Oldřich Rambousek: Skončeme s politiky. Hledejme vůdce

23.05.2016 7:33

Ten, kdo si myslí, že problematiku současného rozpolceného světa vyřeší politici, je pravděpodobně blázen. Svět nepotřebuje politiky, ale potřebuje státníky a vůdce. Potřebuje smysluplnou, jednoduchou, nic nekopírující ideologii. Politika EU je mizernou kopií ideologie s nacistickými kořeny s implementací neomarxistických postupů, která svět činí zmatečným. Je nutné tuto politiku zničit!

Oldřich Rambousek: Skončeme s politiky. Hledejme vůdce
Foto: pixabay.com
Popisek: USA- ilustrační foto

Politika EU vede Evropu do obrovských problémů ve smyslu společenského vývoje. Je ničitelkou svébytnosti Evropských národů, jejich svobody a národní hrdosti. Ničí Evropskou kulturu a kulturu národů, jež na území Evropy mají své domovské právo. Ničí národy jako takové, protože jim bere jejich integritu, samostatnost, umenšuje jejich práva ve prospěch přivandrovalých islámských kozojebů a okrádá vlastní lidi! Pod rouškou humanity se snaží likvidovat nacionální cítění člověka-tedy hrdost na příslušnost k vlastnímu národu. Takováto politika vede k jedinému. Vede k rozkladu tradičních hodnot a k postupnému vymazání národů jako takových.

Ten, kdož k takovým postupům mlčí a nesnaží se jim vzdorovat, je zbabělec. Ten kdo tyto postupy schvaluje, ba je vydává za nový-takzvaně vyšší princip, je sprostý kolaborant, zrádce a škodič, či likvidátor vlastního národa. K smůle našeho Českého národa musíme konstatovat, že parlament, senát i vláda jsou přeplněny zbabělci, kolaboranty a zrádci. Tito nepracují ve prospěch rodné země, ve prospěch vlastního lidu, ale zcela otevřeně praktikují politiku konjunkturalismu, zrady a kolaborantství. Tedy politiku, která je nejvlastnější bohužel židům, což se prolíná celou historií židovského etnika. Nechci tímto vyjadřovat jakoukoliv xenofobii, ale je důležité nazývat věci pravými jmény a to bez ohledu na to, zda je to, či ono právě v kurzu. Jejich politika je totiž taková, že vytváří a udržuje mezinárodní napětí z čehož právě oni nejvíce profitují. Vždy, když se ve společnosti dějí změny razantnějšího charakteru, je nutné položit si otázku-komu to, či ono slouží? Kdo z toho, či onoho profituje?

Politika Evropské unie cíleně likviduje původní Evropské uspořádání a cíleně nechává otevřeny dveře vetřelcům. Cíle této politiky jsou jasné a občané by měli pochopit, že zásadní změny s ohledem na doběhový mechanismus nemohou poznat hned, ale až budou změny očividné, tak zas budou ve stavu, kdy tyto změny budou nezvratné. Je tedy důležité, abychom takovýmto změnám, které jsou více méně zaměřeny proti původním Evropským národům vůbec nepřipustili. Abychom politické zrádce a zrádce národa zlikvidovali a to za každou cenu. Politici jako je Dienstbier,Bělobrádek, Schwarzenberg, Kalousek, Vondra, Hermann, Laudát, Langšádlová, Filip, Stropnický a mnoho dalších, mělo být již dávno odstaveno od svých koryt. Tento šmejd jde těžce na ruku strukturám EU a USA a poškozuje naši zemi ba dokonce národ. Takoví politici nám jsou opravdu na nic a zadarmo jsou drazí. Jejich kmenové strany jsou nevolitelné. Jsou nevolitelné i z důvodu, že jsou občanské a sdružují se v nich lidé obdobného charakteru. Daleko volitelnější a programově čistší jsou hnutí.

Nedávno hrubým způsobem ponížil Český národ a Českou zemi zrádce Herman. Doslova nám všem plivl do ksichtu. Odjel se bratříčkovat s Posseltem na sjezd Sudetoněmeckého lansmanšaftu a omlouval se za odsuny. Kdo se omluví zavražděným Čechům Henleinovci?? Kdo se omluví za usmrcené Čechy nacisty a zrádci? Herman? Těžko. Na svůj národ totiž kálí z vysoka. To je vlastizrada Hermane. Táhni si tedy do Německa, když ti je Česká republika málo a národem pohrdáš. Táhni! Jitříš, ty bestie, staré rány a sypeš do nich sůl. A odsuny ty proradný Hermane, nedělali komunisté. Byly prováděny na základě dekretů E. Beneše a vládních nařízení tehdejší vlády, tak přestaň už lhát ty slizký hade.

Chybí nám dnes jediné a žádná politická strana to nenabízí. Chybí nám adekvátní náhrada za nynější šmejdský politický systém a úplně obyčejná vůle. Osobně jsem toho názoru, že státník-vůdce- dělá politiku na ulici mezi lidmi, strhává masy, vysvětluje mezi lidmi a neválí si prdel za velké peníze v parlamentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…