Oldřich Rambousek: Zábava začíná. Kopání do Zemana

11.03.2017 21:40

Tedy řeknu Vám, mám toho dost a je mi blivno z toho politického odpadu, jak dští síru a jedy kolem sebe a na Zemana. Já vím, že Zeman není svatý, a že i on má v určitých směrech máslo na hlavě, ale kdo ho z nás nemá? Vy všichni okolo jste svatí? Zeman není člověk jako my? Víte, vážení, Zeman se nad nikým nepovyšuje, nedělá ze sebe to, co není, mluví tak jak mu zobák narostl a používá svůj selský rozum. Spousta z nás ani vlastní rozum nemá, natož ten selský.

Oldřich Rambousek: Zábava začíná. Kopání do Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman oznámil svou opětovnou prezidentskou kandidaturu
Proč to lidi děláte?? Proč skáčete na špek něčemu tak odpornému jako je Horáček, Halík, Pospíšil, Kocáb nebo kašpárek Stropnický? To už hraničí s diagnozou, vážení, neb podporou takových talentů jak jsem uvedl, už ztrácíte úctu k sobě samým. Jistě-jsou to taky lidi, ale co za nimi je vidět? Co oni chtějí pro Český národ?

Oni pro národ nechtějí nic dobrého, oni chtějí dobré jen sami pro sebe. Proto je také spojuje jedna zásadní myšlenka a tou je podpora multikulturní společnosti - tedy lidově řečeno: Vítání migrantů na úkor ČESKÉHO NÁRODA A REPUBLIKY. Spojuje je podřízenecký anální alpinismus vůči EU a USA. Tohle chcete? Tohle skutečně chcete?

Jestli ano, tak doufám, že jste také připraveni jednoho dne vysvětlit svým dětem, že jste to byli právě vy, kdož podporoval Horáčka a spol v jejich politice, a tedy že i kvůli Vám je Český národ podřízen muslimské komunitě, že se musí modlit v mešitách, že ženy musí chodit celé zahalené a že se budou na ulicích veřejně sekat hlavy lidem. I když osobně si myslím, že k tomuto nedojde, protože tyto snahy nás spíše dovedou k občanské válce. Nicméně normální lidé budou umírat tak jako tak.

Pro mě osobně se opakuje situace z minulých prezidentských voleb, kdy Zeman neměl protikandidáta solidní úrovně. Není alternativa. Aby byla, tak by museli na prezidenta kandidovat lidé jako profesor Pafko, Pirk nebo Okamura. Tak a teď jsem si naběhl, co? S tím Okamurou! Jenže to jsou národovci vážení a tedy lidé, kteří jasně říkají - MY JSME TADY DOMA, TADY PLATÍ NAŠE PRAVIDLA. Apropo - stejný přístup, jaký má Zeman. Jim se hnusí diktatura Bruselu a podřízenecké postavení České republiky na mezinárodní scéně. Oni striktně odmítají zotročování České republiky Německým kapitálem a kapitálem nadnárodních společností, které jsou pro naše právo nedosažitelné. Jim se hnusí, že v některých továrnách v ČR jsou podmínky pro zaměstnance v jistých ohledech nastaveny tak, že si lidé musejí připadat jako v koncentračním táboře za nacistů.
 
Současný prezident Zeman dělá velmi dobře, že se nechce utkávat s protikandidáty na veřejných mítincích a v médiích. Je to totiž zbytečné s takovými lidmi jakoukoliv diskusi vést a nechat se napadat od sázkaře, komedianta nebo zaprodaného fráterníka Halíka. To by jen ukázalo ve své nahotě hluboce pokleslou morálku a vlastenectví lidí na mezinárodním poli. Ona už takhle je ČR v mezinárodní politice pro srandu králíkům. Dále je už dávno jasné, že mainstream se pod vedením německé a americké rozvědky  bude snažit Zemana v očích veřejnosti co nejvíce dehonestovat, aby jej dostali ze hry a to především pro jeho rozumnou a vstřícnou politiku vůči Ruské federaci, která se nechce podvolit diktátu USA a EU. Nutno však podotknout, že Ruská federace je jedna z mála zemí-té hrstky zemí, která neleze a nepoleze americké administrativě v řiť.
 
Prezident Zeman je často častován invektivou, že je ožrala. Dost možná , že ano, ale proč jste vy - MORALISTÉ takto neřvali za Havla, když je všeobecně známo, že to byl opilec největšího kalibru a dokonce se proslýchá, že byl i homosexuál?  Boris Jelcin chlastal v Rusku první ligu, Clinton v USA byl kurevník, Merkelová je bývalá komunistka, bývalý papež byl nacista, Klaus byl a je narcis a k tomu přemisťovač per atd. To Vám nevadí, to je normální? Kdo z nás si tu slivovičku nedá? Domnívám se, že každý druhý si ji s radostí dá a v rozumné míře je to dobře. Řeknu vám, že při mé letošní dovolené na Slovensku jsme také popíjeli slivovičku a to s bratry Slováky. Konečně se mi díky nim podařilo vypnout a vytěsnit politiku z hlavy a ráno mi vůbec nebylo zle a harddisk jsem měl vyčištěn jako nikdy. Ono to je skutečně dobré občas vypnout a né každému to jde samo. Myslím, že je mnohem lepší si dát tu slivovičku, než obírat lidi při sázkách nebo valchařině, či gumovat lidem hlavu skrze Jidášskou víru jako to dělá Halík.
 
Není vůbec od věci také poznamenat, že Zeman je již starý muž a z tohoto důvodu bychom k němu měli mít jistou úctu.  Funkce prezidenta onu úctu ještě umocňuje. Není Vám trošku hanba ponižovat starého muže? Z lidského a morálního hlediska se k němu mnozí chovají s odpuštěním jako prasata a politici nejvíce. Přitom-Kalousek, Benda, Korte, Štětina, Laudát či Sobotka nesahají Zemanovi ani po gumičku od ponožek. Nebo si myslíte, že to není pravda? Jestli je to tak, tak si za prezidenta zvolte klidně Štětinu a uvidíte.
 
Uznávám, že Zeman není kandidátem s označením super, ale v kontextu možného a v kontextu se současnými protikandidáty je to ta nejlepší volba, kterou lze provést. Já doufám, že Zeman volby vyhraje a ty ostatní plácaly utře jak spocené okno. Je možné, že se po volbách  vynoří zaručené hlášky ve smyslu toho, že volby u nás zmanipuloval Putin, ale i kdyby, jakože je to nesmysl, tak to bude lepší, než kdyby byl prezidentem Štětina, Halík nebo Horáček.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla