Oldřich Rambousek: Válka je nachystána, zbraněmi se chřestí...

17.02.2016 7:32

Ne ne, nebojte se, občané. České republiky se nic netýká - řekl by virem ZIKA v prenatálním věku postižený premiér Sobotka. Stejně by se vyjádřil pravděpodobně i bývalý předseda vlády Topolánek, který více myslel penisem než mozkem.

Oldřich Rambousek: Válka je nachystána, zbraněmi se chřestí...
Foto: www.nato.int
Popisek: Vojáci NATO

Čeští politici toho už nakecali a sami s odstupem času dobře víme, že lež a nesmysly jsou jejich věrnými druhy. V naší malé zemi nelze věřit politikům, ale ani veřejnoprávním médiím. Všichni jsou nakaženi jakým si virem, jenž jim brání říkat pravdu a chovat se čestně. Zcela nedávno jak na obrtlíku otočil prospěchářský generál Petr Pavel v otázce, cože je větším nebezpečím pro svět. Původně tvrdil, že Rusko, ale po negativních reakcích občanů záhy otočil a nyní říká, že jsou to Islamisté. Též udělal nyní anální alpinista Bělobrádek. Nejdříve měl pro imigranty otevřenou náruč a vítal je, ale ve středu myslím se vyjádřil jasně ve smyslu, že si nepřeje Islámskou Evropu. Jsem docela rád, že se tito exoti projevili už nyní, před volbami. Občan alespoň vidí, že tam nahoře je to samé hovádko boží.

Vláda samozřejmě i dobře ví, že světu hrozí otevřený celosvětový konflikt, ale taktně mlčí-tedy krom Zaorálka, který neví kudy by se k Merkelové vetřel. Jens Stoltenberg se vyjádřil otevřeně ve smyslu toho, že Rusko je agresorem, že eskaluje mezinárodní napětí, a že by na tuto situaci mělo NATO promptně reagovat. Je ten Stoltenberg opravdu takový magor, že vypouští takové nesmysly? Jestli Rusko je agresorem a ohrožuje světový mír, pak Američané jsou čistí jako lilie, ale smrdí po střelném prachu. Kdyby Američané a jejich spojenci byli čestní, tak by už NATO neexistovalo. Kdyby byla pravda, že studená válka skončila, tak by také nemělo důvod existovat. Varšavská smlouva, která byla největší protiváhou NATO dávno zanikla a tudíž NATO nemá rovnocenného protivníka. Pravdou však je, že studená válka nikdy neskončila. Pouze se mění její intenzita a směry. Záměr pro NATO však zůstal nadále stejný a tím je likvidace Ruska. Nemá smysl tady na tomto místě rozebírat údajně obrannou doktrínu NATO, která je jen fasádou pro jinak zločineckou organizaci NOTRTH ALIANCE TERORISM ORGANIZATION. Jak jsem již v minulosti psal, tak Rusko neházelo humanitární bomby na Jugoslávii, Irák, Sýrii a ani nedalo zavraždit Muammara Kaddáfího v Libyi. Toto jsou zločiny NATO a jejich spojenců. Kdo tedy ohrožuje světový mír?? Kdo vraždí lidi po tisících? Jsou to Američané a NATO. Česká republika je spolu s těmito zločinci z NATO vinna genocidou, neb jsme též členskou zemí toho špinavého paktu. Náš vstup do NATO byl nikoliv z vůle národa, ale z řiťolezectví jakéhosi prý dramatika Havla a Václava Klause. Prvně jmenovaného ani raději neznám, protože morálním odpadem se nezabývám. Skrze NATO Česká republika dodává zbraně do zemí, kde planou válečné konflikty, čímž i my ještě více rozdmýcháváme oheň války a de facto podporujeme i teroristy. Za toto jednou tvrdě zaplatíme.

Setkal jsem se i s postoji, že Rusko je České republice nebezpečné-viz slova gen. Pavla. Omyl. Rusko má úplně jiné starosti, než se zabývat zaprodanou Českou republikou. Díky idiocii naší politické reprezentace jsme se stali bezvýznamnou zemí, která má minimální možnosti na světovém politickém kolbišti cokoliv ovlivnit. Pro západ / USA a Německo/ jsme zemí, kterou si tyto mocnosti již mohou být jisti, protože se jim povedlo zdevastovat naše zemědělství, průmysl a také se jim povedlo Českou republiku zadlužit do té míry, že již téměř není cesty zpět. Jsme ekonomicky zcela závislou zemí. Vážnost i cena naší republiky by raketově stoupla, kdybychom jen začali koketovat s myšlenkou uzavřít spojenectví s Ruskem. Stali bychom se velmi lákavou zemí a to ekonomicky tak vojensky. Mohli bychom se zbavit vazalství a ekonomického vydírání.

To nejhorší , co můžeme očekávat nám opět hrozí od USA a západu všeobecně. To západ eskaluje mezinárodní napětí a to záměrně. Vměšování se do záležitostí Ukrajiny, Ruska, Jemenu,Iráku Sýrie, Libye, Afghánistánu či Egypta neprojde jak letní přeháňka, ale může to skončit globální bouří, za kterou zaplatí nevinní občané. Dokud v Sýrii bombardovaly pozice IS USA se svými spojenci, tak IS směle zabíral větší a větší území Sýrie. Křesťané byli vražděni na každém kroku, ale od doby angažování se Ruska v tomto konfliktu se začala karta zásadně obracet a dnes Syrská armáda společně s Ruským letectvem postupně obsazuje ztracená území obsazená teroristy. Otázkou je, co vlastně celý rok bombardovala letadla USA a jejich spojenců. Jak se podle všeho zdá, tak bomby tito bojovníci házeli na opuštěné vesnice nebo na prázdnou poušť, ale s Islamisty nebojovali. Skutečně začali smysluplně pracovat až v době přímé přítomnosti Ruských vojsk a to z důvodu, aby se veřejnost náhodou nedozvěděla pravou podstatu jejich vojenské přítomnosti. Je zjevné, že do doby vstupu Ruska do konfliktu tiše podporovali teroristy z IS a ANN NUSRA. Navíc je stále více jasné, že Turecko, ač je členem NATO také podporovalo IS a umožňovalo jim prodej ukradené ropy, čímž se přímo podílelo na genocidě křesťanů v oblasti. Co je však velmi nebezpečné jsou prosakující zprávy o tom, že Turecko se Saúdskou Arábií se chystají na vpád svých pozemních jednotek do Sýrie. Pakliže k tomuto dojde, tak se rozhoří konflikt ještě více a dojde ke střetu sil Ruska a Sýrie se silami NATO a Arabů. To může mít nedozírné následky a následné přenesení bojů i do jiných oblastí, čehož výslednicí snadno může být světový konflikt. Je poměrně zarážející i fakt, že se tak najednou utrhli Saúdové, jejichž hlavní ideologií je vahábismus. Tento praktikuje i IS a jde o ortodoxní pojetí Islámu s prvky totalitárního systému. Tento je Saúdsko-Arabskou doménou, která byla přenesena v radikálním pojetí do ISIL. Je v tomto případě jasné, že známe kořen zla a ten je v Saúdské Arábii. Proč USA tento kořen nespálí? Jak mohou být taková prasata spojenci USA? Že by v tom byla ropa? No to snad né-USA jsou přeci demokratickou zemí, která dbá na lidská práva všech! Nebo si jako já myslíte něco jiného?

Jestli toto vše Američanům klapne a Mohamedánští zaprodanci z Turecka a Arábie napadnou Sýrii a Rusko smázne Turecko z mapy, což bude plně legitimní, tak se můžeme těšit na konflikt světových rozměrů. RB OSN by měla velmi rychle seknout vyděračské Turky a zazobané Saúdy přes pracky, aby nestrkali ty své čumáky tam, kam nemají.

Mnoho Čechů se ptá-co s tím? Co dál? Vážení-v první řadě si všichni opatřujte zbraně. Pravděpodobnost, že je budete potřebovat vzrůstá. Dále je nutno opustit zločineckou organizaci NATO. Potřebujeme vyjít masově do ulic a nastolit novou vládu národní jednoty založené na principech přímé demokracie, což je dílčí aplikace socialistických prvků demokracie. Veškeré minulé i současné kolaboranty a škůdce národa pro výstrahu pověsit.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.