P.C.Roberts: Nejvlivnější tuhle možnost zkrátka mají

01.07.2016 12:16

Stalo se (zřejmě souhrou náhod), že minulé pondělí stálo vládní tryskové letadlo americké státní prokurátorky Loretty Lynchové na stejné letištní rozjezdové dráze v arizonském Phoenixu, na které stálo i soukromé letadlo, na kterém se právě nalézal někdejší prezident Bill Clinton.

P.C.Roberts: Nejvlivnější tuhle možnost zkrátka mají
Foto: blacklistednews.com
Popisek: Bill Clinton

A zřejmě každá z obou těchto stran o přítomnosti strany druhé na letišti věděla, o čemž svědčí skutečnost, že následně došlo i k blízkému kontaktu obou těchto stran, když se obě na palubě jednoho z uvedených letadel setkaly. A to za situace, kdy FBI vyšetřuje Hillary Clintonovou pro trestní přestupek amerického zákona o špionáži. ( týká útoku na americký konzulát v libyjském městě Benghází před více než třemi roky, při němž zahynuli čtyři Američané, a Hillary Clintonová coby tehdejší minystryně zahraničí je viněna z toho, že svými vyjádřeními mátla veřejnost a reakce jejího úřadu na uvedený incident nebyla dostatečná).

Zdá se být více než jen náhodné a je minimálně naprosto nezvyklé, aby se žalující úřednice soukromě setkala s manželem potencionální obžalované. Zajímavé by bylo dovědět se, na palubě kterého z obou letadel k setkání, trvající půl hodiny, došlo. Zda šla prokurátorka Lynchová k letadlu Billa Clintona, což by bylo naprosto šokující, anebo šel Bill Clinton k letadlu první prokurátorky a ona jej na palubě svého letadla přijala, což by sice bylo šokující o malý stupínek méně, ale stále by šlo o zcela nepřípustný konflikt zájmů.

A bomba největší? Na otázku televize ABC 15 co bylo předmětem onoho půlhodinového setkání obou stran, Lynchová odpověděla, že se bavili o svých vnucích, a exprezident jí též vyprávěl o golfu, který si ve Phoenixu zahrál.

Prokristapána, o čem jiném by se taky za situace, kdy Hillary vzdoruje obvinění, za které ji příslušný kongresový výbor nedávno griloval po dobu celých 11 hodin, mohli též bavit, že ano?

Přikládám video, které k případu pořídila televize ABC 15.

Překlad: Lubomír Man

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …