to měl na Balkáně velmi těžké. Víme z historie, ale i současnosti, jak je to neklidný a výbušný region. Tito vytvořil velkou Jugoslávii, ve které bylo obsaženo mnoho etnik a také rozdílná náboženství. Někteří třeba nevědí, a tak uvádím. V Jugoslávii žili vedle sebe křesťané a muslimové, ti byli hlavní aktéři. Není vůbec jednoduché, aby tyto dva tábory žily pospolu bez střetů, a je pochopitelné, že občas bylo nutno zarachotit samopalem, aby byl klid. Poměrně vzpurným národem v Jugoslávii byli Chorvaté díky svému nacionalismu. Ti také kolaborovali s nacisty a katolickou církví, pod jejichž vedením prováděli genocidu pravoslavných a lidí bez vyznání, kteří odmítli konvertovat ke katolické církvi. Velice rádi vraždili tak, že lidem prořezávali hrdla jako ovcím, tedy na muslimský způsob. Tito to dobře věděl a nikdy nepopřel, ač byl sám rodilý Chorvat. Tito se postavil na odpor i církvi a potrestal ustašovce arcibiskupa Stepinace (katolický arcibiskup) na 16 let do vězení za jeho podíl na zvěrstvech ustašovců za druhé světové války. Za svůj počin byl Tito Římem exkomunikován.

Možná vám to, paní Langšádlová, uniklo, nebo jste zrovna chyběla ve škole, ale Jugoslávie byla západem řazena mezi takzvaně svobodný svět. Uvědomujete si, co to znamená? Jugoslávie nepodléhala ani Sovětskému svazu ani západu. Šla svou vlastní cestou. Tito nastolil v této zemi na dlouhá léta mír a mnoho z nás tam jezdilo na dovolenou. Nikdo z nás neměl obavy a lidé v Jugoslávii nás měli rádi. Dnes nás mnozí v této enklávě nenávidí díky humanitárnímu bombarďákovi Havlovi, který má na rukou krev tisíců Srbů, povražděných vojáky NATO. Ten náš krátkonohavičák ono bombardování podporoval a prosazoval. Čas jasně prokázal, že rozmíšky v bývalé Jugoslávii podporoval a financoval západ. Separatisté byli vyzbrojováni německými a francouzskými zbraněmi, ale veřejnosti bylo tvrzeno, že viníky jsou Srbové. Ani hovno, vážení přátelé. Toto může říkat člověk neznalý situace, Havlův pohrobek anebo debil. Oni Srbové dobře věděli, co muslimové dovedou, a proto po nich šli. Všichni víme díky migraci, co nám přinášejí za dary. Dnes by bylo záhodno se Srbům omluvit a odškodnit tuto zemi za vojenské pustošení armádami NATO. Byli to právě oni, kdož se postavil se zbraní v ruce muslimům a bránil jih Evropy.

No a Vás je mi, paní Langšádlová, líto. Jste ubohá a tupá. Jestli je celá vaše partaj taková a parlament také, tak je mi i líto našich lidí, neb blbost vládne naší zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…