Oldřich Rambousek: Zeman pozval papeže do České republiky a Lidic. Je nutné zvát do naší země zrádce křesťanství a představitele kolaborantské církve?

14.01.2017 13:30

Je jistě na uvážení pana prezidenta, koho že si pozve na návštěvu České republiky, ale jsem toho názoru, že zvát k návštěvě vrcholného představitele zlořádu, je pod úroveň prezidenta i republiky. Považuji to i za skutečně trapný výsměch obyvatelům Lidic a především těm, kteří v Lidicích byli povražděni nacisty.

Oldřich Rambousek: Zeman pozval papeže do České republiky a Lidic. Je nutné zvát do naší země zrádce křesťanství a představitele kolaborantské církve?
Foto: Archiv
Popisek: Papež František

Působí to drsně?? Dost možná, ale přesto se domnívám, že mé pohnutky pochopíte.
 
Vážím si prezidenta Zemana a to i přes to, že mu mnozí nadávají. Vážím si ho pro jeho vyhraněný postoj k politice multikulturalismu a uprchlíkům. Vážím si jej pro jeho přímočarost a vcelku lidový slovník. Nechápu však, proč zve do naší země papeže Jidáše a zrádce. Navíc ještě do Lidic! Co mi na tom tolik vadí??
 
Bylo velmi zřetelně prokázáno, že Římsko-katolická církev vědomě kolaborovala s nacisty. Bylo prokázáno, že přes Vatikán uprchlo z Evropy nespočet vrcholných nacistů. Bylo prokázáno, že církev pomáhala nacistům vyvádět jejich naloupené majetky. Je i jasné, že církev věděla o holocaustu, čímž má na něm spoluvinu. Má tudíž i spoluvinu na všech padlých a vyvražděných lidech, včetně těch z Lidic. Proto mi toto přijde jako výsměch všem obětem války a to i přes to, že vím, že současný papež na tomto vinu nemá. Je však představitelem organizace, která tu vinu má a doposud se ani neomluvila. Místo toho se staví do role pozemského zástupce boha, což není nic jiného, než špatnost.
 
Dále se Římsko-katolická církev staví kladně k politice multikulturalismu a uprchlíkům, což je v přímém rozporu nejen s postojem prezidenta Zemana, ale i se základní doktrínou křesťanství a to i přes to, že je psáno-miluj bližního svého jako sebe sama. Islamisté však nejsou naši bližní! Islám je nyní do Evropy šířen uměle a silou pod hlavněmi samopalů. Mezi občany je mnoha médii šířeno lživé tvrzení, že Islám je náboženství míru. Je to sprostá lež, kterou právě ti policisté a vojáci se samopaly v ulicích potvrzují. Nebo to je naopak a ty samopaly jsou namířeny na nás-původní obyvatelstvo? Faktem je, že Římsko-katolická církev rozkládá základy křesťanské společnosti a to především svým oportunistickým výkladem náboženství a podporou rozkladných procesů v Evropě skrze tolik chráněná parazitická individua z Islámského světa. Je smutné, že Římsko-katolická církev opět praktikuje špinavou politiku tolik podobnou té, jaká byla praktikována za pontifikátu Pia šestého. Přitom budeme li vycházet přímo z podstaty víry, tak by politika měla být církvi cizí. Není však, což je důkazem toho, že není žádným zástupcem boha na zemi, ale pouhou organizací politicko-ekonomického charakteru těžící z blbosti a naivity lidí.
 
Myslím si tedy pane prezidente, že byste mnohem více u občanů získal tím, kdybyste papeže odmítl a zasadil se o to, aby katolíci přestali blbnout lidem hlavu a také o to, aby byl Islám jakožto náboženství, ale i politická doktrína, postaven mimo zákon. Pozvěte raději Vladimíra Vladimíroviče Putina a věřím, že spousty našich občanů, ale i občanů jiných Evropských národů to bude kvitovat.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …