Oldřich Rambousek: Probuďme v sobě zdravý nacionalismus. Evropské národy musí žít

09.05.2016 7:33

Každý rozumný člověk v sobě jistě cítí, že se kolem nás děje cosi zvláštního, až nenormálního. Národní vlády států ve spojení s Bruselskou administrativou implementují destrukční a překroucenou politiku směřovanou proti vlastním lidem. Potírají národní hrdost a vlastenectví těch nejprostších lidí, čímž je okrádají o pocit sounáležitosti se záležitostmi národa, státu a společnosti.

Oldřich Rambousek: Probuďme v sobě zdravý nacionalismus. Evropské národy musí žít
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ze základen v horách kurdské jednotky pešmergů, které bojují s Islámským státem, útočí na své nepřátele

Jak však máme být hrdi na svůj stát a na svou vládu, když každý druhý ve vedení země je zrádce národa a odporný kolaborant. Jak můžeme být hrdí na svůj stát, když tento šikanuje a okrádá své vlastní občany? Lze být hrdý na stát, který bez ostychu vydává neskutečné prostředky na financování Islámských vetřelců a na druhé straně děti národa nemají prostředky na obědy ve školních jídelnách?? Lze být hrdý na stát, který pohrdá generací, která budovala republiku, která bojovala za její osvobození od fašismu?? Lze si vážit státu, který se dopouští zvěrstva na vlastních starých lidech, když je nechává dožívat své životy za skutečně nuzných podmínek? To skutečně nelze. 
 
Když vezmeme do rukou čísla tak s hrůzou zjišťujeme, že Islámský vetřelec přijatý Českým státem na naše území stojí daňového poplatníka téměř milion korun ročně! Takovéto peníze žádný dělník ve fabrice za rok nevydělá! Žádný důchodce nebo mladá rodina nedá dohromady milion korun ročně ani náhodou. Přitom číslo jednoho milionu korun na jednoho vetřelce neobsahuje prostředky, které Česká kolaborantská vláda poskytne např. Turecku na údajný boj s migrací. Zde je něco velmi špatně a migrační vlna současnosti není klasickou migrací, ale tunelováním Evropských národů, samozřejmě ve spojení s rozkladnými procesy ve společnosti a politickou prostitucí. Nemohu být proto hrdý na stát ve které žiji. Mnoho našich politiků jde cíleně proti zájmům Českého národa a vědomě jej poškozují. Například takový Dienstbier, Schwarzenberg, Bělobrádek,Pelikán,Chovanec,Stropnický, Němcová,Filip, Sobotka, Zaorálek, Halík, Vlk, Duka a mnoho dalších. Člověk se musí stydět za takovéto politiky. Jsou to ti, kdož ubíjí Českou národní hrdost, ti, kdož implementují do systému mechanismy, které dělnictvo udržují při zemi s ohnutými hřbety.
 
Mluvit v souvislosti s migrační krizí o nutnosti naší solidarity je bohapustá lež a propaganda. Islámští vetřelci si neváží solidarity a více méně o ni ani nestojí. Oni sledují jiné cíle-své vlastní. Naši solidaritu a sounáležitost vnímají jako naši slabost. O integraci do naší společnosti je taktéž zbytečné hovořit. Oni se nechtějí integrovat. Jejich zájmem je ovládnout postupně kontinent a hubit domovské obyvatelstvo, přičemž národní vlády Evropských zemí jim ještě legislativně vytváří podmínky pro jejich řádění a pro vyvolání jejich vlastního pocitu beztrestnosti. Původní národy jsou proti nim cíleně znevýhodňovány a diskriminovány taktéž legislativní cestou. To není nic jiného, než zrada voličů, zrada národa. Je to kolaborantství. V jistých ohledech se nebojím nazvat postupy vládních představitelů jako hanobení národa, rasy a přesvědčení. Navíc korán není mírumilovným náboženstvím, ale násilným a militantním. Poslouchejte prosím řev Islámských duchovních z mešit třeba v Turecku. Několikrát denně vybízejí muslimy veřejně k vraždění se slovy-zabíjejte ty nevěřící psy kamkoliv přijdete. Tato slova jsou směřována proti jinověrcům, křesťanům a ateistům. No a takovým Česká vláda a EU posílají miliardy! Přijde Vám to normální a legitimní?? Mě tedy ne!!! Řekl bych tedy, že když byl postaven mimo zákon Hitlerův Mein Kampf, tak by měl být stejným způsobem postaven mimo zákon i korán. Muslimské texty jsou dokonce mnohem více xenofobní a rasistické než Mein Kampf. Dají se srovnávat se židovským Talmudem. Hitler byl všeobecně označen jako masový vrah a rasista. Co jsou tedy ti mírumilovní muslimové, když zaživa lidem uřezávají hlavy, upalují je v klecích, mučí je atp.? Vždyť to vše dělají ve jménu Alláha. Jejich pokřik Allah Akbar známe všichni.
 
Ve své podstatě nám Islám není nebezpečný, když zůstane ve své domovině. Daleko více nám jsou nebezpečné naše politické elity, které jsou zásadním způsobem odtaženy od reality života normálního občana a za Jidášský groš prodávají vlastní lid a udržují jej v bídě. Po pravdě řečeno-my nemůžeme vinit muslimy z invaze do Evropy. Vrata byla otevřena dokořán. To Merkelová a Hollande je do Evropy začali tahat. To EU záměrně nechala nechráněné hranice / vnější perimetr EU /. To naše vlády svou liknavostí a nekompetentností zavinily problematickou situaci. To naše bezzubá armáda sedí na zadku a místo ochrany naší hranice jezdí na mise do Afghánistánu, kde pod a pro cizí vlajku okupuje jinou zemi.
 
Naděje Evropy nejsou ještě ztraceny. Je nutností probudit v lidech národní hrdost, vlastenectví a pocit toho, že to co tvoří-tvoří pro národ samotný.
Lid se musí sjednotit v jeden zástup a nejprve se zbavit všech kolaborantských politických stran a politiků, protože tito jsou příčino všeho. Je nutné odkopnout falešné ideje a prázdná slova ala Němcová nebo Langšádlová. Pohnat k zodpovědnosti ministry falešné propagandy-Herman a spol. Nacionalismus-tedy národovectví je naší nadějí. Pozvedněme proto prosím z popela Českou národní vlajku a v jejím jménu se postavme v ulicích proti těm, kdož ubíjí naše Češství. Svrhněme prodejnou Českou vládu a nechme z plna hrdla zařvat Českého lva. Lev se totiž nikdy neptá své kořisti zdali chce být sežrána. On ji prostě sežere. Sežerme špatnou vládu a parlament a vydejme se na cestu nacionální přímé demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…