Oldřich Rambousek: Snaha o multikulturní revoluci dostala v Německu napráskáno. Proberou se lidé v ČR také?

27.09.2017 7:35

Nynější volby v ekonomicky nejsilnější zemi Evropy ukázaly, že lidé mají už multikulturní revoluce plné zuby-alespoň v Německu. Současná vládní koalice dostala nářez a její ztráty se počítají v milionech hlasů. Neznamená to však odstavení zrůdné likvidátorky původní Evropy Merkelové od moci.

Oldřich Rambousek: Snaha o multikulturní revoluci dostala v Německu napráskáno. Proberou se lidé v ČR také?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič u volební urny, ilustrační foto

Merkelová a její zrůdná strana si najde jiné spojence, ale je zde zcela zřetelně vidět vztyčený prst od voličů, jenž značí-Máme toho dost! Je vidět, že jsou na vzestupu uskupení nacionalistického zaměření, což značí, že občanům Německa není zcela lhostejný osud jejich vlasti. Vadou na kráse tohoto vývoje je fakt, že levice a především komunisté na tomto neprofitují. Jejich chybou je to, že se zcela zřetelně nevymezili proti účelové propagandě, která tvrdila a tvrdí, že program Multi-kulti je levicového charakteru, což vnáší mezi voliče nervozitu a opatrnost. Lze to samozřejmě pochopit a opatrnosti není nikdy dost, když politický vývoj a to především v takzvaném demokratickém světě setřel rozdíly mezi levicí a pravicí, ale především zlikvidoval ideologicko- politický kontext. Jedinou ideologií v Německu a celé Evropě je jen ekonomická participace na systému a občanech.

Osobně si dovolím tvrdit, že CDU-CSU utrpěly vítězství, ale vnitřně je to předehra k jejich budoucí porážce. CDU-CSU bude nyní hledat. Liberální FDP se už třese na křesla ve vládě a stejně tak zelení! Je však otázkou, na jaké úrovni jsou schopni kolaborovat a držet hubu. Je otázkou, za kolik budou ochotni spolupracovat a kolik do tohoto politického kšeftu bude chtít CDU-CSU investovat. Domnívám se, že prostá hamižnost se stane kamenem úrazu možné budoucí koalice a že CDU-CSU se ještě ráda vrátí ke starému konceptu koalice se sociálními demokraty Martina Schultze a to i přesto, že jejich celkové zastoupení v Bundestagu bude slabší. Sociální demokraté jsou totiž laciní! Jsou stejně ohební, bezpáteřní a bez idejí jako ti naši čeští! Hlavně, když bude plné korýtko.

Zásadním omylem voličů však je, že do zločinného projektu multikulturní společnosti zahrnují jí i komunisty. Tato chyba má své kořeny v omylu, že levicová a komunistická politika jsou to samé. To však není pravda ani omylem. Levice projektu multikulturní společnosti fandí, ale komunisté nikoliv. Možná tento omyl má své kořeny v tom, že komunisté preferují internacionalismus. Tento však nesmíme vnímat širokospektrálně. Internacionalismus v komunistickém pojetí značí spolupráci všech komunistických stran a zemí. V žádném případě do tohoto nelze vtahovat jakoukoliv podporu migrace, ba co víc- Islámu. Komunistická ideologie zcela pragmaticky vylučuje jakýkoliv vliv náboženství na politiku a zcela otevřeně omezuje její vliv ve společnosti, což považuji za zcela správné. Toto by se muslimům dozajista nelíbilo a obrovským důkazem toho je, že taková Čína nemá s migranty žádný problém. Tam totiž nemají žádnou šanci na úspěch. Čína si nenechá nějakými muslimy rozvracet zemi a ohrožovat svůj vlastní národ a to dělá správně!!! Tyto principy platí pro komunisty jak u nás, tak v Německu či Číně. Levice to má nastaveno jinak a nějaké kecy o neomarxismu jsou mimo mísu.

Otázkou nyní je, zda si Čeští občané povšimnou politického vývoje v Německu a zda na něj budou nějakým způsobem reagovat. Zda si povšimnou, že strany podporující migraci dostali pořádný kopanec. Tento závažný signál by ani český volič neměl ignorovat, a kdo tvrdí, že migrace není politické téma tak je vůl. Zcela legitimně bychom také měli nakopat ty, kdož podporují migraci. Jsou to totiž ti, kteří jdou proti vlastnímu národu, proti vlastním občanům. Jsou to beze sporu ČSSD, ODS, TOP, ANO, Zelení, KDU-ČSL a bohužel i předseda KSČM- Filip.

Je docela škoda, že AfD i přesto, že získala slušná procenta hlasů velmi těžko splní svůj program. Je slušně nacionální-tedy národovecký, ale strana samotná nemá solidní konzistenci na základě názorových rozporů. Nemá pevnou ideovou podstatu a myslím, že na tomto pohoří a možná se bude i štěpit. Na druhé straně je však chvályhodné, že hned neletí s gratulacemi Merkelové, o niž je všeobecně známo, že je to záškodnice škodící celé Evropě.

Náš Bohoušek Sobotků a mnoho dalších to doposud nepochopilo a nepochopí. To bohužel dělá chybějící páteř. Bohuslav Sobotka jak poslušný pejsek nastartoval a během vrazil svou hlavu opět Merkelové v řiť. Gratulace střídá gratulaci a límečky jsou nějaké hnědé. No fůj Bohoušku! Zde je viditelná naše podřízenost Německu. Národ však toto nepotřebuje a myslím, že ani nechce. Jsem toho názoru, že máme být rovnocennými partnery se stejnými právy a ne jenom ubohý protektorát! My nechceme být otroky. Podle toho se občane rozhodni u voleb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…