Oldřich Rambousek: Potvrdila se Zemanova pravda o Sobotkovi a ČSSD

18.06.2017 20:59

Možná už jste zapomněli, ale prezident Zeman kdysi jasně deklaroval, že Sobotka je zbabělec a škodič ČSSD. Bylo to dávno před jakoukoliv vládní, či stranickou krizí. Nastal čas se Zemanovi alespoň omluvit a říci SORRY pane prezidente-měl jste pravdu-ten Sobotka je skutečně...! Zeman to odhadl zcela přesně ať se vám to líbí nebo ne a není vůbec fér mu nadávat za něco, před čím nás varoval a někteří to nepochopili. Přiznejte si konečně vy tupci-a vím že to není lehké, že Zeman měl a má pravdu. Celá členská základna ČSSD je bohužel taky za vola.

Oldřich Rambousek: Potvrdila se Zemanova pravda o Sobotkovi a ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka

Je pravdou, že Sobotka je mi vcelku ukradený a pohrdám jím za jeho politiku, ale není mi lhostejný osud lidí věrných tradiční politice ČSSD. Už dávno vím, že Sobotka je troll a to platí od doby , co býval ministrem financí. Od té doby totiž tak nějak sleduji jeho osobu a jeho počínání. Spíše si pokládám otázku, kolik že za rozkladné procesy implementované uvnitř ČSSD dostal zaplaceno a kdo jej z pozadí politických sfér řídí?

?Bude odpraven z cesty jako pokrytec Standa Gross nebo skončí ve vile pro Jidášké zmetky na Seychelách? A co ti lidé ve straně, která ztratila důvěru občanů? /zcela oprávněně/ Od doby co se Sobotka stal premiérem se dá pozorovat postupný propad ČSSD, ale také postupný odklon od tradičního pojetí sociálně demokratické politiky. Už koaliční smlouva a vstup do vlády s ANO a lidovci byl ojebáním voličů! Je však důležité zmínit, že to vůbec nebylo zadarmo. Nejenom že šlo o peníze, ale především o jakousi ztrátu politické identity, která vyústila v prachsprostý souboj o moc ve vládě, ale i v mateřské straně. Sobotka domnívám se, vědomě poškozoval ČSSD. Je otázkou zda to bylo za prachy, nebo zda je Sobotka skutečně takový křivák a hňup! Nutno však přiznat, že pitomost Sobotky nezaplatí jen ČSSD, ale celý národ! Do určité míry je zde jakási podobnost s politikou KSČM, kde je Filip a jeho klika také škodičem a také odklonili stranu od skutečně komunistické politiky a přetvořili stranu na subjekt laciné opozice, který je schopen  za peníze i ideologické kolaborace.   

Sobotka svou špinavou práci dovedl zdá se ke zdárnému konci a třešničkou na dortu beznaděje a bezradnosti je postavení do čela strany Chovance a Zaorálka. To je výsměch a doslova tragédie. Tím se ČSSD dostala do tragické role, kdy v ruce drží lebku a táže se-BÝT, ČI NEBÝT? Jestli má být osud ČSSD vložen do rukou prve jmenovaných, tak nemá cenu se s touto stranou již dále zabývat-je to ztráta času. Boj vnitrostranických elit přebíjí to podstatné-starost o lidi, o zemi, o národ. Jsem toho názoru, že za této vnitrostranické situace by mělo celé vrcholné vedení strany dát své funkce k dispozici a jít do hajzlu, protože posrali, co se dalo a jde jim jen o koryta. Navíc se za soc. dem táhne jak červená nit kauza OKD, kde jde o miliardy o které byl Český národ okraden a není toho, kdož by byl ochoten vnést do celé kauzy světlo, přičemž podíl viny ČSSD a Sobotky je zdá se zřejmý.
 
Závěrem mohu říci jen tolik. Sobotko-seber se, vem za ruku kámoše Filipa a běžte do prdele. Zeman vás prokoukl včas-jen lidé byli slepí!
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …