Olívie Brabcová: Mladá kandidátka do sněmovny úplně nahá

14.05.2010 11:05

Studentka a kandidátka do sněmovních voleb nafotila desítky aktů pro zahraniční servery. Podle odborníka by tento fakt stranu s nízkými preferencemi neměl poškodit, spíše ji zviditelní.

Olívie Brabcová: Mladá kandidátka do sněmovny úplně nahá

"Říkají mi pirát. Piráta ze mě udělal špatný autorský zákon, protože se zábavní průmysl nepřizpůsobuje digitálnímu věku. Chci změnu," říká na oficiální volebním spotu České pirátské strany (ČPS) kandidátka do sněmovny Olívie Brabcová.

Čtyřiadvacetiletou Brabcovou lze ovšem najít nejen na webu ČPS, ale také na mnoha zahraničních serverech, a to pod přezdívkami Olivie, Olivia nebo Olyfka. Stránky, na nichž takto vystupuje, nemají s politikou nic společného: Sweet-models.com, mc-nudes.com, czech-babes.com či purebeautymag.com.

Mladá kandidátka do sněmovny na některých z nich pózuje zcela nahá. (FOTOGALERIE ZDE)

Třídím odpad, nejím maso

Česká pirátská strana se dle měření renomovaných agentur nepřibližuje ani jednomu procentu. Mezi budoucími voliči, během voleb na středních školách, ovšem dosáhla kladných výsledků. Například na Gymnáziu Brno skončila ČPS s 11 procenty třetí za vítěznou TOP 09 a stříbrnou ODS.

Marketingový odborník Břetislav Polách nevnímá akty negativně. "Jde o skupinu mladých lidí, kteří žijí volnějším způsobem života. Je možné, že díky těmto fotografiím ČPS neztratí, ale naopak posílí. Povědomí o jejich aktivitách bude díky medializaci jejich nahé kandidátky daleko silnější a výraznější."

Olívie Brabcová se alternativnímu způsobu života nebrání. Jak sama uvedla: "Třídím odpad, už druhým rokem nejím maso a nekupuji věci, co nepotřebuji. Zajímám se o ekonomii. Zatím jsem došla k přesvědčení, že ekonomika volného trhu bez regulací může způsobit totální nadvládu obřích korporací a ekologický kolaps."

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.