P.C. Roberts: Jak oligarchové plánují ukrást volby

29.10.2016 20:08

Jsem nezvratně přesvědčen o tom, že oligarchové, ovládající dnes Ameriku, zamýšlejí prezidentské volby ukrást. V minulosti jim bylo lhostejné, který kandidát vyhraje či prohraje, protože vlastnili oba. Dnes ale nevlastní Trumpa.

P.C. Roberts: Jak oligarchové plánují ukrást volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Možná nevíte, že z toho, co Trump na svých shromážděních lidem říká, se v médiích neobjeví ani slovičko. Důvod? Oligarchům se to nelíbí. To stačí. A stačí to i k tomu, aby Trumpa nenáviděli.

K mé jistotě o tom, že tito lidé skutečně zamýšlejí volby ukrást, přispívá nebetyčný rozdíl mezi tím, jak presstitutky o volbách referují, a mezi tím, jaká je skutečnost. Podle presstitutek vede Hillary nad Trumpem o tak obrovské sáhy, že je naprosto zbytečné, aby se voliči Trumpa do volebních místností vůbec obtěžovali jít. Protože Hillary je jasným vítězem voleb už před volbami. Vždyť presstitutky už ohlásily její vítězství ziskem 93 % všech hlasů.

Zprávy, které se ke mně dostanou, dokazují ovšem pravý opak. Volební shromáždění Hillary jsou navštěvována velice chudě, zatímco Trumpova praskají ve švech - a velká část lidí, kteří by se jich chtěli účastnit, odcházejí neuspokojeni domů. Toto je dopis od ženy, která služebně cestuje po končinách Floridy:

„Všude na silnicích vidím jen transparenty s obrazem Trumpa. Včera jsem večeřela v mexické restauraci a  ženy u vedlejšího stolu mluvily o tom, že chtěly vidět Trumpa na jeho volebním mítingu v Talabassee. Odešly proto dřív z práce, a na místo mítingu, jehož začátek byl naplánován na šestou hodinu, dorazily už ve čtyři. Ale sál byl už v tu dobu natolik přeplněn, že je pořadatelé poslali domů.  Sdělili jim, že dav před vchodem do sálu byl už ve dvě hodiny tak početný, že museli otevřít  vchody a lidi do sálu vpustit.“

Paní, která mi tuto zprávu poslala, znám velmi dobře a za její hodnověrnost ručím. Ostatně, podobné zprávy dostávám i z jiných koutů USA.

Média, soustředěná v rukou hrstky korporací, se rozhodla přesvědčit nejen Ameriku, ale též svět o tom, že Trump je tak nepřijatelným kandidáten, že ztratil všechny volební naděje už dlouho  předtím, než volby začaly. A protože vědí, že ti, kterým ty volby budou ukradeny, nemají v médiích žádné zastání, chystají se jim jednoduše oznámit, že Hillary měla přece volby nad ženy a imigranty nenávidějícím Trumpem vyhrány už předem. Liberálně laděné obecenstvo si oddechne a Hillary nás zavede do nukleární války.

Že oligarchie má skutečně v úmyslu volby ukrást, bylo oficiálně prokázáno fungovám volebních přístrojů už při předčasných volbách v Texasu. Ty zde byly totiž naprogramovány tak, aby i hlasy pro Trumpa měnily v hlasy pro Hilary. Ti z  voličů, kteří volili Trumpa, ale jejich hlasy vyšly z přístroje jako hlasy pro Hillary, u činovníků voleb protestovali. Ti přístroj prohlédli a oznámili poruchu, spočívající v tom, že přístroj vedl papírovou pásku jen jedním směrem.

Ale kdo tu pásku dokáže sledovat u voleb finálních? Zjištěná porucha způsobila, že hlasy pro Trumpa šly k Hillary – a nikdy naopak. A cožpak tomu může být 8. listopadu jinak?

Dnes, kdy jsou v mnoha směrech rozhodující volby už prakticky v běhu, ani jedinou důležitou otázku nevznáší ani Hillary, ani presstitutky. Což dokazuje  fatální krach demokracie ve Spojených státech.

Trump má pravdu. Američané musí obnovit zodpovědnost vlády vůči svým občanům.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…