P.C.Roberts: Oponenti Trumpa mají normální Američany za lůzu

17.11.2016 8:29

Jistě jste si toho též všimli. Ti nejsvatější z našich svatých, kteří téměř omdlévali z rozhořčení nad Trampovým prohlášením, že není ochoten uznat předem jakýkoli (myšleno i falešný) výsledek nadcházejících voleb, teď najednou sami výsledek voleb odmítají přijat.

P.C.Roberts: Oponenti Trumpa mají normální Američany za lůzu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Neuvěřitelné. Ti z největších demokratů nejsou ochotni podvolit se tomu, o čem lid rozhodl. A odkud tahle jejich nechuť? Odpověď je prostá: mají za to, že jejich zájmy stojí nad zájmy prostých Aneričanů, které oni nepovažují za nic než zástup rasistických a homofobních buranů.

Jestliže jej nebudou přes míru provokovat, nemá Trump v úmyslu lámat si s těmito rádoby elitářskými lidmi hlavu. Jeho hlavní starostí je přivést pracovní místa ze zahraničí zpět Američanům – a to i těm, kteří mu dnes nemohou přijít na jméno.

Aby předešel nukleární válce, hodlá obnovit normální vztahy mezi největšími nukleárními mocnostmi. A jestliže je v zemi nedostatek pracovních příležitostí pro Američany, nevidí žádný smysl v tom, aby se těch málo příležitostí nabízelo cizím přistěhovalcům.

To všechno jsou výsledky uvažování zdravého rozumu.

Avšak tzv. „ohrožení lidé“ tohle všechno nazývají fašizmem. A kdo že ti „ohrožení lidé“ jsou?

Jako vždycky - ti nejmocnější.

Musíme věřit, že si Trump uvědomuje morální, právní i politický úpadek, ve kterém se dnes Amerika nachází. Před dvěma lety řekl Putin na Valdajském mezinárodním fóru:

„Mnohé euroatlantické země se dnes odřezávají od svých kořenů, včetně křesťanských, jež zakladají západní civilizaci. Obracejí se zády k dosavadním morálním principům a tradičním vazbám morálním, kulturním, náboženským i světským. Rodiny totožných sexuálních partnerů se stavějí na stejnou úroveň jako rodiny normální. Bůh se velebí stejně jako se velebí Satan. Jsem přesvědčen, že to vše vede k degradaci a primitivizmu, které vyústí v hlubokou demokratickou a morální krizi.“

Obyčejní američtí občané těm slovům dobře rozumějí. Téměř dennodenně se dívají na rouhačské filmy o Ježíši Kristu, na zostuzující karikatury Panny Marie, ale kdyby kterýkoli z nich nazval tvůrce takových filmů homosexuálními zvrhlíky, dočkal by se obvinění ze spáchání zločinu pramenícího z nenávisti.

Amerika je dnes zemí bez jediného poctivého média, bez poctivého soudnictví, bez poctivé vlády a bez poctivé legislativy. A bez poctivých škol a univerzit.

Je zemí, kde morálku nahradila propaganda. Zemí, jejíž elity věří, že jsou oprávněny nabírat do svých rukou všechno bohatství země, protože normální Američané jsou jen lůzou, jak je nazvala Hillary Clintonová.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…