P.C. Roberts: Paříž – další útok pod falešnou vlajkou?

14.11.2015 11:58

Pátek 13. listopadu v sedm hodin večer: O útoku v Paříži nemáme mnoho informací, ale tou nejpodstatnější je, že Paříž byla od vnějšího světa uzavřena stejně, jako byl uzavřen Boston po bombovém maratonském útoku, podezíraném jako útok vedený pod falešnou vlajkou.

P.C. Roberts: Paříž – další útok pod falešnou vlajkou?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předvánoční Eiffelovka

Nejspíše se vbrzku dočkáme svědectví, že pařížské útoky byly skutečnými útoky teroristů – ALE. Co by teroristé, v tomto případě teroristé- uprchlíci, získali tím, že by sami sebe učinili nevítanými útokem na zemi, která je hostí? A kde či jak získali získali tito uprchlíci automatické zbraně a bomby za situace, kdy by se k nim těžko dostávali samotní občané francouští?

Miliony uprchlíků z wahingtonských válek, které zaplavují Evropu, přinášejí zisky politikům a politickým stranám, stavějícím se negativně k EU. Jsou to Pegida v Německu, Britská strana za nezávislost Nigela Faragea v Británii a Francouzská národní fronta Marie Le Pen ve Francii. Ty strany jsou nepřátelské nejen vůči EU, ale i vůči takřka neomezenému přílivu uprchlíků do jejich zemí. Poslední průzkum volebních preferencí ve Francii prokázal, že v důsledku přilivu uprchlíků do země se Marie Le Pen vyšvihla do čela kandidátů příští francouzské prezidentské volby.

Svou už čtrnáctiletou podporou washingtonských válek za americkou hegemoniii na Středním východě evropské vlády podporu svých voličů značně rozmělnily. Evropské národy chtějí být Francouzy, Němcy, Holanďany, Italy, Maďary, Čechy, Brity. Nechtějí, aby se jejich země ocitly v babylonské věži společně s miliony uprchlíků z washingtonských válek. Chějí, aby jejich národy zůstaly samy sobě věrné – a to je to, co Pegida, Farage a LePen nabízejí svým voličům.

Při vědomí svého chabého postavení i zranitelnosti, je zcela možné, že se francouzský establishment rozhodl ubránit své právo na další své vládnutí tím, že podnikne útok pod falešnou vlajkou. To mu umožní uzavřít hranice státu, čímž Marii Le Pen uzme její hlavní politcké privilegium.

Jsou lidé, kteří nevěří, že by vlády dokázaly vraždit své vlastní spoluobčany. Ale vlády tak činí nustále a vraždících operací pod falešnou vlajkou byl už spáchán bezpočet. Byla jí např.i značně krvavá operace Gladio v Itálií, přičítaná úřady nejdříve komunistům, ale jak později přiznal sám italský prezident, zorganizována italskou zpravodajskou službou a americkou CIA s cílem zákazu Italské komunistické strany.

Uvážíme-li tedy dlouhou tradici operací vedených pod falešnou vlajkou, mohou být „teroristké útoky“ v Paříži jen dalším jejich článkem.

Překlad: Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …