Oldřich Rambousek: Potřebujete zvracet a nejde vám to? Tak si prostudujte volební program TOP 09

31.05.2017 15:48

NEUHNEME! S tímto sloganem vytáhla Topka do předvolebního boje. To by samo o sobě nebylo ještě tak zlé, ale ten, kdož se detailně seznámí s celým programem této politické strany a dá si to vše hezky dohromady, vzpomene si na období Nečasovy vlády a na chování Topky jako celku, tak má o poblití zcela jistě postaráno.

Oldřich Rambousek: Potřebujete zvracet a nejde vám to? Tak si prostudujte volební program TOP 09
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Šéf TOP 09 Miroslav Kalousek v Ostravě

Je zřejmé, že každá politická strana před volbami slibuje a slibuje, ale Topka nejen slibuje, ale dokonce pokrytecky lže a zaprodaná ČT jí to s klidem angličana odvysílá, přičemž velmi dobře ví, že tímto konáním je spolupachatelem podvodu a lhaní voličům. Populismus a psychologický atak vůči těm nejchudším se stal politickým spolupracovníkem Topky. Tato politika je doslova odporná a slizká a velmi podobná chemiku Kalouskovi.
 
Slogan-NEUHNEME je doslova směšný a tvrzení, že Topka je jedinou pravicovou stranou ještě více. Komicky působí i Kalouskova hláška-S KOMUNISTY A ANO NIKDY NEPŮJDEME. Nejsou tak daleko doby, kdy sám Kalousek koketoval s komunisty a dokonce nabízel spolupráci na určité úrovni.  Nesmíme zapomenout na to, že Kalousek je původně lidovec, což značí dle naturelu a politické pevnosti spíše na značnou politickou bezpáteřnost a ideovou prázdnotu.

Tuto Kalousek prezentuje i v Topce a věrně mu sekundují Schwarzenberg se Štětinou. Kecy o tom, že oni neuhnou-no tomu by věřil snad jen úplný idiot a ještě by se značně rozmýšlel. Uhýbání je totiž doslova doménou Kalouska, Schwarzenberga, či Štětiny. Vždyť jsou to bezpáteřní političtí turisté, kteří střídají partaje jako fotbalová SPARTA trenéry. Ideou těchto lidí není šťastný život lidí, či prosperita republiky, ale pouze peníze, plné koryto a udržení se v politice co nejdéle, aby nevyplavala na povrch všechna ta špína, kterou za dobu své politické kariéry stačili nakydat na republiku a národ. Nelze pominout ani to, že mistr Kalousek je starý nomenklaturní kádr, který působil v politice ještě za vlády KSČ kdy on byl lidovcem a členem Národní fronty. Totéž platí o Štětinovi, který býval takzvaně kovaným komunistou a dnes si hraje na komunistobijce. Pro mě jsou to obyčejní zrádci a vyžírky, které patří na hrad, ale Mírov.

Program, jenž Topka zveřejnila, je výsměchem všem slušným lidem a pracujícím. Sliby vyšší podpory školství, důchodců, lidí nemocných a invalidních-směšné. Byla to právě Topka a její bývalý ministr financí, kteří osekali lidem nemocenskou, zmrazili důchodcům důchody, osekali přídavky na děti atp a to vše pro ekonomickou krizi o které pan Kalousek tvrdil, že se ČR netýká. Díky Topce byli chudí ještě chudší a bohatí bohatli. Ony pomyslné příjmové nůžky byly ještě více otevřeny. Díky takovým politickým stranám jako je Top jsou revizní a posudkoví lékaři placeni za to, kolika lidem invalidní důchod odmítnou a kolika jej odeberou. Fuj-hanebnost z toho čiší. Víte-kdo by tento politický šmejd neznal, tak by jim možná uvěřil, ale já nevěřím. Tu politiku o které dnes mluvíte jste mohli dělat dávno, ale místo toho jste si vzali jako rukojmí své špinavé politiky ty nejobyčejnější lidi. Chápu-zvolili jste cestu nejmenšího odporu. Pro mě jste křiví a zbabělí potkani stejně jako jím je rezavý potkan Havel.
 
Tobě Kalousku řeknu tolik. Rád bych tě dostal do pacek. Já bych si od tebe dát facku nechal, ale věř, že následně bych ti naložil tolik, jako bys to měl za všechny lidi, kterým jsi ublížil. 
 
No a co říci závěrem voličům? Je čistě vaše věc čemu věříte a koho volíte, ale prosím vás-používejte mozek a zapátrejte v paměti, co je Topka a její čelní představitelé! Vždyť je to nevolitelný politický odpad, natož pak lidský!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty