Oldřich Rambousek: Skutečně v pravý čas jste se, bývalí soudruzi, odkopali

21.05.2019 21:35

Komentář k vyjádření Martina Langa, radního ODS z Jesenice u Prahy, na adresu prezidenta republiky

Oldřich Rambousek: Skutečně v pravý čas jste se, bývalí soudruzi, odkopali
Foto: pixabay.com
Popisek: agrese - ilustrační foto

Vážený pane Langu,

jsem potěšen a ze srdce Vám děkuji, že jste ještě před volbami ukázal občanům pravou tvář ODS. Jsem rád, že se našel někdo, kdo nablblým spoluobčanům poodkryl roušku tajemství demokracie podle mustru ODS. Inu, takto si představujete demokracii? Přesně bylo tímto potvrzeno, že ODS je stranou, která postupuje dle dikce doktríny Thomase Barnetta z roku 2000.

Vůbec se na Vás, pane Langu (ODS), nezlobím, ba naopak. Občan měl konečně možnost seznámit se s tím, jak vypadá politika ODS uvnitř této strany, tedy mimo dosah vnímání občanské společnosti. Tento počin, pane Langu, snad mnoha dutým hlavám, které chtějí volit ODS, možná otevře trochu oči. To, že se na Vás pan Fiala údajně zlobí, netřeba moc komentovat. Ze zkušenosti vím, že se zlobí jen tak naoko, aby veřejnost neřekla, ale ve skutečnosti by to rád řekl možná taky. Ovšem jako předseda strany? To už by byla moc velká ostuda. Příliš velké vyhranění se. Odkrytí zákulisních praktik ODS.

Postoj, který máte vy, pane Langu, není jen postojem ODS, ale i některých dalších politických subjektů. Oni jen nemají tu odvahu a doslova drzost jako vy! Já vím, že Zeman není prezidentem all exclusive, ale umíte si představit na postu prezidenta počůraného Schwarzenberga, nebo úlisného Drahoše, jenž rozumí všemu a vlastně vůbec ničemu? Hrozná to představa. Zabíječ králíků prezidentem, no děs.

Možná se ledacos změní, až se stane prezidentem Jaromír Soukup, a jsem přesvědčen, že se tak stane. Vzdělání, zkušenosti, intelekt, znalost politiky, ale i zákulisních praktik má. Možná, že ho budete chtít podřezat mnohem dříve, než prezidenta Zemana, protože toho velmi mnoho ví na mnoho politiků. To Vám jistě moc vonět nebude. Navíc je mladý a energický, a tedy schopen mnoha činů. Pan Soukup také dozajista velmi dobře ví, co za nebezpečí Barnettova doktrína pro něj znamená a že ho to klidně může stát i život. Už dnes ve své televizi velmi riskuje. Barnettova doktrína nepočítá s nějakými trestními oznámeními. Ta počítá s odstavením od moci, a když toto nepomůže, tak s přímou fyzickou likvidací ve smyslu náhlé autonehody, zřícení výtahu či exploze plynu.

Já Vám nějak nevím, kam jsme se to dostali. Ráj to ale jistě není. Zavání to tu chlévskou mrvou a duševní prázdnotou. Parlament, senát, vláda a další instituce jsou plné duševních mrzáků. Kam se nám vytratil obyčejný člověk? Obyčejný a normální člověk!

Pane Langu, sice bych Vám za slovní útok na prezidenta Zemana nejraději jednu pustil, ale na druhé straně Vám i děkuji. Opět se díky Vám potvrdilo, co je ODS zač a že je stranou, kterou volí lidský odpad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …