Oldřich Rambousek: Sobotka před volbami stále více panáčkuje a vrtí ocáskem

19.09.2016 10:12

Sobotkova snaha zavděčit se svým chlebodárcům mi přijde už poněkud trapná a ponižující. Jak poslušný pejsek vrtí ocáskem a doslova uchcává ve své snaze vyprosit si pohlazení přes svou nablýskanou pleš. Objeví se Schapiro-Sobotka panáčkuje, dny NATO v ČR-Sobotka panáčkuje, přidělí nám uprchlíky-Sobotka panáčkuje.

Oldřich Rambousek: Sobotka před volbami stále více panáčkuje a vrtí ocáskem
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Tak už dost, ty jeden moulo. Koho vlastně zastupuješ, čí zájmy hájíš? Jsi tu, abys stál na straně občanů ČR, celého národa, celé země. To občané České země čekají na to, že se zasadíš o zavedení kroků vedoucích k ochraně Českého národa a České země. Že nedopustíš infikování naší společnosti Islámskými vetřelci, kteří ohrožují naší kulturu a občany. Občané očekávají, že když hodláš navýšit v rozpočtu na příští rok rozpočtovou kapitolu národní obrany, že to bude vidět a že naše státnost, právo a ústava bude bráněna třeba se zbraní v ruce. Vím-odpovíš, že občané mohou být dále v očekávání, ale tím ti kámo ujede vlak. Lidé už mají plné zuby těch tvých keců a prázdných slibů.

Jeden den řekneš, že se kvotám na migranty nepodvolíme a druhý den přijedou-jak ti tedy máme věřit? K čemu si každý z nás ze svých daní platí policii a armádu, když pro ochranu občanů a vlasti nic nedělají? Místo, aby byli občané naší země chráněni tak jsou spíše policií a dalšími mocenskými složkami šikanováni. Vezmi třeba policejní plán OČISTA, KTERÝ MÁ SLOUŽIT K MONITORINGU OBČANŮ, KTEŘÍ JSOU PŘÍZNIVCI KAPELY ORTEL A TOMÁŠE ORTELA! To se vracíme hodně hluboko do dob minulých-nemyslíš?

Konvičku a Okamuru pronásledujete a s nimi Miloše Zemana, a to jen proto, že si dovolí říkat občanům pravdu ohledně nebezpečné migrace Islámských vetřelců. Neobstojí zde žádné tvoje bláboly podobné blábolům profesora z leknutí Kohouta ohledně toho, že cosi migrantům dlužíme. Žádný prostý občan nedluží migrantům ani prd. Dlužníky jsou kapitalistické firmy a jejich majitelé, kteří drancovali a drancují jejich země.

No Bohuslave, my nejsme jen členy NATO, ale že jsme NATO? Proč takhle plácáš a blbneš lidi? Co je NATO? NATO je prodloužená ruka USA-tedy mocenský nástroj v rukách imperialistického a militantního globálního prediktora. Evropa je de facto kontinentem fungujícím pod hlavněmi amerických zbraní. My jsme jen porobený národ a to díky Havlovi, Schwarzenbergovi, ale i díky tobě. Angela na tebe udělá BUBUBUBU a ty stáhneš ocas mezi nohy. Co jsi to za chlapa? Zkus ty své bláboly na lidi někde ve fabrice a věřím tomu, že tě kopnou do prdele a pojedeš jak namydlenej blesk.

Abych však nebyl jen negativní, tak musím přiznat, že jsou i dílčí aspekty, které tvou vládu činí pozitivní. Bohužel jich není mnoho a navíc za nimi nestojíš ty Bohouši, jakožto premiér. Stojí za nimi Andrej Babiš a je jen škoda, že je osobou velmi kontroverzní a v neustálém střetu zájmů, dělajíc si svou vlastní politiku, jež je šitá na míru Agrofertu. Kdyby Babiš věnoval tolik síly národu jakou věnuje svému byznysu, tak by snad bylo dobře. Dobře však nebude, neb jsme shora hlídáni, aby dobře nebylo a to skrze naše hloupé členství v EU a podřízenosti zločinecké organizaci NATO a CIA. Otázkou tedy je, jak se z tohoto vazalství dostat. No Bohoušku-ty si raději vezmi svůj traktůrek a bábovičky a mazej si hrát na písek-tam snad nic nezmrvíš. Ty a ta tvá strana pod tvým vedením nic nezmění, protože nechcete nic měnit.

Nám občanům nezbývá nic jiného, než nevolit kolaboranty a diletanty tj. žádnou ze současných parlamentních stran. Můžeme zkusit dát demokraticky šanci novým subjektům typu ŘÁDU NÁRODA či SPD, no a když ani toto nevyjde, tak vzít do rukou klacky, hole, vidle, lopaty a uklidit Strakovku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…