P. C. Roberts: Jednoho dne už zítřek nepřijde

30.10.2017 11:50

Dříve, než nás washingtonští idioti nechají sfouknout z tváře Země, měli by se smířit s faktem, že americká schopnost vést válku je ve srovnání se schopností ruskou až druhořadá.

P. C. Roberts: Jednoho dne už zítřek nepřijde
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda - ilustrační foto

Např.: námořnictvo USA se stalo zastaralým díky ruské nadzvukově manévrující raketě Zirkon.

Např.: rychlost a trajektorické změny letu ruské mezikontinentální rakety Sarmet vynuloval washingtonský antibalistický raketový systém ABM. Jeden Sarmet dokáže vymazat Britanii, Francii či Německo, a během několika sekund přemění rakety Sarmet v trosky celé území Spojených států.

Např.: washingtonská nesmírně drahá stíhačka F-35 se v žádném směru nevyrovná stíhačkám ruským. Např.: americké tanky nesnesou srovnání s tanky ruskými.

Např.: ruské jednotky jsou díky svému výcviku a své pohotovosti reagovat na vzniklou situaci vysoce motivovány a nikoliv unaveny 16 lety nesmyslných a frustrujících válek, o jejichž smyslu nic neví, jak je tomu u jednotek amerických.

Proč o tomhle všem nevíte?

Jestliže existence USA ve válce s vojensky nadřazenou mocností skutečně jednoho dne skončí, bude to vina Hillary Clintonové, demokratického národního komitétu (DNC), dřívějšího ředitele CIA Brennona, vojensko-bezpečnostního komplexu, amerických presstitutek a americké liberálně progresivní levice, která se se svou stupidní politikou identity spojila s neokonzervativními válečnými štváči proti prezidentu Trumpovi, a zabránila mu tak normalizovat vztahy s Ruskem.

Bez těchto normálních vztahů s Ruskem visí totiž nad námi všemi nukleární armagedon jako Damoklův meč.

Cožpak nesouhlasíte s tím, že je pobuřující, zarážející, neomluvitelné, nevysvětlitelné, bezohledné a nezodpovědné, když Demokratická strana, tisk, televizní média a vojenskobezpečnostní komplex, tvářící se tak, jako by zde byl pro naši ochranu, pracuje se všemi shora uvedenými i s liberálně progresivní levici na zničení lidské rasy?

Proč existuje tak tuhá opozice vůči normalizaci vztahů s Ruskem? A proč na vůz s propagandou proti Trumpovi naskočili i Zelení. To ani oni důsledky nukleární války nevidí? A proč tak šíleně bují snaha zbavit se prezidenta, který chce vztahy s Ruskem normalizovat? A proč nejsou právě tyto otázky částí společenské debaty?

Úpadek politického vedení, médií a intelektuální třídy v Americe je totální. A zbytku světa tak nezbývá, než nalézt prostředky, kterými by se dal Washington dostat do izolace dřív, než ďábel zničí život na planetě Zemi.

(přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla