Oldřich Rambousek: Proč necháváme dělat z nás blbce? To už jsme na tom skutečně tak špatně?

21.07.2017 8:11

Naše lidské představy o spravedlivém, čestném, lidském, morálním a smysluplném společenském systému se velmi různí a to je chyba. Není to ani tolik chyba normálních lidí, jako spíše chyba těch inteligentních, slušných a čestných lidí, kteří daleko více nahlas nedávají najevo své rozhořčení a zhnusení ze současného prohnilého společenského řádu. Přitom stačí málo-sjednotit se a vtisknout lidem nahlas hmatatelnou a smysluplnou ideu nutné změny společenského řádu s jednoduchým a snadno pochopitelným vysvětlením toho, že společenský řád současnosti, který je údajně postavený na demokracii není nic jiného, než zločin na lidech.

Oldřich Rambousek: Proč necháváme dělat z nás blbce? To už jsme na tom skutečně tak špatně?
Foto: pixabay.com
Popisek: Demokacie - ilustrační foto

Dost možná vám přijde úvod jako těžko pochopitelný, ba až nesmyslný, ale prosím-zastavte na chvíli své kroky a obětujte článku, ale i mě cca 20 minut svého času a já se vám pokusím některé záležitosti stravitelnou formou přiblížit. Stačí k tomu trocha přemýšlení a jsem si jist, že pochopíte. Demokracie. Líbí se vám toto slovo??? Rozumíte mu a víte co znamená??? Existuje již spousty let, mnoho staletí, ale nikomu se doposud nepodařilo jeho obsah naplnit, přičemž takový fašismus, nacionalismus aj. jsou proti demokracii pojmy poměrně mladé a svého naplnění došly. To je zvláštní viďte! V doslovném překladu je demokracie systém předpokládající vládu lidu. Ovšem nedefinuje nijak ani vládu, ani lid. Je to vše řečeno velmi širokospektrálně, což umožňuje samo o sobě skrytí čehokoliv za pojem demokracie. Tohoto stavu současnost naplno využívá a lze říci, že za demokracií stojí zločin. Ty nejhorší zločiny jsou za demokracií skryty a dokonce i kriminální živly se skrývají za demokracií! Z demokracie zbyla jen iluze. Jak je to možné??? Rozhlédněte se prosím kolem sebe. Popřemýšlejte, kdo a proč se ve volbách dere nahoru!! Oč jim jde a co chtějí?? Proč je volíte??? Proč chodíte vůbec k volbám??? Vždyť ona ta takzvaná demokracie je v současnosti jen a pouze bojem o moc, přičemž moc jako taková je nepřítelem demokracie a generuje zločin. Příkladem nám budiž tydýt Sobotka, jenž tvrdí, že OKD bylo prodáno zcela demokraticky a přitom národu na straně druhé vznikla škoda cca 6 miliard korun. DEMOKRATICKY vzniklá škoda národu-tedy zločin, který vznikl, ale pouze proto, že Sobotka měl měl onu moc, která tento zločin umožnila a nebyla tehdy žádná vůle toto svinstvo vyšetřit, natož mu zabránit, přičemž zcela se zásadami demokracie by měl být zájem občanů a národa upřednostněn. O hmotném zainteresování politiků na tomto kšeftu raději pomlčím. Nelze však pomlčet o tom, že tímto krokem byla poškozena práva občanů a národa, ale i sociální rovnováha v regionu.

Lze dnes s úplnou jistotou říci, že za demokracií není skryta skutečná demokracie, ale pouze ubohá touha po moci těch největších hajzlů, kteří jak pijavice participují na práci občanské společnosti kterou zotročují. Úplně stejně si počínají politické strany. To nejsou legitimní zástupci národa, ale jen zájmová uskupení vyvolených, toužících po moci a hmotných statcích. Ani jedna politická strana se nechová čestně, morálně a lidsky. Poslední takový jasný vzkaz občanům dali lidovci. Nejprve podepíšou jakousi dohodu, kterou bez mrknutí oka vypoví. Dohody se mají pánové dodržovat-byla na to dána ruka!! Ovšem strach o koryta a moc je zde větší. Opravdu čestný přístup pane Bělobrádku a jistě i demokratický, ale jsem přesvědčen, že i ta největší kurva v bordelu by se takto podle nezachovala. Ovšem na druhé straně jsem rád, že se lidovci takto odhalili a dali najevo, oč jim ve skutečnosti jde. Nikoliv o lidi, ale opět o moc, aby mohli páchat své zločiny na národu. Ani trochu se nestydí ještě přes média lidem sdělovat, že jim jde o křesťanské hodnoty a tradice. No fuj ty Bělobrádku-na takovéto hodnoty ti ty kolaborante kašlu. Dost možná se tu rýsuje ještě jedna možná odpověď na vypovězení dohody se STAN a tou může být nesouhlas představitelů STAN s kolaborantstvím lidovců se Sudeto-německým landsmanšaftem a vyhublým POSSELTEM. Oni totiž sudeťáci svůj boj o navrácení majetků u nás v ČR nevzdali-jen změnili rétoriku a postupy. Dost možná pro lidovce dobrý kšeft a ani mě to neudivuje, že jim nevadí bývalí nacisté a vrazi. Sama katolická církev, sám Vatikán s nacisty kolaborovali a navíc jako třešnička na dortu je fakt, že Vatikán umožnil a zprostředkoval zmizení stovek nacistických pohlavárů do Argentiny a dalších destinací. A jistě to dělali hajzli zadarmo-jen z křesťanské lásky. Tedy nedivme se Bělobrádkovi, že demokraticky činí, jak činí. Jak vidno-KATOLICKÁ CÍRKEV-BĚLOBRÁDKŮV VZOR.

Dal jsem vám nyní pár malých příkladů demokracie. Bohužel tuto sami umožňujeme svou naivitou. Přitom mám dojem, že kterákoliv diktatura by snad byla lepší, než tento bordel, který občanům osekává jejich práva, okrádá je, šikanuje, podporuje udavačství a nenávist mezi prostým lidem. Východiskem je samozřejmě jiný společenský systém, který si lidé musí vyvzdorovat. Aby byl lepší, tak musí být odstraněny ze společnosti veškeré elementy boje o moc. A v politice mocenské zájmy také nesmí mít žádné místo. Toho lze dosáhnout aplikováním postupů vedoucích k beztřídnímu pojetí společnosti, vzájemné rovnosti si před bohem i právem bez rozdílu a upřednostňováním lidí s morálním kreditem ve společnosti, čestných a poctivých lidí, kteří si svým charakterem a morálkou vybudovali společenský respekt a uznání.

Na lepší budoucnost v demokracii nečekejme. To je jen fikcí k oblbování lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.